• rokikaciga
    13.9k
    Pocetnih 11 protiv Engleske

fvyWTEn.jpeg
  • Navijač Dinama
    12.3k
    Za Hrvatsku nogometnu reprezentaciju navijam otkad valjda znam za sebe, tako se i ona kao i za Dinamo. Tako se i u obitelji već kroz nekoliko desetina godina i obiteljsko stablo tretira i klub, reprezentacija i Hrvatska država. " sve moš uzet i dirat, al nemaš pravo dirat i udarat na Dinamo i Hrvatsku".

Nisam nikad navijao kontra, niti želio poraze, kako ni Hrvatske nogometne reprezentacije, a pogotovo ne protiv Dinama, kako ni sada, tako ni prije nekoliko godina u neka nazovimo to mračna/tamna vremena, bolje rečeno, bez obzira u kakvoj situaciji na terenu ili gore na katu bili ili se nalazili reprezentacija ili isti taj Dinamo.

Dolazimo sad do emotivne strane i pridavanju emotivne pažnje istim, recimo ta dva pojma(Dinamo i HR reprezentacija) mi nisu uopće usporedivi. Ne mogu mi stat u istu rečenicu.

Da mi ponude svjetsko prvenstvo da će HR reprezentacija uzet ili Dinamo da će uzet Konferencijsku ligu, ne Ligu prvaka, NE Europsku ligu, neko Konferencijsku, uzeo bi je i potpisao 10/10 puta prije nego da reprezentacija uzme svjetsko prvenstvo.

"Bez jakog Dinama nema ni jake reprezentacije" je jedan od mnogobrojnih mitova povlasiranih i plasiranih od iskrivljenih, trolovski-trovačkih medija, čitatelja i pušitelja istih/istima. Kao i što sad vidimo po ovom popisu, bez ijednog igrača Dinama, a zaslužila su trojica(redom Beljo, Stojković i Mišić)

Beljo koji je u konkurenciji za zlatnu kopačku ------ NIJE POZVAN

Stojković, po formi možda i najbolji igrač lige ovu polusezonu, maestro s loptom, nogometni maestro koji može igrat više pozicija na gotovo istoj razini, puno bolji nego nekakvi Vlašići, Pašalići, Frukovi, kurčevi palčevi-------NIJE POZVAN

Josip Mišić, "nisam ga zvao inače, a i ima mlađu konkurenciju" ---------- pozove svejedno 41.godišnjeg Luku Modrića, koji će igrat svaku utakmicu, svih 90 minuta, a ove sezone baš upravo zbog tih istih godina, Luka Modrić ni slika, a ni prilika Luke Modrića recimo iz 2022., a da ne govorimo o 2018.oj kada je Modrić bio najbolji igrač na svijetu.

O gosp.Zlatku Daliću, naravno, ako se ta persona može nazvat gospodinom, sam već ovdje na forumu baš puno puta pisao sve i svašta i ne želim više trošit riječi i razvijat živčane vijuge baveći se istim.

Dečkima koji su završili na pretpozivu, zahvalite se, budite vi nama zdravi i u što boljoj formi(ako može naravno bolje od trenutačnoga) pojačajmo se kroz prijelazni rok, odradimo pripreme i idemo u tu jebenu Ligu Prvaka.

Samo Dinamo
  • Jurki
    24.8k
    ma ne.. popis je top.. samo mi seremo po izborniku jer nije pozval nase igrace. Te naravno imamo pik na njega jer smo mrzitelji svega Hrvatskog.

Sav besmisao u jednoj jedinoj slici.
  • crophantom
    4.2k
    Gledam reakcije na sve strane, o ovome s Beljom dosta govori i to da cak I tovari zazivaju Belju i priznaju da igrac igra takvu sezonu u Hajduku i ne zove ga na svjetsko da bi dizali balvan revolucije.
  • ZG plavi 01
    243
    pa moraju Pasalic i Vlasic igrati na krilu. Vjerovatno bu i jadnog Baturinu stavljao tamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.