• Jaro
    11.9k
    Kova na ribanju zbog nedovoljno napadackog nogometa, a zamjena mu Biscan - logicno
  • Sibirski plavac
    8k

Kaj ne bi on uskoro trebal nasljedit Beniteza u Panathinaikosu?
  • Nolifer
    14k

Da, tak sam i ja shvatio priču oko Bišćana, da ih je već preuzeo, tak da mi više niš nije jasno, ko je sve u kombinacijama... :chin:
  • Danko
    2.8k
    Kovačević : Nije lagano, ali moramo naći snagu i nećemo se vaditi na probleme koje imamo...

Ovo njegovo njegovo "nije lagano" kad čujem tlak mi se digne na 200, pa jbt daj nek mu neko u klubu kaže da ne priča takve bedastoće
    Pa zvuči ko ukrajinski časnik u rovu usred napada
  • don
    18.5k
    Igor Bišćan je novi trener Dinama onog trenutka kad Kovačeviću odzvoni. To je 1/1.Noel

#KovaOstani
  • Noel
    19.5k
    Kaj ne bi on uskoro trebal nasljedit Beniteza u Panathinaikosu?Sibirski plavac

Da, tak sam i ja shvatio priču oko Bišćana, da ih je već preuzeo, tak da mi više niš nije jasno, ko je sve u kombinacijama...Nolifer

Novinarska naklapanja ko i moja naklapanja po forumu. Bišćan je Bobanov prvi izbor bio i prije Kovačevića i trenutno mu je prvi izbor i bit će sve dok je predsjednik Dinama. Sve ovisi o Igoru. Dobit će sigurno još jednu priliku u Dinamu.
  • Orc123
    15.1k
    i tako ces dobiti jos duplo slabiju momcad nego sto imas....Mikic na ljeto ne moze nadomjestiti Valincica, Galesic ne moze nadomjestiti Sergija, Pandur ili Semper ne moze nadomjestiti Livija i dobijas slabiju momcad od ove kojoj i ovako fali kvalitete. Vidovic jos nista nije pokazao u sredini i tu treba tek nesto pokazati jer na krilu nije nista, samim tim ne moze nadomjestiti Stojkovica.

Ako zelimo napraviti iskorak probat zadrzati postojeci kadar sa eventualno nekom prodajom sa dvocifrenim iznosom sto moze postici samo Sergi i Valincic.....ali probati nadograditi ovu momcad, dogovoriti ostanak Livija sto je kljucno i napasti ulazak u LP...ukoliko ne prođe prodati Valincica i/ili Sergija i dovest jeftinije zamjene jer mi rezerva nemamo u aktualnom kadru.

Kako se odjednom Galesic predstavlja ko Ramos a na stoperu odigrao 1 i pol utakmice ove sezone, na beku je odlican bio napadacki a defanzivno visio ko luster ali sad odjednom on je Ramos a Sergi je goli kurac.....a jedina je istina da mi na Galesicu ne mozemo vratiti ni pola ulozenog u njega! Tko bi za njega sad ponudio 2 mil eura? Nitko....kak se onda dogodilo da ga odmah nakon priprema Sergi izbacio iz ekipe iako......vec mi smijesno to, a zaboravljamo da smo s njim u obrani prosle godine izgubili naslov i HNL ? Mi sad u HNL izgledamo beton obrana, istina kaskamo u Europi ali obranu ne igraju samo stoperi.....da se razumijemo Galesic je dobar stoper i super da je u kadru i da moze upasti u ekipu...odlican 3. Stoper.
  • Sibirski plavac
    8k

A ne znam jesu li naklapanja. I Grci i čak Britanci su pisali o tome.

