• Nolifer
    14.1k
    Sanjao sam da smo u Belgiji, Genka preokrenuli i da smo prošli dalje. Da je atmosfera bila ko u Amsterdamu protiv Ajaxa i fešta na aerodromu i da je Kova postao general poslije bitke...

:fire: :pray: :strong:
  • prefontaine
    7k
    atmosfera bila ko u Amsterdamu protiv Ajaxa i fešta na aerodromuNolifer

Jel' Zvone izveo striptiz?
  • Nolifer
    14.1k

Tad sam se probudio i krenuo na posao....
  • Doktor Kunić
    6.3k
    Jel' Zvone izveo striptiz?prefontaine

Da razderao je majicu od Skysport i vikao "sve razvalite, skysport i ja ćemo sve platiti"
  • Mali dioničar
    19.8k
    U hrvatskom jeziku, bilo da pišete o nogometnom klubu, gradu ili regiji najispravnije je koristiti Valencija.Tvrdica McTvrdi

Veliš derby della capitale je Lacij-Rim.
  • Sajla
    18.4k
    a Tolić se dobro snašao u Slovanu iz Požuna? :wink:
  • Ritam Ulice
    2.4k
    Nadam se da se ovog malog Varelu guralo kolko se trebalo. Mislim da bi ovo trebao bit fajrunt. Decko ima solidnu tehniku al u ovom trenutku seniorski nogomet nije za njega. Neka ga gura dalje netko drugi.

O Stojketu se ne treba vise nista rec.
  • T90d
    2.8k
    Nama je i sljedeća sezona otpisana. Ovo trenutno je prijelazna faza, ne vidim tu previše igrača koji će nositi momčad više sezonu kao Livi, KTC, Ademi, Oršić, Petković. Samo se nadam da smo dovoljno financijski jaki da možemo to izdržati, dok složimo kičmu momčadi, gdje ćemo se lako obračunati sa klubovima kao Genk i proizvedemo prave igrače, a ne ovakve kao Varela.

I ne krivim Bobana niti sekunde za ovo, osim za trenera. Ovo je maslo uprava prije njega i počasnog predsjednika sa njegovom punom podrškom za poluproizvode Marića.
  • crophantom
    3.2k
    to sto se Varelu gura ove sezone je sramota svih u klubu.
    Decko nije pokazao apsolutno ništa, gura ga se samo zbog managera, nadam se da ce na ljeto otići negdje ako ga neko zeli i da prestajemo s praksom guranja Barinih eksponata na kojima je cak upitno kolko mozemo zaraditi obzirom na sve ugovore.
  • jp23
    3.7k
    Nekako imam osjećaj da smo prvu tekmu umjesto Varele uveli Horvata, Godu ili KTCa, da bismo sad prošli dalje prije produžetaka
  • db-izbjeglica
    20.1k
    22 primljena gola u 10 utakmica i pol sata.

Ne može se igrati iole ozbiljan nogomet sa takvim učinkom. Nešto se mora napraviti sa tim segmentom nogometne igre.

Da se u napadu zabije 6 golova, iza bi se primilo 7.
  • Borovljanin
    506
    Sve me strah da će i ovo ljeto biti remont. Opet 15 milijuna na stvaranje momčadi
  • Tobogan
    37
    Livaković, Zvonarek i krilo za početak
  • Navijač Dinama
    11.8k
    Genk je na kraju prošao zbog boljih prvih 25 minuta iz prvog susreta. Nesreća kod naše realizacije, i prvu i sad drugu utakmicu, nažalost lošija ekipa je prošla.

Pokazalo po ne znam koji put kakav je Livaković golman.

Ozljeda koliko je uzela maha Valinčiću, toliko je i bolest Lisici, nažalost neprepoznatljivi, iako Lisica je otkako se vratio je imao solidnih trkova i probijanja kao i Moris, ali ni približno onome što smo gledali od njih dvojice u početku sezone.

Najveći plus daleko večeras mi je želja,htjenje. Ono što hoću uvijek od Dinama gledat, pa i da izgubimo, al bacaj se na glavu, dadni sve od sebe. Da smo ovako izašli i potukli se protiv Betisa, Lillea, Celte, ne bi sigurno nas naprangijali, ovako jest kako je.

Najbolji stav i želja u Europskoj utakmici ove sezone. Da smo ovako igrali od početka prvu utakmicu sad bi vec sanjali Romu, Freiburga i koga vec ne, ovako tu je što je.
    Sad se u potpunosti koncetrirat na HNL i kup i uzet duplu kantu, pa pravit onda reviziju, mjenjat ako treba, pojačat roster, itd itd.

Nadam se da na kraju sezone ćemo se zdušno razić i sa Kovačevićem, bez obzira kako sezona završila. Ali još i više sa Varelom i Andy Barom i njegovim sumnjivim tranaferima i još sumnjivijim igračima.

Ako ne sa ovim drugim, onda nadam se da neće više nikad mimute dobit, puca mi kurac za par miliona i za tranafer i za mrtvu Barcelonu i pranje novca u režiji fejk Mamića sa australskom putovnicom.

DINAMO IZNAD SVIH
  • FazeN
    5.8k
    Volim te Dinamo!
    Samo da napišem to ovdje jer ovakva muda, želju i borbenost, to je Dinamo.

I da, veliki pozdrav za momke koji su se bacili na put u Belgiju, kapa dolje!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet