• Tvrdica McTvrdi
    4.7k
    Šteta na kraju ovakvog ispadanja, bezbolnije bi bilo nekih 1:1 I kraj. Bravo za borbenost
  • pešća
    1.1k
    Bili smo u Europi duže od Zvezde.
  • Crni86
    20.3k
    22 primljena gola u 10 utakmica i pol sata.db-izbjeglica

I primljen gol u svakoj europskoj tekmu makar si igrao i sa malmom, macabijem i fcsbom.

Iskreno dosta zabrinjavajuce i nadam se da se radi analiza oko toga je ocito nesto bas jako ne stima da u svih 10 tekmi primis po gol te primas skoro 2 gola u prosjeku po tekmi i to u drugom po jacini europskom natjecanju, a mi ciljamo na prvo…
  • Marc
    926
    Ajde sada dobit Goricu u Nedjelju kako god znamo!
  • Praskaton
    5.6k
    Na prvu mi se činilo kao vrhunske odluke al sad ipak mislim da je trebalo ostavit jednog od dvojca Ljubicica i Villara.
    Lako je bit general znam al ovo je stvarno tanko.Pogotovo da smo prošli dalje.

Iako kad bolje razmislim tko zna opet bili Kova mjenjao
  • hardek
    9.1k
    Jebiga u prvom dijelu sezone smo imali roster od 30 igrača pa nije bilo problema s ozljedama i nisu imali kad igrat svi. Sada smo na knap, pa se svi redom ozljeđuju.

Samo Bennacera da smo danas imali...
  • Orc123
    15.2k
    Inace, mi bi i danas tesko stradali da nismo imali na golu Livija....to je realnost...obrana ni danas nije izgledala dobro, bez obzira na Galesica, Godu....ocito nije problem sama obrana i pojedinci u njoj, problem je kako se mi kolektivno/ momcadski branimo...previse je ovo cistih danas situacija bilo, pa imali su 4-5 mat pozicija.....jednom ispadne pedro Goda, Drugi put Vinlof, treci put Sergi, cetvrti out Valincic, peti put Galesic, pa Mckenna..... nije tu problem pojedinaca......veliki utjecaj na to ima ostatak momcadi, krila, a pogotovo vezni koji jako lose brane tranziciju i pogotovo povratne lopte....sporo se vracamo u obranu.....

Kronicno nam fali brzine i cvrstoce u svim linijama, ja bi rekao pogotovo u vezi.

Jos jedan peoblem je sto ce Kovacic biti zadovoljan ovom tekmom na kraju. Nece je ni analizirat. Mislim da je on najodgovorniji za ovo ispadanje i kukavickih 30 minuta na Maksimiru jer je precijenio Genk.
  • cibona
    7.9k
    A što predsjednik kaže? Željno iščekujemo njegov razgovor s trenerom gdje ćete mu po ne znam koji put ponoviti kako nije zadovoljan igrom na terenu. Čekamo update!
  • austrijanac
    10.3k
    Od mene kapa dole za borbenost.

Za ostale klošare koji žive od pljuvanja, neka im, tuzan im zivot :smile:

Svi mi znamo da Kova nije taj trener, ali kolicina sprdnje prelazi neke granice.
  • Mikina lijeva kopačka
    593
    Za ostale klošare koji žive od pljuvanja, neka im, tuzan im zivot :smile:austrijanac

Evo jedan takav ima post iznad tebe.

Gade mi se takvi dinamovci, danas smo izašli s voljom i borbom, i malo nam je falilo. Poštujte to, takav dinamo hoćemo gledati, pa makar i gubili. S vremenom nećemo gubiti i skidat ćemo i jače klubove. A ti debili nek si prate city i barcelonu i real ili koji kurac već.

Danas svaka čast i igračima i treneru. I točka. Nije tak bilo cijele sezone, ali da 70% tekmi imamo ovakav elan, nema nam kraja.
  • M94
    2.4k
    Najgore ovako ispast... al pokazali su muda ako nista drugo. Steta, moglo se proc ovo.

Atmosfera odlicna.
  • Ludovic IX
    10.7k
    Nisam nimalo razočaran. Jesam tužan ali bilo mi je čast gledat uzivo ovu tekmu. Sve je bilo ok. Bili smo ofenzivno orijentirani pa nam je često curilo iza jer imaju jebene brzance. Ali prij3 tekme smo u bircu svi samo htjeli da budemo u igri do kraja 90 min, da pokažemo muda. Sve sto smo tražili, dobili smo. Falilo to malo ali jebiga. Postoji iducs sezona u Europi.

Jedini igrac koji mi je za kurwc bio je varela. Čak je i išao dobro u driblinga ali nemozes proc dvojicu, uc u 16 l i onda prodat loptu njima za kontru. I njih9v drugi je njegova krivica. Kakva je ono loptw bila za mišića?

Nemam ja danas sto zamjeriti igračima. Ni stojketu, koji je luda glava i treba netko s njim to rješavati ali on je taj faktor x koji nama treba.

Ni treneru ne zamjeram jer je uspio uvjerit dečke da mogu . I nismo mi izgubili u zg, izgubili smo u 20 početnih minuta u zg. Ostalo je bilo ok i u zg.

Sretno svima koji se sad vraćaju u hr i sretno nama ostalima koji se sutra vracamo
  • Dr Hofmann
    5k
    Ležim u nekom Mickey Mouse hostelu u Belgiji. Umoran sam, prazan, tukao bih sebe ili nekog dvadeset dana od muke. Prošao sam pola Europe, potrošio novaca i energije za deset ljudi. Ali opet ne bi mijenjao ništa za onaj osjećaj nakon 3-1, onu ludnicu, onu suludu, životinjsku strast prema Dinamu.

Imali smo ih majku im jebem. Jebem i onaj stadion od Genka koji izvana izgleda kao firma u Sesvetama kod Getroa.

Ne mogu sam sebi objasniti ovaj osjećaj, ovo mi može samo Dinamo napravit. Ali zato ga volim jer ovo nije normalno. Ajde da smo izgubili 5-0 pa ajde. Nego 3-1, produžeci i sad boli drugačije.

Što sam stariji to su drugačije ove utakmice. Pozdrav svima s tribine, to je bilo u trenucima nenormalno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet