• Keyser Soze
    18.3k
    Toliko o tome da je Europa "nebitna" i da će se Kova maksimalno trpit pa makar i ispali iz lige kako su neki eminentni kritičari ovdje tvrdili.Crusades

Pa sam Boban je izjavio da nema velikih očekivanja ove sezone od Europe. Iskreno ne kužim tvoj svakodnevni cinizam di pokušavaš ismijati ljude koji sasvim opravdano kritiziraju. Naravno u to ne spada ono kad netko napiše da su se komunisti ubacili u Dinamo ili da je ovo najgori Dinamo ikad, ali stvari poput "nebitne Europe" i Kovačevićeve tvrdoglavosti smetaju ljudima pa tako i meni, a u drugom postu sam napisao da mi najviše "smrdi" taj cijeli proces rebuilda gdje ćemo kako stvari stoje ekipu nadograđivati par sezona.
  • vjeko1701
    22.8k

Predsjednik ne želi nikoga drugoga, Kova odliĉno ispunjava glavne zadatke.cibona

Tko te ovo pitao? Znaš kaj pokrećeš s tim postovima. Nemoj sad molim te ići opet na semantiku. Znaš kaj radiš. Ako već konstatno ponavljaš neke stvari i započinješ neke rasprave, onda barem nemoj iz istih izlaziti sa stavom da se ne misliš ponavljati kad je sve počelo time da si se ponavljao.
  • Crusades
    22.2k
    Pa sam Boban je izjavio da nema velikih očekivanja ove sezone od Europe.Keyser Soze

Jedno je ne imati očekivanja u Europi ove sezone nakon remonta ekipe na ljeto (u tom kontekstu je bila ta izjava u onom ljetnom intervjuu ako se ne varam), a sasvim drugo je reći da je Europa "nebitna".

Iskreno ne kužim tvoj svakodnevni cinizam di pokušavaš ismijati ljude koji sasvim opravdano kritiziraju.Keyser Soze

Ovo se sigurno nije dogodilo. Forumašima koji iznose opravdanu kritku (ne poštapalice o trenerovom govoru/podrijetlu/poslušnosti i slične doskočice određenih trovača) nitko nikad, pogotovo ne ja, cinično ne odgovara. Dapače, ja sam bez zadrške kritizirao oba jučerašnja gola i defanzivnu igru.
  • Keyser Soze
    18.3k
    Jedno je ne imati očekivanja u Europi ove sezone nakon remonta ekipe na ljeto (u tom kontekstu je bila ta izjava u onom ljetnom intervjuu ako se ne varam), a sasvim drugo je reći da je Europa "nebitna".Crusades

Znam ja to, ali jedno je ne imati očekivanja, a drugo je biti nezadovoljan s tim da nas svaka iole ozbiljna ekipa riješi u prvih pola sata.

Ovo se sigurno nije dogodilo. Forumašima koji iznose opravdanu kritku (ne poštapalice o trenerovom govoru/podrijetlu/poslušnosti i slične doskočice određenih trovača) nitko nikad, pogotovo ne ja, cinično ne odgovara. Dapače, ja sam bez zadrške kritizirao oba jučerašnja gola i defanzivnu igru.Crusades

Ma ne referiram se na ove koji ne vole Kocačevića jer im ne paše otkud je, to su debili. Nego sam stekao dojam da nekad znaš drugima izvaditi neku kritiku poput loših zamjena pa kad Kule zabije Gorici nakon 2 sekunde od ulaska im to nabiješ na nos ciničnim komentarom.

Ali to je samo moje mišljenje, inače kad napišeš konstruktivan post pročitam i složim se.
  • Crusades
    22.2k
    Nego sam stekao dojam da nekad znaš drugima izvaditi neku kritiku poput loših zamjena pa kad Kule zabije Gorici nakon 2 sekunde od ulaska im to nabiješ na nos ciničnim komentarom.Keyser Soze

Moguće, al to je u afektu, ko jučer za Topića na poluvremenu kad je asistirao za gol.
  • scooniepenn
    6.4k

Ne znam koliko bi puta trebao Kovi ponoviti što se od njega očekuje. Ovo već stvarno zvuči apsurdno. Moja 4-godišnja kćerkica već zna što je Dinamo i kolio je to tati bitno. Kako objasniti treneru da Dinamo protiv Genka ili Steaue nema što igrati 85 minuta u srednjem bloku i bojati se vrlo dobre belgijske ili nešto manje dobre rumunjske momčadi. Mene upravo ta činjenica da nama jedan Genk ili Midtylland 55 do 60 minuta igraju presing ili barem stoje relativno visoko, a mi to nismo u stanju niti 10 minuta igrati. Gledam neki dan Club Brugge i ljudi stoje 70 minuta kod Atleticovog šesnaesterca kao prva linija obrane. Gledam ono jučer i dođe mi da plačem.
  • cibona
    7.9k

Rekao si i tezu o poslušniku više puta pa te nije zaustavilo da ponoviš.vjeko1701

Lijepo sam te pitao, gdje sam ponovio tezu o poslušniku. Nigdje, dok forumaš nije priupitao "koji su to zadatci".

Ako itko ide na semantiku, to si onda ti. Svoj stav o odnosu između kovačevića i bobana neću promijeniti, detaljnije sam upućen i znam što pričam i mislim.

Kovačević nije trener za dinamo i to vide svi, pa i boban.
  • zadnjired
    625
    Ako se može dobro iščitati između redova postoje navijači koji su uvjereni kako u Maksimirskoj 128 postoji diktatorski režim kojeg vodi stanoviti Z.B.
    Ne priča puno sa svojim podređenima već koristi osobu inicijala M.K koja njegove vizionarske ideje svemirskog nogometa pretače iz šupljeg u prazno.

Tek smo nedavno riješili problem jednog diktatora a već je na pomolu nova kriza za koju će duboko zabrinuti navijači, ljubitelji ezoterije i teorija zavjere pronaći rješenje i spasiti naš klub. Postoje navijači koji imaju šesto čulo za takve stvari a njihovi poduzetni i odlučni glasovi odjekuju bespućima društvenih mreža.

Navodno na Dinamo plusu nema sadržaja jer se uz novi stadion gradi ogromni studio iz kojeg će se emitirati poslanice diktatora i upute kako će se dalje navijati za ovaj klub. Umjesto povjerenika idu teklići za informacije dok će samo čipirani ljudi moći ući na stadion.
  • vjeko1701
    22.8k
    Ne da mi se. Sljedeći put kad opet krene jedna te ista rasprava o poslušnicima sa jednim te istim akterima i jednim te istim međusobnim naj*ebavanjem po ne znam koji puta, svi idu 24 sata na hlađenje i gotovo.

Ne može lijepo, može ovako.
  • Borovljanin
    495
    Mislim da je Kovi Genk bio pitanje za prolazak.

Kao na faksu, kada znaš da će te srušiti ako ne odgovoriš dobro. Jebiga, mislim da bi mu svi oprostili gubitak doma da nije imao drugo poluvrijeme bez udarca na gol. To ti se u situaciji kada ganjaš rezultat NE SMIJE dogoditi.
  • Crni86
    20k
    381 stranica u pola sezone , je li ovo rekord :sweat:
  • emilperska
    14.9k
    Varaždin je njegova utakmica istine. Ako dokaže da nakon Europe može pobjediti na gostovanju kod 4. u HNLu, znaci da je evoluirao od jeseni.

Ako to budemo u nemom black outu, vjv nam se crno piše do kraja sezone i to ce sve bit u 2-3 boda s jogurtom.

Nakon četvrtka i Genka, Europa je gotova.
    Kova ima 1 utakmicu tjedno + eventualno 3 Kupa do kraja svibnja.
    Ima u rosteru 16 igrača koji bi bili starteri manje vise i u Rijeci i Hajduku. Ima 3 dobra rezervna golmana. Nema vise presing rotacija i on to onda mora izdominirati.

Ali prvo prezivjeti Varaždin pobjedom.
  • Žan
    819
    Mi smo došli do toga da nekome opravdavamo neuspjeh ili neznanje zato što je on dobar čovjek. I ja za sebe mislim da sam dobar čovjek, pa da li bih onda mogao voditi Dinamo za 300.000 eura barem pola godine? Lik je krpa i neznalica dokazana, noga u guzicu kako god prošli sa Varaždinom.
  • Pacho
    14.6k

Za trenera Dinama je mjerilo gostovanje u Varazdinu? On sam istice kako je tesko igrati doma protiv duplo skupljeg Genka. Dakle, njegovom logikom, sve osim teskog demoliranja 6x jeftinijeg Varazdina je debakl.
  • maki
    67
    Ne znam jel netko već pisao ali danas je Robert Matteoni gostovao u Sportskim minutama HRT-a. Mislim da je dao pravu ocjenu Dinama i trenera. Ne konkretno samo za jučerašnju utakmicu, nego od dolaska trenera do danas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.