• Krizy
    68.8k
    Od 2018./19. Dinamo je šest puta prezimio u europskim natjecanjima.
    U tome razdoblju Hajduk je isto toliko puta prezimio u Kupu :rofl:
  • NKDZ86
    7.7k
    ispali smo samo zato kaj varela mora igrat, samo zato i to je velika sramota svih koji ga guraju.
    ....
  • modri-kibic
    1.4k

Uvijek kada je teško, pogledom prema jugu postane puno lakše :lol:

Kad me Dinamo rastuži, hajduk me razveseli
  • Kujtim Shalla
    8.9k
    @Praskatoni @hardekslažem se , da smo samo imali bar jednog od njih trojice , Bennacera,Ljubu ili Villara mislim da bi smo ih prošli. Gorak ukus u ustima . Mislim da je svima jasno što nam fali za sljedeću sezonu. Ali ima ti puno dobrih stvari. Ljudi mi imamo konačno ne jednog,nego dva odlična lijeva beka (za naše prilike ) a da je Livi bio u momčadi od početka vjerujem i da bi imali puno više bodova na kontu. Idemo na Goricu pozitivno i sa istim stavom ko sinoć. Pritiskati tovare da puknu po šavovima što prije , pa davati minute mladima. Šuntu nisam prije gledao. Čini mi se da mali ima ono nešto
  • Thor
    2.1k
    Bili smo bolji 90 minuta,imali sve u svojim nogama u 80-inekoj proboj Lisice,povratna lopta za 1-4 u prazan kazneni...nazalost nismo iskoristili sah-mat.
    Jbg.,dalje danak manjku iskustva i mirnoce.
    Nemam kaj zameriti. Bili smo blizu. Pokazali da se znamo boriti.
    Nema plakanja. Sad sve snage upregnuti u domace prvenstvo i razguzit do kraja sve a prvnestveno sad ove tekeme koje su nam iduce,pogotovo magarad
    Ovakvom igrom dolje mozemo ih poniziti pa da znaju di im je mjesto :victory:
  • badjibadara
    9k
    Ljudi mi imamo konačno ne jednog,nego dva odlična lijeva bekaKujtim Shalla

Cijelo vrijeme me kopka što bi bilo da je Vinlofa stavio gore umjesto Vidovića, a Goda da odrauba 90 minuta na beku. Već sa Varelom smo imali igrača manje na terenu.
  • markoli
    2k
    Uvijek me fascinira kako se dovodemo od situacije da smo duplirani na svim pozicijama i da nezadovoljstvo kuha jer ne igraju svi do situacije gdje nemamo više od tri zamjene na klupi, ako ne brojimo golmane i juniore..
  • DiddyGuela
    5.6k

Islo se u nerezonsko rezanje kadra jer se ocito skupilo dovoljno nervoze kod igraca koji nisu imali ocekivani status u momcadi. Ocito se nesto moralo zrtvovati jer imamo trenera koji se jos uvijek uci kako koristiti vise od 13 igraca u kadru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet