• Sajla
    20.3k
    Nekoliko puta tijekom jučerašnjeg dana, dok sam gledao što se događa oko mene, mi je kroz glavu prošla ta misao - koliko godina ovog osjećaja nam je uskraćeno... Ali i baš zato moramo ovo čuvati, kao što je već rečeno - ovo je temelj, a ne cilj. To što su uzeli nama mora biti ostavljeno onima koji tek dolaze, onim klincima koji su jučer trčkarali po parkingu i navijali na jugu.
    A kad bude novi Maksimir, dani poput ovog se mogu ponavljati više puta kroz sezonu. Bez slavlja, ali sve ono prije utakmice, druženje, zabava, veselje - toga može biti, a ni proračunu ne bi smetalo.
  • Crusades
    24.1k
    images-16.jpg

Hvala vam.
  • Dinamo-SB
    1.3k
    Najveci,najbolji,neustrasivi,najustrajniji. Milijun puta hvala na svemu ste ste nam omogucili.
  • ZgDLions
    1.6k

Nije da to kaj si napisao ne stoji, ali koliko je nas čekalo u niskom startu i vodilo teških razgovora sa mamićevcima, nisam očekivao ništa manje od ovoga.
    Nismo se htjeli učlaniti, niti trošiti lovu za dresove i ostalo, ni na tekme ići.
    Moš misliti kad je huljagerska ekipa otjerana, a mi došli na štih kak je nama.
    Ne da učlanjujemo sebe i familiju, nego kad je neka prigoda kupujemo Dinamo poklone iz shopa,
    Nakon toliko dugih godina konačno sretni i zadovoljni, a ni rezultati nisu loši.
    Kakav raspad sistema, najljepše godine su tek pred nama.
  • don
    19.9k
    definitivno razmislit o otvaranju južne tribine na utakmicama (osim hajduka, Rijeke)

IMG-9477.jpg
  • NitkoBitan
    36.7k
    Como je trenutno 4. u Serie A (zadnje mjesto koje vodi u LP), trenutno se igraju utakmice zadnjeg kola. Vrijedi popratit zbog mogucih bonusa.

Modric bez Lige prvaka u ovom trenutku.
  • vjeko1701
    24.6k
    Milanu treba samo x da završi 4. ako Como i Roma dobe?
  • Madness
    125
    mislim da im u slučaju pobjede Juvea x nije dovoljan.
  • vjeko1701
    24.6k
    Como penal za 3:1, Cremonese ima crveni. Mogli bi sjesti bonusi :D
  • OsamŠest
    7.4k
    Milanu treba samo x da završi 4. ako Como i Roma dobe?vjeko1701

U trokutu Como, Milan i Juve, Como ide u LP.

Ako Juve ne dobije, Milan u slučaju neriješenog ide u LP zbog boljeg međusobnog omjera sa Comom.

Ludnica..
  • Pacho
    17.5k

Kakav bonus imamo za taj slucaj?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.