• Crni86
    21.7k
    nez zasto se svi toliko nervirate kad je bilo ocito da nece zvati nikog od nasih.Zg123

Nerviramo se na ocitu nepravdu i glupe izlike. Bogu hvala da se nerviramo zbog takvih stvari.
  • DerHerrKool
    918
    Iskreno, uopće me ne čudi. Lik je ljudsko dno. Ona najgora vrsta licemjernog govna i nikakvi nogometni uspesi sa reprezentaciom to neće promijenit. Jedva čekam da odjebe.
  • Pacho
    17.2k

Vec je zakmecao da nije lako igrati u dvije (susjedne) vremenske zone. Sam non stop kmeci da se hrvatsku reprezentaciju ne respektira, a onda ladno objavi da je cilj vec ispunjen samim kvalificiranjem. Znaci trebali bi biti rang Francuske i Argentine po respektu koji dobijamo, a rang Zelenortskih otoka po vlastitim ocekivanja. Mudar je nas masnokosi mesija.
  • rokikaciga
    13.9k
    Zelenortskih otoka po vlastitim ocekivanja.Pacho

Oni imaju krilo JURA TAVARŠ :yikes:
  • Jurki
    24.8k
    Nismo na izboru za mistera simpaticnostiZg123

Naravno da nismo. Ali je isto tak stvar u tome da je on izbornik HRVATSKE reprezentacije koju je pretvorio u vlastitu prciju i dijeli pozive na nacin na koji ih dijeli.
    Neizbalansirana ekipa nogometasa, koje ne znam kakvom eskapadom mozes ukomponirati da lice na nogometnu momcad.
    Zalosno je da se kratko pamti i brzo se zaboravilo kak smo izgledali razjebano na zadnjem Euru.
    Kak su vec drugi pisali.. 7 stopera, 1 bek, 10 veznjaka svi osmice i/ili desetke. Jedan destruktivac koji glumi desnog beka. Napadac koji zivi od centarsuteva a nema mu ko ubaciti centarsut na glavu. Kaj ce ti takav nogometas, ako ne mozes ga hraniti loptama.
    Pongracic? Erlic? Kovacic (forma)? Vlasic? Moro? Budimir? Musa? Fruk (slaba sezona)
    8 igraca za koje sam siguran da bi momcad bila iste jacine i da ih nije zvao.
  • ZG plavi 01
    243
    Dace bog pa ce uskok malo pocrckati i po HNSu nakon svjetskog pa da i Dalic i Kustic i cijela family vise odjebe u tri lijepe i da cijela javnost vidi kakvi su to obicni licemjerni idioti. Jedini gori od Dalica su upravo Kustic i ta ekipa koja nikako da mu uvali otkaz, a lik svako malo nas sramoti svojim izjavama. Kako mi jos nismo nikakvu kaznu od Fife dobili zbog tih njegovih idiotarija...
  • Mlađi referent
    15.4k
    Ma FIFA ce sve ujebat kao i inace sa manjkom respekta prema ''nebitnim'' repkama poput Hrvatske.
    Nepravedan tretman ce dobiti repka koja ima dvije medalje na zadnja dva prvenstva!
    jedan u nizu

Ma ovo je najveći zicer ikad za repku u svim sportovima. A nisu ni klubovi često pošteđeni ovog.

Ispadamo jer smo brutalno pokradeni, nikako jer je netko jednostavno bolji.
  • Noel
    21.3k
    Malo mi je žao jer nitko od novinara nije pitao to Dalića o Godi.

Goda je po meni jedan od igrača koji su morali bit barem na širem popisu. Lijevih bekova nemamo osim Gvardiola koji nije na 100%, Sosa je svoje profućkao, Bradarić je loš bio ovo malo kaj je igrao za repku.

Goda je igrač koji drugu sezonu zaredom uzima duplu krunu u HR. Prošle godine sa Rijekom, ove sezone sa Dinamom. Igrao je Europu ove sezone sa Dinamom gdje je bio pristojan, u HNLu odličan, mogao je upast na popis kao rezervni lijevi bek. Barem na širi popis ako se Gvardiolu obnovi ozljeda tokom priprema za SP.

Nevjerojatno mi je (uz nepozivanje Smolčića) da se Goda nije našao barem na pretpozivu.

Umjesto da nam pravi desni i lijevi (u zavidnoj formi obojica) bek Smolčić i Goda budu rezerve za Stanišića i načetog Gvardiola, nama će to glumit 37godišnje krilo Perišić i defanzivni vezni iz davljenika Augsburga Jakić. Odlično.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.