• Crni86
    21.7k
    nez zasto se svi toliko nervirate kad je bilo ocito da nece zvati nikog od nasih.Zg123

Nerviramo se na ocitu nepravdu i glupe izlike. Bogu hvala da se nerviramo zbog takvih stvari.
  • DerHerrKool
    918
    Iskreno, uopće me ne čudi. Lik je ljudsko dno. Ona najgora vrsta licemjernog govna i nikakvi nogometni uspesi sa reprezentaciom to neće promijenit. Jedva čekam da odjebe.
  • Pacho
    17.2k

Vec je zakmecao da nije lako igrati u dvije (susjedne) vremenske zone. Sam non stop kmeci da se hrvatsku reprezentaciju ne respektira, a onda ladno objavi da je cilj vec ispunjen samim kvalificiranjem. Znaci trebali bi biti rang Francuske i Argentine po respektu koji dobijamo, a rang Zelenortskih otoka po vlastitim ocekivanja. Mudar je nas masnokosi mesija.
  • rokikaciga
    13.9k
    Zelenortskih otoka po vlastitim ocekivanja.Pacho

Oni imaju krilo JURA TAVARŠ :yikes:
  • Jurki
    24.8k
    Nismo na izboru za mistera simpaticnostiZg123

Naravno da nismo. Ali je isto tak stvar u tome da je on izbornik HRVATSKE reprezentacije koju je pretvorio u vlastitu prciju i dijeli pozive na nacin na koji ih dijeli.
    Neizbalansirana ekipa nogometasa, koje ne znam kakvom eskapadom mozes ukomponirati da lice na nogometnu momcad.
    Zalosno je da se kratko pamti i brzo se zaboravilo kak smo izgledali razjebano na zadnjem Euru.
    Kak su vec drugi pisali.. 7 stopera, 1 bek, 10 veznjaka svi osmice i/ili desetke. Jedan destruktivac koji glumi desnog beka. Napadac koji zivi od centarsuteva a nema mu ko ubaciti centarsut na glavu. Kaj ce ti takav nogometas, ako ne mozes ga hraniti loptama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.