• Bratić
    151
    Kad vidim ovo danas, srce me boli kaj sam najjače (rane dvadesete) godine bio više posvećen skandiranju protiv nekoga, a ne za Dinamo. Svaku tekmu čekaš jel češ naletit, gostovanja gdje te tretiraju ko stoku, pa na kraju i ove slike sa Istoka. Sjećam se one šetnje po istoku kad su nas pokušavali okružit. Sve je bilo u fokusu osim Dinama, a Dinamo to ne zaslužuje. Hvala svima kaj su, pa mogu reći zajedno sa mnom, gutali torturu da bi danas došli do ovog gdje smo sad. Gazi Zvone, daj tu Europu!
  • wolfgang14
    4.1k
    Kapetan Josip Mišić i najbolji strijelac i igrač HNL-a Dion Drena Beljo, posjetili su Hrvatski športski muzej u Ilici i donijeli svoje dresove

o-38994901-1280.jpg

Jel ovo miške bocnuo Dalića :sweat:
    "Lijepo je i za nas i za klub da se naši dresovi nalaze u ovom muzeju, mi ćemo se truditi da i nagodinu budemo ovdje. Poslat ćemo nekog drugog od suigrača, ja sam ionako već star, haha", kazao je Josip Mišić

Izvor
  • Efes Pilsen
    15.7k
    Jako zanimljivo, po kojoj osnovi onda osim da ne kmece?

Dakle, u ponedjeljak je pokrenuta ta nova tradicija, hrvatski nogometni prvak svake će godine Muzeju donirati svoje dresove. Mišić i Beljo sad su donijeli svoje, uz poruku da će i dogodine u vitrinama (u jednoj je inače, kraj dresova Ivice Šurjaka, Velimira Zajeca i Cice Kranjčara i dres Marka Livaje, koji još nije bio prvak) stići dresovi nekih njihovih suigrača. Ali, o tom potom, naravno.
  • Paggini
    84.4k
    TEClpw3.png

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.