Ali mi je nevjerojatno da ni sa Bobanom koji ima toliko inozemnog iskustva mi i dalje kad su treneri u pitanju se držimo Hrvatske i "regiona". Ne daj Bože nekog Španjolca ili Portugalca uzet. Ili možda Nijemca.
  • MarK
    1.4k
    Mikic na ljeto ne moze nadomjestiti Valincica, Galesic ne moze nadomjestiti Sergija, Pandur ili Semper ne moze nadomjestiti Livija i dobijas slabiju momcad od ove kojoj i ovako fali kvalitete. Vidovic jos nista nije pokazao u sredini i tu treba tek nesto pokazati jer na krilu nije nista, samim tim ne moze nadomjestiti Stojkovica.Orc123

Ovo je vrlo diskutabilno. Valinčić je dobro pao i izgleda kao Rile u 33.godini života, Sergi u zadnje vrijeme pliva počesto, Livi nije branio od ljeta skoro ništa, a ni Stojković ne briljira.
  • Droljo
    25.5k
    Ne daj Bože nekog Španjolca ili Portugalca uzet. Ili možda Nijemca.Sibirski plavac

Ali oni ne kuže našu spiku...
    Šalu nastranu, jasno mi je bilo za Mamića da si ne može dozvoliti TRENERA jer mu taj neće gurat klince, pljugat kuburu i jest govna ali sad kao idemo kak treba a trenera dovedemo lošijeg od mamićevih? Koji kurac jbte
  • Olmic
    5.5k
    bas to. Biscan mi je u rangu peteva, beskrvno smo i izgledali , a i on sam takav bio
  • Orc123
    15.1k
    ne slazem se...Valincic je jako dobar bek, neusporediv sa Mikicem trenutno...treba jos se razvijati Mikic...Sergi? Ne bi bio toliko trazen da nije kvalitetan, ne bi pobrao sve nagrade koje je dobio i ne bi ga svaki ozbiljniji analiticar stavio u najbolju momcad HNL.....znaci svi su idioti? Ne bi bio najvredniji eksponat u svlacionici.....kako mi znamo sto Galesic moze u Europi ako ima 2-3 europske tekme u nogama? Kako je onda prosle sezone izgubljen naslov sa njom u ekipi? Kako kako onda izgubio mjesto pokraj Seegija i McKenne?

Nasa obrana u HNL izgleda stvarno dobro...u Europi smo kolektivno losi...grijesili su svi, grijesio je i Sergi...potencijal trebas istrpiti nekad..bas kao i sa Valincicem, Stojketom...
  • CastAway1986
    5.4k
    @Navijač Dinama Galešić Sergija moze zamjeniti bez problema i u HNL-U gdje je dokazan a i Europi ,plus Sergiju su godine i što se moze zaraditi na njemu dobro iako ruku na srce to u Europi jos nije dokazao..
    Problem je ako se proda Valinčić jer tu cemo morati ici po novog beka i ako nema u biljeznici neko ime izvana onda se bojim da su opcije Oreč ili Barišić..

Kova ako ne dobije Varaždin bi vrlo lako mogao poceti gubiti Bobanovo povjerenje mada sam siguran da ostaje u bilo kojem slučaju makar do ljeta
  • Tvrdica McTvrdi
    4.6k
    Ako zelimo napraviti iskorak probat zadrzati postojeci kadar sa eventualno nekom prodajom sa dvocifrenim iznosom sto moze postici samo Sergi i Valincic.Orc123

Ne znam iskreno na temelju čega su neki optimistični po tom pitanju.

Valinčić je godinu i pol mlađi od Fruka i u CVu ima 2 solidne utakmice EL. Reprezentacija niti okupljanje. Da ima 19 ajde, ovako s 23 i pol kao desni bek ja ne vidim koji će to klub ponudit više od 6, možda sam i to puno reko.
    Dominguez po svim ovim grafovima ima stvarno dobre brojke i 21 godinu. Uz to, tu reputaciju barcelonine škole čak i nastupa za prvu ekipu, ali opet neki skaut će ić pogledat europske utakmice i reći će koji je ovo k. I kak se pisalo ovdje Barca ima 30%. Ne vidim na koju foru netko nudi više od 9-10, što nama ostavlja 6-7.

Pošto je tema trener da ne bi bio potpuni off topic, koliko vidim Bišćan je kod ovih kozojeba koristio 3 od iza, ne znam kako se to sad uklapa u našu viziju
  • Navijač Dinama
    11.7k
    Kako se odjednom Galesic predstavlja ko Ramos a na stoperu odigrao 1 i pol utakmice ove sezone, na beku je odlican bio napadacki a defanzivno visio ko luster ali sad odjednom on je Ramos a Sergi je goli kurac.....a jedina je istina da mi na Galesicu ne mozemo vratiti ni pola ulozenog u njega! Tko bi za njega sad ponudio 2 mil eura? Nitko....kak se onda dogodilo da ga odmah nakon priprema Sergi izbacio iz ekipe iako......vec mi smijesno to, a zaboravljamo da smo s njim u obrani prosle godine izgubili naslov i HNL ? Mi sad u HNL izgledamo beton obrana, istina kaskamo u Europi ali obranu ne igraju samo stoperi.....da se razumijemo Galesic je dobar stoper i super da je u kadru i da moze upasti u ekipu...odlican 3. Stoper.Orc123

Manje drkaj na Sergia i ostale strance kojensi zacrtaš, a više realnosti. Nije na odmet. Pogotovo tebi.

Galešić je naš najbolji stoper u ono vremena proljetnog djela što je igrao.
    Što se vracanja novca tiče, napisao sam da Dominguez ima puno veći preprodajni potencijal, plus što 20% pripada Barci. Tako da ne znam čemu to spominješ.

Što se lusterstva tiče, Dominguez je bio ponajveći luster redom protiv Midjyllanda(njegov drugi gol), Betisa(autogol i jedan gola preko njega) Celta( dva gola preko njegove strane primilii) Lille prvi gol isto preko njega primili. Kod gola Šege nije ispratio tovara, odnosno loše intervenirao kad već jel vadimo i pričamo o ispadanjima ko luster.

Jedino od kog ste ti i drugi neki pojedinci napravili Ramosa je od Domingueza, pa kad se kritizira da nije u formi(zadnjih mjesec dana, i te navedene Europske gdje je bio ponajgori naš igrač)i da se muči, uhvatite se u kolo i eto Sergi je pedro naš... mrzimo ga jer je stranac, jer ga je doveo Boban, bla bla i ostala mantra i narativi sektaški.

Ponavljam, malo realnosti. I opet ponavljam, Galešić i Dominguez su u par deka gledajući kvalitetu na stoperskoj poziciji, samo Dominguez ima puno veći transferni potencijal i preprodajnu vrijednost, jer je došao iz prvenstveno Barcelone i jer je Španjolac i jer nije još gotov igrač.

Da se preziva Dominković i da je došao iz škole Dinamove ili bilo koje Hrvatske, cijena bi mu bila u vrh glave 5-6 miliona, budimo realni.
    Međtim, onda ti ne bi drkao, kao što na ovog drkaš, braniš neobranjivo, kao što si na onog Ojedu pa i panjinu Titratouia koji je bio po tebi klasu iznad Sučića, a ne može mu alžirac vodu nosit.

I to nije problem ovdje sa Dominguezom i što on vrijedi 10-15 miliona, nego je problem općenito odnos. Odnosno naše igrače, talente i kvalitet, imena ne cijene i podcjenjuje se jako, koliko se opet strane precjenjuje i diže im se cijen, pa onda onaj Anderson iz Notthingama vrijedi po ne znam čemu ali sigurno ne po talentu 60-ak miliona..... zapravo vrijedi jer je Englez.

Kao i što su slučaji sa Olmom i Gvardiolom bili ovdje, da je Olmo išao iz nekog drugog stranog kluba, kao onakav igrač kakav je išao iz Dinama, vrijedio bi i išao za 35-40 miliona minimalno.

Pa danas onaj crnac sa dvije lijeve na krilu u Leipzeigu iz Obale Bjelokosti vrijedi 60-70 miliona... o čemu pričamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.