• mali M
    9.6k
    bok brate, narativ ti je i dalje isti tako da ne mjenjam mišljenje dok me ne argumentiraš drukčije, ali za razliku od tebe volio bi da odgovoriš na pitanje i kažeš zašto je i sa kojom svrhom Kova poslušnik i što Boban ima od toga?
    Lijepi pozdrav i tebi
  • cibona
    7.9k
    Rekao sam više puta. Pozdrav!
  • hanibal
    85
    da bi nešto izubio prvo to treba imati, osim toga da je dobar čovijek nema tu M od pobjedničkog mentaltieta, sa Belupom je iskoristio prošlu lošu Sezonu "velike četvorke" i prosipanje bodova, kad je bilo stani pani da iskorači i izbori europu na rujevici je to izgledalo kako je izgledalo u Kupu je to ličilo kao Dinamo protiv Genka, Rijeka zabijala Belupo promašivao, osim fine igre na momente.....na našu zalost od Dinama Belupo napravio
  • vjeko1701
    22.8k
    Rekao sam više puta. Pozdrav!cibona

Rekao si i tezu o poslušniku više puta pa te nije zaustavilo da ponoviš. E sad, prvo pokreneš opet istu raspravu i onda se povučeš jer si "već rekao".
  • hanibal
    85
    šta ga sluša da forsira 4-3-3 i ne pravi prilagodbe u europi i da postavi igru protiv genka kao protiv kurilovca u kupu i da cila ekipa kolektivno skine gaće i "puno respektira protivnika" jel na to misliš ?
  • austrijanac
    10k
    Najveci provokator na ovom forumu, samo čudo kaj vise ljudi nije banirano radi vrijedanja istog.

Neizdrživ je kad su u pitanju porazi, cibona i bobane poslusne kuje.
  • modri-kibic
    1.3k
    https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/boban-nakon-genka-trazi-napadacki-dinamo-i-odlucniju-igru-15681493

Ali reakcija Bobana jasno pokazuje da predsjednik Uprave neće sjediti skrštenih ruku i gledati kako momčad ne igra dobro, kako loše ulazi u utakmice, kako se plaši svakog malo ozbiljnijeg protivnika. To što je Boban pozvao Kovačevića na razgovor nakon ogleda s Genkom ne znači da se u Maksimiru događaju bilo kakve turbulencije kad je trener u pitanju. Dakle, nemojte misliti da Boban razmišlja o njegovoj smjeni, ali svakako treba apostrofirati da mu je poručio što očekuje od njega. Jer je zbog toga doveden.
  • Crusades
    22.2k
    Toliko o tome da je Europa "nebitna" i da će se Kova maksimalno trpit pa makar i ispali iz lige kako su neki eminentni kritičari ovdje tvrdili.
  • prefontaine
    6.9k
    Ajmo treneru, puna podrška! Lako je srat kad ne ide, treba nekad i nagraditi i pohvaliti kad nije sve kako treba. Idemo treneru!
  • Sveznalica86
    1
    pa cini mi se nakon svake blamaze u europi ili cak u hnlu se vode takvi razgovori di se apostrofira da Boban ima povjerenje u dobrog covjeka al mu ukazuje na lose stvari i kakva ima ocekivanja. Sta konkretno na kraju dana donose takvi razgovori kad se uvijek iznova ponavljaju pretezito europske blamaze?
  • cibona
    7.9k
    sad, prvo pokreneš opet istu raspravu i onda se povučeš jervjeko1701

Čovjek me pitao, ja sam odgovorio. Pročitaj ponovno.
  • cibona
    7.9k
    Ne čitaj ono što ti ne paše. Zaobiđi me u širokom luku jednako kao što ja izbjegavam tvoje opskurne stavove.

Pozdravi ljubu od mene!
  • austrijanac
    10k

Nisam tebi odgovorio, a ponekad je tesko ignorirat s obzirom na kolicinu provokacije koliko bacas svakodnevno. Ak nije Dinamo, onda je broj 1 kosarkaski klub u zgu, ili imigranti, ili nekaj vec cetvrto. Uzivas u negativnosti i provokaciji i neka te.

Pozdravi ga sam.
  • cibona
    7.9k
    Zamisli strahote, ako ne pišem o dinamu onda pišem na temi kultnog zagrebačkog košarkaškog kluba i slavim klupske pobjede. O imigrantima nikad ništa loše nisam napisao, a trebao bih, to želiš? Tebi je username austrijanac, možda znaš nešto što ja ne znam?

I za kraj, ne dopuštam da mi stav i mišljenje prema određenim ljudima na vlasti bude iznad dobrobiti kluba. To se na žalost ne može reći za dobar broj ljudi na Zoni.

Ps. ne znam ljubu osobno pa ga ne mogu pozdraviti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.