• Navijač Dinama
    11.7k
    Oreč ili Barišić..CastAway1986

Barišić mi je ok igrač, ali kao neki 352 desni stoper. Iskreno, kao bek mi je bolji Mikić nego on.

Oreč moze igrat u Rijeci, to mu je vrh karijere. On baš nije po ničemu igrač kvalitete za Dinamo.
  • Kujtim Shalla
    8.8k
    Bilo tko da dođe ,ja ga više ne mogu slušati. Već je krenuo u ofanzivu i opravdanja . Teško nam je ,imamo problema i igramo svaki 3,4 dan (baš kao i njegov protivnik u četvrtak) ne opravdano se i ići ćemo na pobj su. Aloooo pa nemoj spominjati probleme ako se ne pravdaš. Prije genka si se hvalio da je situacija bajna i da samo tako ostane. Svi su spremni osim Bennacera i Tabinasa a sad nakon poraza odjesnom umorno,ovakvi onakvi. Sam sebe čovjek kontrira . Doveden si jer kao momčadi ti igraju hrabro i napadački. Tvoja jedina preferenca. A ti si sve to zaboravio i igraš kukavički svaku temu koja nešto znači i protiv svakog ozbiljnijeg protivnika. Jer se boriš za tu fotelju. Dosta je prodavanja magle
  • Dzoni
    4.1k

2 stvari, 1. nije više 2016 nego 2026., inflacija u nogometu je jača i od dosta jake ekonomske inflacije.
    2. Ako je Mlačić otišao za oko 5mil u Udinese na temelju 10 seniorskih utakmica samo HNLa, nema teorije da Valinčić i Dominguez, sa Europskim solidnim partijama i odličnim HNL partijama vrijede samo 50% više.
    Da bi prodali svoje igrače za dobre iznose, trebamo je i cijeniti
    Isprike na offtopicu, prekasno sam skužio ime teme
  • Crni86
    20.1k
    Da li je dinamu koji je 6. puta skuplji od varazdina stvarno problem umor? Da li se mi sa takvim budgetom i kadrom stvarno tako mozemo izraziti?

Slazem se da ce igrat najspremniji, ali zbog sirine kadra u dinamu to nije problem. Pogotovo u ovakvim hnlu.

Dogada se ista stvar kao na pocetku sezone. Kova djeluje top, fleksibilan i ne boji se mjenjat, izjave su u skladu razine dinama - idemo jako, mi smo dinamo. Krenemo u žrvanj utakmica i mjenja se ploca, nema vise felskibilnosti u taktici, u izjavama opet odise nesigurnoscu, kao da se traze vec neki alibiji i sl.. Znaci sa strane Kove kao da gledam sami pocetak sezone kad smo usli u krizu.

Ak se ponovi ista prica kao sa pocetka sezone onda vec imamo uzorak da kova jednostavno ne funkcionira pod pritiskom koji nosi dinamo.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.6k
    1. nije više 2016 nego 2026., inflacija u nogometu je jača i od dosta jake ekonomske inflacije.Dzoni

Slažem se. Jesmo li mi to zadnjih godina, pa i ovaj prijelazni rok pokazali? Ne, standardnog prvotimca koji po 5 različitih stranica vrijedi 3 do 4 milijuna pustili za 750k. Ne vidim zašto bi se na ljeto to promijenilo i da sad isti ljudi odjednom krenu izuvat naše kupce iz cipela.

A Mlačić ima 18 godina i prodavalo ga je ovo podzemlje koje taj posao zna radit (to koliko sebi proviziju uzme je druga stvar)

No da u off topicu smo, za temu transferi je ovo
  • Zagi
    15.5k
    Više će problem biti travnjak nego neki umor. A to je objektivan problem jer smanjuje prednost kvalitetnijoj momčadi.
  • Big Daddy
    1.7k
    ma lik je šmokljo teški splašeni i nesposobni
  • Crni86
    20.1k
    a kaj su onda trebali govorit treneri u hnlu prije 10-15 godina kad su u ovo doba apsolutno svi travnjaci bili takvi?

Kuzim kaj oces rec, al nas trener je igrao u ovo gore navedeno doba, pa onda valjda znas kak se i u to doba igralo i probijalo bunkere. Trenirao je i po nizim ligama gdje sigurno vecina travnjaka nije grijana… Odlika velikih momcadi i trenera je da se prilagodi na apsolutno sve uvjete.

