• Tvrdica McTvrdi
    4.6k

Nas trener je gerilac ili kamiondžija?
  • Orc123
    15.1k
    drkam? To je tvoj domet komunikacije i rasprave? Idemo cinjenicama....Dinamo je Domingueza platio 1,2mil eura, Galesica 3mil eura plus 50% transfera Jankovica...znaci vrlo lako ako ga otkupi Slovan to ide na 5mil eura! U startu te 3 puta vise kostao minimalno. Sergi je neprikosnoven u prvoj postavi od priprema gdje je Galesic izgubio mjesto pored njega, nisam ga ja stavio u 1.momcad, ovaj ima 24g, Sergi 20. Galesic nije mogao u Euroli visiti ko luster jer nije ni igrao, a kad je igrao protiv Mityilanda visio je ko luster, Da! Na kraju, Dinamo ce na Dominguezu zaraditi, na Galesicu ce izgubiti....Sergi po svim analizama u najboljoj momcadi lige, odnio 1. Mjesto najtalentiranijih igraca do 23 g u regiji...koga bi trebalo istrpiti onda Galesica ili Sergija? Sergi mozda trenurno nije duplo bolji igrac od Galesica ali je bolji, a preprodajni pitencijal je nebo i zemlja......Dinamo je vec imao odlicne ponude za Domingueza i odbio ih, to ti je potrdio i Boban.

Kad smo sad iznesli cinjenice i kad smo kod drkanja, tko na koga drka?

I da, taj Titraui sada veijedi 7-8 mil eura, a mi smo ga mogli.imat za 1mil, a takav peofil agresivne 6ice nemamo od odlaska Jakica, a za Ojedu su imali ponude od 15mil nakon ove sezone uMLS gdje je imao 16golova i 11 asista...
    Da, to su kurcine od igraca i ja drkam na takve igrace...ne budi bezobrazan jer ja jos uvijek nisam.
  • Orc123
    15.1k
    6-7mil? Pa da je i 5.....kakve veze ima....daj takvih jos 10 komada i da na svakom zaradimo samo 5.....
  • ElDorado
    10.1k
    Otto Barić je uvijek trebao jos jednog igraca a ovaj uvijek ima jos jedan trening.
    Pokusavam prispodobiti kojem je to igracu nas trener digao vrijednost. Mozda nekom nakon tog jos jednog treninga
  • emilperska
    14.9k
    Ovim nasilnim forsiranjem Domingueza baš svaku utakmicu čak i kad je ponajgori igrač na terenu, steti se prije svega njemu.

Forma mu je trenutno lošija nego u ranu jesen. Igra baš svaku utakmicu i od 9 euro utakmica, sukrivac je za gol/golove/ili je dao autogol u njih 7 što je baš fini postotak. Da je predsjednik ZM i da se forsira netko u tako lošoj formi radi preprodaje, sjekire bi padale.

Drugo, u HNLu ga je od crvenog zadnje kolo spasio Kova zamjenom u 45.minuti..Ne sjećam se kada je ranije Dinamo morao mijenjati na poluvremenu stopera da ne dobije crveni (ne, Erceg nista nije kriv jer Dominguez je samo lasom i povlacenjem zaustavljao Prevljaka).

Imamo Galešića koji je u ok formi.. Kakvu poruku dajemo njemu beskonačnim forsiranjem Domingueza radi preprodaje kad baš svaku utakmicu sjebe neki kurac?
  • emilperska
    14.9k
    I da, taj Titraui sada veijedi 7-8 mil eura, a mi smo ga mogli.imat za 1milOrc123

Da smo doveli njega nikad se Sučić ne bi razvio startera repke. Dugoročno gledano, to je bila vizionarska odluka.

Drugo, kurac on vrijedi 5m. Nije bio ni na jednom relevantnom popisu alžirske repke. Vec 2 roka ga prodaju iz Belgije za te pare koje ti tu navodiš i ne ide im..eno ga u Charleoi i dalje..
  • austrijanac
    10.1k
    Mislim da neki previse pljuju po Sergiju, ali neki ga i preglasno brane.

