• rokikaciga
    13.9k
    Pocetnih 11 protiv Engleske

fvyWTEn.jpeg
  • Navijač Dinama
    12.3k
    Za Hrvatsku nogometnu reprezentaciju navijam otkad valjda znam za sebe, tako se i ona kao i za Dinamo. Tako se i u obitelji već kroz nekoliko desetina godina i obiteljsko stablo tretira i klub, reprezentacija i Hrvatska država. " sve moš uzet i dirat, al nemaš pravo dirat i udarat na Dinamo i Hrvatsku".

Nisam nikad navijao kontra, niti želio poraze, kako ni Hrvatske nogometne reprezentacije, a pogotovo ne protiv Dinama, kako ni sada, tako ni prije nekoliko godina u neka nazovimo to mračna/tamna vremena, bolje rečeno, bez obzira u kakvoj situaciji na terenu ili gore na katu bili ili se nalazili reprezentacija ili isti taj Dinamo.

Dolazimo sad do emotivne strane i pridavanju emotivne pažnje istim, recimo ta dva pojma(Dinamo i HR reprezentacija) mi nisu uopće usporedivi. Ne mogu mi stat u istu rečenicu.

Da mi ponude svjetsko prvenstvo da će HR reprezentacija uzet ili Dinamo da će uzet Konferencijsku ligu, ne Ligu prvaka, NE Europsku ligu, neko Konferencijsku, uzeo bi je i potpisao 10/10 puta prije nego da reprezentacija uzme svjetsko prvenstvo.

"Bez jakog Dinama nema ni jake reprezentacije" je jedan od mnogobrojnih mitova povlasiranih i plasiranih od iskrivljenih, trolovski-trovačkih medija, čitatelja i pušitelja istih/istima. Kao i što sad vidimo po ovom popisu, bez ijednog igrača Dinama, a zaslužila su trojica(redom Beljo, Stojković i Mišić)

Beljo koji je u konkurenciji za zlatnu kopačku ------ NIJE POZVAN

Stojković, po formi možda i najbolji igrač lige ovu polusezonu, maestro s loptom, nogometni maestro koji može igrat više pozicija na gotovo istoj razini, puno bolji nego nekakvi Vlašići, Pašalići, Frukovi, kurčevi palčevi-------NIJE POZVAN

Josip Mišić, "nisam ga zvao inače, a i ima mlađu konkurenciju" ---------- pozove svejedno 41.godišnjeg Luku Modrića, koji će igrat svaku utakmicu, svih 90 minuta, a ove sezone baš upravo zbog tih istih godina, Luka Modrić ni slika, a ni prilika Luke Modrića recimo iz 2022., a da ne govorimo o 2018.oj kada je Modrić bio najbolji igrač na svijetu.

O gosp.Zlatku Daliću, naravno, ako se ta persona može nazvat gospodinom, sam već ovdje na forumu baš puno puta pisao sve i svašta i ne želim više trošit riječi i razvijat živčane vijuge baveći se istim.

Dečkima koji su završili na pretpozivu, zahvalite se, budite vi nama zdravi i u što boljoj formi(ako može naravno bolje od trenutačnoga) pojačajmo se kroz prijelazni rok, odradimo pripreme i idemo u tu jebenu Ligu Prvaka.

Samo Dinamo
  • Jurki
    24.8k
    ma ne.. popis je top.. samo mi seremo po izborniku jer nije pozval nase igrace. Te naravno imamo pik na njega jer smo mrzitelji svega Hrvatskog.

Sav besmisao u jednoj jedinoj slici.
  • crophantom
    4.2k
    Gledam reakcije na sve strane, o ovome s Beljom dosta govori i to da cak I tovari zazivaju Belju i priznaju da igrac igra takvu sezonu u Hajduku i ne zove ga na svjetsko da bi dizali balvan revolucije.
  • ZG plavi 01
    243
    pa moraju Pasalic i Vlasic igrati na krilu. Vjerovatno bu i jadnog Baturinu stavljao tamo.
  • Thor
    2.6k
    Ne branim Dalica,dapace. Mislim da grijesi sa Beljom i Misicem. Stojke ajde jos nekak ali ova dvojica apsolutno. No ne trebamo biti prekriticni.
    I Baturina i Jakic i Sucic, Sutalo...su nasi igraci koji su isto ulazili u repku sramezljivo i trebalo je. S vremenom su postali prvotimci. Bio je i otpao Petkovic,Orsic...
    Dalic ocito slaze tim,karakter,poznanstvo...ekipu koja mu treba i kojoj vjeruje. Do sada je pokazao da zna i moze.
    Treba bu dati kredit. Iako Fruk,Vlasic.. ? U komparaciji Beljo, Misic, pogotovo Miske koji moze stati na Brozovo mjesto. Jbg,sam je birao,sam odgovara.
    Nadam se uspjehu barem prolaska grupe.
  • Zg123
    3.6k
    Ja nez zasto se svi toliko nervirate kad je bilo ocito da nece zvati nikog od nasih. Ovako gledajuci roster i prosjek godina nasih napadaca mislim da cemo neslavno zavrsiti ovo SP sto bi znacilo i potencijalni odlazak Linodale, a i mislim da mu je i vrijeme da ide jer je dosegao svoj vrhunac s repkom.

