• Tvrdica McTvrdi
    4.7k
    Šteta na kraju ovakvog ispadanja, bezbolnije bi bilo nekih 1:1 I kraj. Bravo za borbenost
  • pešća
    1.1k
    Bili smo u Europi duže od Zvezde.
  • Crni86
    20.3k
    22 primljena gola u 10 utakmica i pol sata.db-izbjeglica

I primljen gol u svakoj europskoj tekmu makar si igrao i sa malmom, macabijem i fcsbom.

Iskreno dosta zabrinjavajuce i nadam se da se radi analiza oko toga je ocito nesto bas jako ne stima da u svih 10 tekmi primis po gol te primas skoro 2 gola u prosjeku po tekmi i to u drugom po jacini europskom natjecanju, a mi ciljamo na prvo…
  • Marc
    926
    Ajde sada dobit Goricu u Nedjelju kako god znamo!
  • Praskaton
    5.6k
    Na prvu mi se činilo kao vrhunske odluke al sad ipak mislim da je trebalo ostavit jednog od dvojca Ljubicica i Villara.
    Lako je bit general znam al ovo je stvarno tanko.Pogotovo da smo prošli dalje.

Iako kad bolje razmislim tko zna opet bili Kova mjenjao
  • hardek
    9.1k
    Jebiga u prvom dijelu sezone smo imali roster od 30 igrača pa nije bilo problema s ozljedama i nisu imali kad igrat svi. Sada smo na knap, pa se svi redom ozljeđuju.

Samo Bennacera da smo danas imali...
  • Orc123
    15.2k
    Inace, mi bi i danas tesko stradali da nismo imali na golu Livija....to je realnost...obrana ni danas nije izgledala dobro, bez obzira na Galesica, Godu....ocito nije problem sama obrana i pojedinci u njoj, problem je kako se mi kolektivno/ momcadski branimo...previse je ovo cistih danas situacija bilo, pa imali su 4-5 mat pozicija.....jednom ispadne pedro Goda, Drugi put Vinlof, treci put Sergi, cetvrti out Valincic, peti put Galesic, pa Mckenna..... nije tu problem pojedinaca......veliki utjecaj na to ima ostatak momcadi, krila, a pogotovo vezni koji jako lose brane tranziciju i pogotovo povratne lopte....sporo se vracamo u obranu.....

Kronicno nam fali brzine i cvrstoce u svim linijama, ja bi rekao pogotovo u vezi.

Jos jedan peoblem je sto ce Kovacic biti zadovoljan ovom tekmom na kraju. Nece je ni analizirat. Mislim da je on najodgovorniji za ovo ispadanje i kukavickih 30 minuta na Maksimiru jer je precijenio Genk.
  • cibona
    7.9k
    A što predsjednik kaže? Željno iščekujemo njegov razgovor s trenerom gdje ćete mu po ne znam koji put ponoviti kako nije zadovoljan igrom na terenu. Čekamo update!
  • austrijanac
    10.3k
    Od mene kapa dole za borbenost.

Za ostale klošare koji žive od pljuvanja, neka im, tuzan im zivot :smile:

Svi mi znamo da Kova nije taj trener, ali kolicina sprdnje prelazi neke granice.
  • Mikina lijeva kopačka
    593
    Za ostale klošare koji žive od pljuvanja, neka im, tuzan im zivot :smile:austrijanac

Evo jedan takav ima post iznad tebe.

Gade mi se takvi dinamovci, danas smo izašli s voljom i borbom, i malo nam je falilo. Poštujte to, takav dinamo hoćemo gledati, pa makar i gubili. S vremenom nećemo gubiti i skidat ćemo i jače klubove. A ti debili nek si prate city i barcelonu i real ili koji kurac već.

Danas svaka čast i igračima i treneru. I točka. Nije tak bilo cijele sezone, ali da 70% tekmi imamo ovakav elan, nema nam kraja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet