• Tvrdica McTvrdi
    4.7k
    Opasnost da propuste derbi radi žutih imaju Bakrar, Beljo, Dominguez, McKenna, Mišić i Hoxha (koji ne će konkurirat protiv Gorice). Po SN članku kartoni se ne odrađuju u kupu, što je bila tema jučer
  • Progressive overload
    411
    I Stojke poznavajući njega i njegovu povijest sa Goricom.
  • Praskaton
    5.7k
    Jučer bi nam u produzetku dobro došli , nema sumnje .
    Ali drzati ih na plaći radi jednog produzetka jedne utakmice je nerezonski i neodgovorno.
    Zagi

Teško je biti prorok pa znati da će se Bennacer na dulje ozljedit(ili ipak nije pošto je momak staklen) al odlazak Mudražije,Villara,Ljubičića je ipak previše ako ti je cilj igrat i europu.Možda se računalo na Jagušića kao sigurno pojačanje.
    Pri tom ne govorim o njihovim kvalitetama jer u nekom idealnom sastavu nebi nijedan imao mjesta.
    Ali trebao se ostavit jedan jer smo pretanki.Bože čuvaj kapetana jer ta ozljeda bi bila nenadoknadiva.

Taj jedan da je ostao dobio bi valjda pristojnu minutažu,jer sa Kovom nikad ne znaš.Kroz tu minutažu bi odigrao nešto pa bi možda bilo i potencijalnih kupaca i cijena bi išla na više.
    Teško da mogu manje pokazat nego što su.

Sad je gotovo,nadat se da će ovi ostat zdravi i Ben se što prije vratit.Dovršit sezonu uzet kup i titulu a onda je opet veliki posao pred upravom
  • cibona
    7.9k

Pošitvat ću ono što ja hoću. Ovakav dinamo ne. Pod tim ne mislim na jučerašnju utakmicu u kojoj smo bili iznenađujuće solidni. Ipak na kraju su presudile menadžerske igrice i Stojkovićeva naivnost.

A najmanje me zaboli za to što se netko nađe uvrijeđenim mojim komentarom o predsjedniku.

I meni se svašta gadi, ne brini.
  • ElDorado
    10.2k
    pa Ničota pisao da je bio šokiran kaj ne putuje i da nije ozljedjen
  • Mali Zeus
    20.3k
    i trebali bi vjerovati jednom Ničoti?
  • njurci10
    489
    Sad je idealno za Suntu, Zebica, Radosa, Mikica i perspektivne.
    Kad već nije klupa siroka onda oni trebaju popunjavati kadar i mijenjati od 70 min nadalje.
    Odmaras stalne igrače i oni skupljaju iskustvo.
  • ElDorado
    10.2k
    a zakaj si ti agresivan daj mi objasni? Kaj hoces od mene? Ja sam samo u tom trenutku bio zabrinut kaj se desava. I ne samo ja. Ispisame su dvije tri stranice o tome. Ja sam samo postavio logicno pitanje. Ak imas problema pisi Nicoti zakaj pise sranje. I ne samo on. I SN a to su ak se ne varam dva najveca sportska portala.
  • Mali Zeus
    20.3k
    ↪Mali Zeus a zakaj si ti agresivan daj mi objasni? Kaj hoces od mene? Ja sam samo u tom trenutku bio zabrinut kaj se desava. I ne samo ja. Ispisame su dvije tri stranice o tome. Ja sam samo postavio logicno pitanje. Ak imas problema pisi Nicoti zakaj pise sranje. I ne samo on. I SN a to su ak se ne varam dva najveca sportska portala.ElDorado

pa tko je agresivan? Zašto tebi to pitanje zvuči agresivno?

Da Ničoti pišem zašto piše sranja ne bih ništa drugo u životu radio.

Ni to što su ispisane stranice ne znači ništa, meni to zvuči kao totalni bullshit i način na koji novinari funkcioniraju, puste neko takvo sranje od glasine da dignu prašinu i onda ekipa masovno raspravlja o tome. Samo da je neka drama oko dinama, konstantno i uvijek. Baš zamorno.

Sasvim je moguće da je Dominguez jednostavno lagano ozlijeđen, tak sam ja bar čuo, a ne da je netko rekao njemu čuj ne ideš pa se ovaj šokirao i onda je taj koji je Dominguezu rekao da ne ide na put to isto rekao nekom trećem - ej čuj ja kažem Dominguezu da ne ide a ovaj šokiran.
  • Ivdzo11
    9.3k
    Kakvo je stanje s kartonima ukoliko ovi neki dobiju 4 zuti sutra, propustaju derbi ili kup?
  • rakurs
    2.7k

Nisam 100% siguran u cijeli taj pravilnik oko toga, ali jesam u to da ako su sva četiri kartona zarađena u prvenstvu, onda se gleda samo prvenstvo. S obzirom da svi naši imaju 3 žuta skupljena u prvenstvu, znači da bi propustili derbi.
  • crophantom
    3.3k
    kad normalan čovjek pokušava odgonetnuti pravilnik HNSa:
    brVHIKg.gif
  • BBBaranja
    4.6k

Tako je, ukoliko netko pobere crveni onda se to odnosi i na kup..
    A žuti isključivo na prvenstvo..
  • Juznjak
    4.6k

Ako npr. McKenna dobije žuti i u 85. minuti vodimo 3-0 onda mu se najviše isplati dobit drugi žuti i tako propustit Kurilovec?
  • BBBaranja
    4.6k

Ovo je sad već pitanje za Beusana :grin:
    Ali moje mišljenje je da bi u tom slučaju suspenzija bila 2 utakmice zbog 4 akumuliranog žutog kartona te crvenog nakon njega ?!?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet