Keyser Soze
Toliko o tome da je Europa "nebitna" i da će se Kova maksimalno trpit pa makar i ispali iz lige kako su neki eminentni kritičari ovdje tvrdili. — Crusades
vjeko1701
Predsjednik ne želi nikoga drugoga, Kova odliĉno ispunjava glavne zadatke. — cibona
Crusades
Pa sam Boban je izjavio da nema velikih očekivanja ove sezone od Europe. — Keyser Soze
Iskreno ne kužim tvoj svakodnevni cinizam di pokušavaš ismijati ljude koji sasvim opravdano kritiziraju. — Keyser Soze
Keyser Soze
Jedno je ne imati očekivanja u Europi ove sezone nakon remonta ekipe na ljeto (u tom kontekstu je bila ta izjava u onom ljetnom intervjuu ako se ne varam), a sasvim drugo je reći da je Europa "nebitna". — Crusades
Ovo se sigurno nije dogodilo. Forumašima koji iznose opravdanu kritku (ne poštapalice o trenerovom govoru/podrijetlu/poslušnosti i slične doskočice određenih trovača) nitko nikad, pogotovo ne ja, cinično ne odgovara. Dapače, ja sam bez zadrške kritizirao oba jučerašnja gola i defanzivnu igru. — Crusades
Crusades
Nego sam stekao dojam da nekad znaš drugima izvaditi neku kritiku poput loših zamjena pa kad Kule zabije Gorici nakon 2 sekunde od ulaska im to nabiješ na nos ciničnim komentarom. — Keyser Soze
scooniepenn
cibona
Rekao si i tezu o poslušniku više puta pa te nije zaustavilo da ponoviš. — vjeko1701
zadnjired
Borovljanin
emilperska
Žan
Pacho
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.