Ne zelim cuti apsolutno nikakva pravdanja i probleme iz usta dinamovog trenera kada se radi o utakmicama u hnlu. Alergican sam jednostavno na to i kao bivsi sportas, price o sreci, uvjetima i sl. mi idu na onu stvar. Kad nesto zelis i znas kako doc do toga doci ces do toga - nece te zaustaviti apsolutno nista. Za mene je to jednostavno luzerski mentalitet gdje ti vec pred sami dogadaj pripremas teren za neuspjeh.

Da vidim da mi trener prica ovakve gluposti, ja bi iskreno bio lud kao igrac. A pitaj boga tek sta njima kaze u svlacionici.
  • Zagi
    15.5k
    Odlika velikih momcadi je da se prilagodi na apsolutno sve uvjete.Crni86

Da iskarikiram, stavi Messi Barcelonu nek igra na svjeze preoranu njivu i reci mi koliko su bolji od nekakve četvrtoligaške engleske momčadi kada je jedini moguć nogomet nabi gore, skok i druga lopta.
  • Crni86
    20.1k
    mi nismo messi barcelona, bogu hvala. Imamo dobre skakace, imas belju, bakrara i topica. Jako dobre bekove koji se dizu visoko i znaju centrirat.

Na kraju jedna od odlika ovog trenera kad ga se dovodilo je bilo da poznaje hnl pa tako i uvjete kao sto su bura, razna nevremena i losi tereni.

Nije ovo nikakav novitet u hnlu vec nesto sta se moglo ocekivat i sto smo vidali vec zadnjih sezona (bogu hvala vidamo sve manje, ali je i dalje prisutno). Napisao sam vec, da su rupe na terenu i da padaju granate - priznajem samo pobjedu. To je mentalitet dinama.
  • Zagi
    15.5k
    Priznajem i ja samo pobjedu ali da određujem koeficijente na kladionici, digao bi kvotu na nas te smanjio na Varazdin.
    Mi smo i dalje favoriti , samo ne toliki .

Samo to.
  • Pacho
    14.7k

A ranije u sezoni je kukao da nema dovoljno utakmica za sve igrace :smile:
  • Plava stijena
    744
    "Čim je završila utakmica protiv Omonoije, pričali smo o derbiju. Nije to tako teško. Mislim da je ovo najbolji i najljepši scenarij za igrača i trenera, ne samo natjecanje u domaćem prvenstvu, već i prilika za igranje u Europi. To rade veliki klubovi. Konferencijska liga je vrlo važno natjecanje. Nije Europska liga ni Liga prvaka, što je uvijek cilj, ali ja sam imao sreće u igračkoj karijeri da sam većinu vremena igrao u tom ritmu: prvenstvo pa utorak ili srijeda Liga prvaka. Uvjeravam vas, to je scenarij u kojem svaki igrač želi sudjelovati."

Bez kuknjave i cmoljenja kako mu je teško obavljat trenerski posao Sanchez je konstruktivan i pozitivan lider. Kad je birao Kovu za poziciju trenera Zvone kao da nije uzeo u obzir koliko je komunikacija trenera važna za cijelokupnu atmosferu oko kluba . Kad vidim ovog našeg bogca svog sasranog pored školske ploče kako uz krajnji napor složi prosto proširenu rečenicu i zgleda ko da je na prislinom radu ubije mi svu volju za životom, a mogu si mislit kako je drugima s njim raditi. Način na koji komunicira Sanchez bi trebao biti neki standard komunikacije trenera Dinama. Ovo što mi imamo danas je valjda najgore u povijesti nogometa.
  • Pacho
    14.7k

Ovo izgleda kao kad kozojebski teroristi ili komunisticki gerilci otmu stranog vozaca kamiona pa objave snimku da dokazu da je jos ziv.
  • Kujtim Shalla
    8.8k
    pa to,mjenja ploču iz dana u dan. U biti postao ziheraš i samo guzicu svoju čuva . Ovo je daleko od presinga koji se spominjao kad je dolazio. Daleko od svega što je bilo. Iz kola u kolo nova ploča . Album "Pouke"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.