• ZG plavi 01
    273
    a to sam ja davno rekao, ali ispada da se klubu jednostavno ne isplati otvarati jos cijelu jednu tribinu kad dolazi 7-8k ljudi koji svi stanu na sjever i zapad. Ali recimo protiv Celte je bilo sve puno, mogao se komotno i jug otvoriti. Ja osobno bih i protiv Rijeke i tovara otvarao jug (na drugim stadionima je gostujuci sektor odmah pored domacih), ali jasno je zakaj se to ne radi.
  • pešća
    1.5k
    I nije tu samo faktor protivnika nego i faktor termina. Mjesecima unaprijed se zna kad se igra zadnje kolo pa ljudi mogu otprilike planirat. Može se definirat otvorenje i recimo za početak sezone, međutim to je malo nezgodno jer je Zagreb u to vrijeme poluprazan a i mnogi su negdje na godišnjima. Nezgodno je stadion otvorit usred same sezone, i zbog organizacije i zbog godišnjaka. To mora bit ili početak ili kraj nečega (sezone/polusezone).
  • pjetlić
    345

Pa ok, al jednu polusezonu, za oprostaj, bi se dalo istrpit neki minusic, nostalgije radi. :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.