Istina je taman u sredini.
  • Orc123
    15.1k
    govorim u kontekstu da je kurac od igraca...znaci nije, tjt...jebe mi se, nije dosao ali netko sere po igracu koji nije šrot...igra standardno i igra jako dobro u Belgijskoj ligi koja 5 puta jaca od nase u klubu koji izborio Europu prosle sezone. Bio je clan sireg popisa reprezentacije za Africko prvenstvo, igrao je u 11mj....a u Belgiji je godinu i pol, sta ce ga vec prodati? Nije igrac od 20 mil eura ali nije ni šrot i ima kvalitetu za Dinamo.....i nisam ga ja spomenuo nego kolega, ako ga uopce mogu nazvat kolegom! I da, da smo ga doveli Sucic bi i ovako i onako isplivao i razvio se, a mi bi imali zamjenu za Sucica i 6icu kakvu nemamo jos od Jakica...trkacki mocnu..

To uopce sad nije bitno i ko ga jebe, nadam se da cemo u buducnosti dovest bolje igrace od njega. Samo u kontekstu toga da je igrac koji ne valja.
    Za godinu dvije cemo nadam se imati tu Radoša....koji ima veliki potencijal...imat ce sad cijelu sezonu u Dinamo 2
  • Zagi
    15.5k
    Niti kritike Dominguezu niti pohvale Galešiću nisu organske.
    Dobro je po tom pitanju Kova odgovorio Kvasini na presici. U malo više riječi "ne pitaj gluposti"...
  • Navijač Dinama
    11.7k

Pošto si uvređena frajla, pokušat ću normalnim načinom komunikacije da ti pojednostavim.

1. Sergi je pao u formi, ne da je cijelu sezonu loš, nego je trenutno u lošoj-ispod prosječnoj formi. Da provede utakmicu,dvije-tri na klupi da se pribere i vrati.

2. Prvenstveno rezultat kluba je ispred svega, ispred svih istrpljenja i svega drugog. Možemo ić u usporedbu da je Mamiću svakako izlog igrao i imao "neke rezultate", jest u ligi koja je bila veći odron nego sada, Dinamo je bio ipak razima-dvije više nego sada i to jr uvijek bilo dovoljno za upikarit titulu itd. U Europi realno bolji smo sad nego tada prije 10 godina, iako ovo nije bajno, ali jesmo.

3. Da je Titratoui doveden, Sučić koji je već bio tvoj igrač ne bi došao, ne bi završio u Dinamu, otišao bi tko zna gdje, mi smo kao klub itekako profitirali, kao i posredno Hrvatska reprezentacija. Sa Titratouiem bi Dinamo možda profitirao i to prodali bi ga za cijenu možda nekog Rrahmania ili tko zna.

4. Govorim da imaš zacrtane igrače, za drkanje sam samo spomenuo Domingueza, nisam spomenuo da na Ojedu drkaš, nego si ga imao zacrtanog, oke razvio se, međutim tko zna što je sve tu bilo u priči, očito je Majer bio "izlog" i nije se mogla čekat adaptacija i dolazak Ojede. Jer stvar je htio ti ili ne priznat, igrači iz domaće lige i sustava se 2x lakše i adaptiraju i spremni su za uskočit u sustav nego totalni stranci poput Cordobe, Varele, Villara i sličnih
    " divlji " stranaca koji dođu.

ako ga uopce mogu nazvat kolegom! I dOrc123

Nisam kolega, ja sam burner acc Nike Galešića i hibrid Ivana Pokupeca, katolibana i mrzitelja svih stranaca u Hrvatskoj. :heart:
  • Efes Pilsen
    15k
    Zanimljivo da nam zadnja linija izgleda ko rastimani orkestar svaki puta kad se pickasto ude u utakmicu.
    Dominguez je izdominirao drugo poluvrijeme, kupio, uklizavao i to sve kad smo krenuli licit na sebe i pronasli klikere u gacama.
    Sad ove rasprave Dominugez - Galesic kao da svemirski Gale nije odigrao lose minute u Dinamu. Dajte najte.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.