• Krizy
    68.8k
    Od 2018./19. Dinamo je šest puta prezimio u europskim natjecanjima.
    U tome razdoblju Hajduk je isto toliko puta prezimio u Kupu :rofl:
  • NKDZ86
    7.7k
    ispali smo samo zato kaj varela mora igrat, samo zato i to je velika sramota svih koji ga guraju.
    ....
  • modri-kibic
    1.4k

Uvijek kada je teško, pogledom prema jugu postane puno lakše :lol:

Kad me Dinamo rastuži, hajduk me razveseli
  • Kujtim Shalla
    8.9k
    @Praskatoni @hardekslažem se , da smo samo imali bar jednog od njih trojice , Bennacera,Ljubu ili Villara mislim da bi smo ih prošli. Gorak ukus u ustima . Mislim da je svima jasno što nam fali za sljedeću sezonu. Ali ima ti puno dobrih stvari. Ljudi mi imamo konačno ne jednog,nego dva odlična lijeva beka (za naše prilike ) a da je Livi bio u momčadi od početka vjerujem i da bi imali puno više bodova na kontu. Idemo na Goricu pozitivno i sa istim stavom ko sinoć. Pritiskati tovare da puknu po šavovima što prije , pa davati minute mladima. Šuntu nisam prije gledao. Čini mi se da mali ima ono nešto
  • Thor
    2.1k
    Bili smo bolji 90 minuta,imali sve u svojim nogama u 80-inekoj proboj Lisice,povratna lopta za 1-4 u prazan kazneni...nazalost nismo iskoristili sah-mat.
    Jbg.,dalje danak manjku iskustva i mirnoce.
    Nemam kaj zameriti. Bili smo blizu. Pokazali da se znamo boriti.
    Nema plakanja. Sad sve snage upregnuti u domace prvenstvo i razguzit do kraja sve a prvnestveno sad ove tekeme koje su nam iduce,pogotovo magarad
    Ovakvom igrom dolje mozemo ih poniziti pa da znaju di im je mjesto :victory:
  • badjibadara
    9k
    Ljudi mi imamo konačno ne jednog,nego dva odlična lijeva bekaKujtim Shalla

Cijelo vrijeme me kopka što bi bilo da je Vinlofa stavio gore umjesto Vidovića, a Goda da odrauba 90 minuta na beku. Već sa Varelom smo imali igrača manje na terenu.
  • markoli
    2k
    Uvijek me fascinira kako se dovodemo od situacije da smo duplirani na svim pozicijama i da nezadovoljstvo kuha jer ne igraju svi do situacije gdje nemamo više od tri zamjene na klupi, ako ne brojimo golmane i juniore..
  • DiddyGuela
    5.6k

Islo se u nerezonsko rezanje kadra jer se ocito skupilo dovoljno nervoze kod igraca koji nisu imali ocekivani status u momcadi. Ocito se nesto moralo zrtvovati jer imamo trenera koji se jos uvijek uci kako koristiti vise od 13 igraca u kadru.
  • Nolifer
    14.1k
    Više ostaje žal za Maksimirskom tekmom protiv Genka. Da smo tu bolje odigrali.... Al kaj je tu je sad.

Nadam se da smo spremni za Goricu i Kurilovec!
  • Noel
    19.6k
    Mislim da je većina složna da Kovačević nije trener koji Dinamu može donijet neki europski iskorak. Njemu kao treneru je osvajanje HNLa najveći san i sve na svijetu. On to sam ne skriva, sam vjerojatno i ne misli da je to neki problem.

U sezoni nakon sezone u kojoj smo sramotno izgledali u HNLu, Kovačević je donio ipak u HNLu sigurnost (barem rezultatsku). Svim navijačima na početku sezone to je bio prioritet, povratak titule, i šampionskog Dinama u HNLu. Zato je bilo malo nerealno očekivat nekakve velike stvari od Dinama u Europi. Na kraju se dočekalo proljeće u Europi. Malo trenera Dinama se može pohvalit sa tim. Istina, to nije neki europski iskorak koji bi očekivali ali Kovačević nije doveden zbog toga. Doveden je da nakon sramotne sezone u HNLu da vrati mirnoću u HNLu. I Kovačevića bi trenutno gledao na taj način.

Nakon ove sezone i titule treba sjest i realno analizirat stvari. Dinamo od sljedeće sezone treba napadat ulazak u ligu prvaka i novi europski iskorak u njoj. Zahvalit se Kovačeviću na svemu, svoj cilj je ispunio ali za novi cilj trebamo nešto drugo. Zato treba podržat Kovačevića do kraja sezone, nek odvede Dinamo do titule zbog čega je i doveden i od sljedeće sezone lovit nove ciljeve sa jačim imenom na klupi.
  • Paggini
    76.7k
    Njemu kao treneru je osvajanje HNLa najveći san i sve na svijetu. On to sam ne skriva, sam vjerojatno i ne misli da je to neki problem.Noel

Ono što ja mislim je da je u prvotnom razgovoru s Bobanom postavljen KPI koji smo i svi ovdje propagirali - HNL osvajanje pod svaku cijenu, bez ikakvog opravdanja, bez prevelike drame, dok mu je Europa postavljena kao sekundaran cilj. I nekako mislim da je on to shvatio kao apsolutnost, kao uklesano u kamenu jer to mi je jedino racionalno objašnjenje poteza koje je donosio u Europi.

Jer da, siguran sam da mu je san osvajanje HNL-a, kao i svakom hrvatskom treneru, ali isto tako sam još sigurniji da bio htio voditi Dinamo protiv neke Rome u Rimu, pa tamo i pobijediti, to je sigurno još veći san.

Osobno mislim da je takva situacija, što ne ispričava Kovačevića, ali objašnjava dosta njegovih bizarnih odluka što se tiče kadriranja u HNLu i Europi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet