• Progressive overload
    409
    I Stojke poznavajući njega i njegovu povijest sa Goricom.
  • Praskaton
    5.7k
    Jučer bi nam u produzetku dobro došli , nema sumnje .
    Ali drzati ih na plaći radi jednog produzetka jedne utakmice je nerezonski i neodgovorno.
    Zagi

Teško je biti prorok pa znati da će se Bennacer na dulje ozljedit(ili ipak nije pošto je momak staklen) al odlazak Mudražije,Villara,Ljubičića je ipak previše ako ti je cilj igrat i europu.Možda se računalo na Jagušića kao sigurno pojačanje.
    Pri tom ne govorim o njihovim kvalitetama jer u nekom idealnom sastavu nebi nijedan imao mjesta.
    Ali trebao se ostavit jedan jer smo pretanki.Bože čuvaj kapetana jer ta ozljeda bi bila nenadoknadiva.

Taj jedan da je ostao dobio bi valjda pristojnu minutažu,jer sa Kovom nikad ne znaš.Kroz tu minutažu bi odigrao nešto pa bi možda bilo i potencijalnih kupaca i cijena bi išla na više.
    Teško da mogu manje pokazat nego što su.

Sad je gotovo,nadat se da će ovi ostat zdravi i Ben se što prije vratit.Dovršit sezonu uzet kup i titulu a onda je opet veliki posao pred upravom
  • cibona
    7.9k

Pošitvat ću ono što ja hoću. Ovakav dinamo ne. Pod tim ne mislim na jučerašnju utakmicu u kojoj smo bili iznenađujuće solidni. Ipak na kraju su presudile menadžerske igrice i Stojkovićeva naivnost.

A najmanje me zaboli za to što se netko nađe uvrijeđenim mojim komentarom o predsjedniku.

I meni se svašta gadi, ne brini.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube