Nolifer
Danko
Noel
Kaj ne bi on uskoro trebal nasljedit Beniteza u Panathinaikosu? — Sibirski plavac
Da, tak sam i ja shvatio priču oko Bišćana, da ih je već preuzeo, tak da mi više niš nije jasno, ko je sve u kombinacijama... — Nolifer
Orc123
Sibirski plavac
MarK
Mikic na ljeto ne moze nadomjestiti Valincica, Galesic ne moze nadomjestiti Sergija, Pandur ili Semper ne moze nadomjestiti Livija i dobijas slabiju momcad od ove kojoj i ovako fali kvalitete. Vidovic jos nista nije pokazao u sredini i tu treba tek nesto pokazati jer na krilu nije nista, samim tim ne moze nadomjestiti Stojkovica. — Orc123
Droljo
Ne daj Bože nekog Španjolca ili Portugalca uzet. Ili možda Nijemca. — Sibirski plavac
Orc123
CastAway1986
Tvrdica McTvrdi
Ako zelimo napraviti iskorak probat zadrzati postojeci kadar sa eventualno nekom prodajom sa dvocifrenim iznosom sto moze postici samo Sergi i Valincic. — Orc123
Navijač Dinama
Kako se odjednom Galesic predstavlja ko Ramos a na stoperu odigrao 1 i pol utakmice ove sezone, na beku je odlican bio napadacki a defanzivno visio ko luster ali sad odjednom on je Ramos a Sergi je goli kurac.....a jedina je istina da mi na Galesicu ne mozemo vratiti ni pola ulozenog u njega! Tko bi za njega sad ponudio 2 mil eura? Nitko....kak se onda dogodilo da ga odmah nakon priprema Sergi izbacio iz ekipe iako......vec mi smijesno to, a zaboravljamo da smo s njim u obrani prosle godine izgubili naslov i HNL ? Mi sad u HNL izgledamo beton obrana, istina kaskamo u Europi ali obranu ne igraju samo stoperi.....da se razumijemo Galesic je dobar stoper i super da je u kadru i da moze upasti u ekipu...odlican 3. Stoper. — Orc123
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.