Pise se i dosta nebuloza o njemu kao izborniku, mozda bi s nekim drugim bili prvaci svijeta, a mozda ne bi ni grupe prosli to ne znamo, ali cinjenica je da je on nas najuspjesniji izbornik u povijesti i da zbog toga ima ogroman kredit u javnosti.
  • Navijač Dinama
    12.3k
    Nadam se uspjehu barem prolaska grupe.Thor

Pa realno bila bi sramota ne proć grupu gdje igraš sa Panamom i Ganom, kao i što je sramota bila i jest što HR nije prošla grupnu fazu na zadnjem Euru. Plus i ovo je natjecanje gdje prolaze i najbolje trećeplasirane reprezentacije.

Prolaz grupe je očekivano, sve više od toga je bonus. Roster ti je realno treći ešalon po kvaliteti, imaš uspijehe na zadnja dva svjetska i još neku relativnu okosnicu sa zadnjeg svjetskog, pa samim time bila bi sramota da ne prođemo grupu.
  • Navijač Dinama
    12.3k
    i i da zbog toga ima ogroman kredit u javnosti.Zg123

Što isto automatski ne znači da može biti bezmoralna, kontradiktrona i licemjerna seljačina u javnosti i poluprivatnom polujavnom životu.
  • ZG plavi 01
    243
    al najjaci su oni koji pisu kako nas kladionice podcjenjuju i kako smo mi medju najboljima.
  • Zg123
    3.6k
    Što isto automatski ne znači da može biti bezmoralna, kontradiktrona i licemjerna seljačina u javnosti i poluprivatnom polujavnom životu.Navijač Dinama

Nismo na izboru za mistera simpaticnosti
  • emilperska
    16k
    Ovo dosta smrdi na 2002. ali tad je Jozić imao olakotnu okolnost sto je ta generacija stvarno bila limitirana talentom.
    + preskočio je u kvalama Belgiju i Škotsku gdje je Belgija stvarno bila jača od nas sto je i dokazala kad je kasnije ispala u osmini finala uz sudački poguranac za buduće prvake Brazil pa se nije previše njurgalo jer ide Balaban, a ne Tomislav Marić i što su na popisu Žuti i Šuker koji nisu zajedno mogli trčat jedno poluvrijeme.

Hoću reć ovaj prošireni SP i starost repke bili su idealni da se napravi remont generacije i poboljša krvna slika repke.

Stvarno bolesno i nakaradno zvuči kad nekom kažeš da od 23 igrača u polju vodiš 10 jako sličnih veznjaka i 7 stopera.
  • jedan u nizu
    18.2k
    Vec vidim masnokosog terorista kako trpa veznjake na krila pa nakon kiksa kuka kako smo bili prespori, nedovoljno okomiti i da se nisu tako dogovorili.Pacho

Ma FIFA ce sve ujebat kao i inace sa manjkom respekta prema ''nebitnim'' repkama poput Hrvatske.
    Nepravedan tretman ce dobiti repka koja ima dvije medalje na zadnja dva prvenstva!

A koja je svoj cilj ispunila, plasirala se na SP. Kao jedan Curacao.
    Opce je poznato da jedna Francuska takoder, koja ima dvije medalje na zadnja dva SP, ima ispunjen cilj plasmanom, i da sad igra samo za prestiz. Mbappe, Dembele, Doue i ekipu boli pipi do kud ce dogurati,
  • Omake
    17.3k
    nemam mogućnosti nažalost
  • Jurki
    24.8k
    on nas najuspjesniji izbornik u povijesti i da zbog toga ima ogroman kredit u javnosti.Zg123

I Bjelica, Čačmač su imali odlicne rezultate u Dinamu, igrali lige prvaka, prezimili, šamarali ligu pa sam siguran da ih nebi vise hteli gledati na klupi Dinama.
    Kaj se javnosti tice da se napravi neka malo jaca anketa.. garantiram da ljudi koji su navijaci Dinama, tovarije, Rijeke nebi htjeli njega za trenera u svojim klubovima.
    A to kaj je uzeo 2 medalje to ne znaci da treba imati neograniceni kredit jer reprezentacija nije njegova prčija. Isto tako u nogometu koga boli kurac kaj je bilo prije 4 ili 8 godina. Bitno je ono kaj je danas i kaj bu sutra.

Ako cemo vec vaditi sve, onda treba i uzeti u obzir da smo se na zadnjem Euru usrali i to propisno.
    O njegovim principima kod pozivanja igraca su vec ispisani kilometri teksta, da je jedina njegova konstanta da se ne drzi toga kaj kaze mjesec/dva prije toga.
    Vrijeme je za smjenu. Ovo nek odradi i zauvijek zbogom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.