• Juznjak
    4.6k

2 žuta se računaju kao crveni i onda bi taj igrač u sljedeću prvenstvenu utakmicu u kojoj nastupi ušao opet s 3 akumulirana žuta, ali me zanima je li isto pravilo vrijedi za izravan crveni i za crveni koji se dobije s 2 žuta kartona. Uglavnom da, baš komplicirano :rofl:
  • Crni86
    20.3k
    gledam zas ivdzo sam sebi odgovara :lol: trebalo mi je par sekundi da skuzim kaj se zbiva hahahaha
  • NORTE
    22.7k
    Žao mi je što nismo prošli (na Freiburg/Romu), ali bilo je jasno da više nemamo dovoljno širok kadar i za igranje EL.
    Genk je kvalitetan i zasluženo je prošao, a nama je presudilo i to što 4 iz prvih 11 nismo imali za uzvrat (Sergi, Hoxha, Beljo, Benni).

Naravno da žal trajno ostaje, jako dobar ždrijeb prije svega, ali i jer smo i osakaćeni bili li-la s Genkom.
    Trebamo imati širi i jači kadar da bi igrali i Europu, a biti i uvjerljiviji u ligi da budemo mirniji i sigurniji za titulu.

Sigurno bi nam bilo lakše odigrat ovu polusezonu da imamo na klupi igrače poput Kulenovića i Mudrog da budu na raspolaganju.

Gorica nam je užasno važna tekma da održimo bodovnu prednost prije derbija, ali imamo puno važnih igrača s teretom kartona pred derbi i to me brine.

Izmoreni od produžetaka, igrači načeti, problemi s kartonima, ne zvuči dobro.
    Srećom pa igramo doma i mogu uletiti KTC i Cordoba ako zatreba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet