• Krizy
    68.4k
    Slazem se. Kvalitetan tekst pa da ga podijelim cijelog. Sve sto se treba reci o Kovi stoji u ovom tekstu.

Kovačević kao da ne razumije Dinamo.
    DiddyGuela

Čovjek prepisao mojih posljednjih pet postova što se tiče statistike, to je ono što znam. Sigurno je i od ostalih forumaša preuzeo. Vjerojatno dodao par svojih gluposti, nisam čitao detaljno.
    Još jednom bravo za hrvatsko novinarsko.
    Smijurija od novinara i smijurija od portala.
  • Crni86
    20k
    ne podnosim ga zadnje vrijeme, znam procitat da jer volim procitat tekstove ljudi s kojima se i ne slazem da bi vidio neku drugu stranu i prosirio razmisljanje.

Ali u ovom tekstu se s njim slazem. I to je ono sta muci vjerojatno 90% navijaca. Nije sramota, nije grehota zgubit ali ljudi ne vide da s ovim trenerom moze bolje u europi pa onda ispada kak ti neka drama.

Ne uzimam ga kao nesto relevantno, ali je jako lijepo u tekst sastavio ono sto upravo i ja mislim o kovi u europi.
  • cibona
    7.9k
    Jedan od zadataka je bespogovorna poslušnost. Drugi zadatak je očito manjak samokritičnosti.
  • Kujtim Shalla
    8.8k
    Kad čovjek nema nikakvu predstavu o onome što se dešava na terenu , nikakva taktika i pristup poput najveće kukavice. Meni me ni iznenadilo da nije znao da mu Beljo ne igra u revanšu jer mu je to bio drugi žuti karton . Jer da je znao ,gubiš doma i ideš na sve ili ništa ,ubacuješ bakrara u igru i da Belji samo vreba u 16 . Jer ono što napraviš ofanzivno je sad ,doma dok imaš Belju . Ovako smo primili još jedan bez da smo napravili išta pred njihovim golom. I sjebao si bilo kakvu šansu za revanš . Ubio utakmicu izmjenama
  • Zagi
    15.5k
    Rek'o ajd, da dam priliku Ničoti. Kao kvalitetan tekst.

Prve dvije rečenice:
    "Možeš izgubiti utakmicu, možeš upasti i u krizu i gubiti jednu za drugom. Možeš izgubiti i čitavu sezonu, ali nikad ne smiješ izgubiti pobjednički mentalitet i ugled."

Ok, preskačem nastavak. Nemojte me zajebavat, kaj je to? Di je glava Tomo?
  • rokikaciga
    11.6k
    "Mozes bit luzer ali nemoj izgubit pobjednicki mentalitet"

Ok.
  • Crni86
    20k
    a dobro ti si sad ocekivao da tomo preko noci postane shakespeare :lol:

Ovo mu je cak jedan od smislenijih tekstova, a razlog je vjerojatno kaj je 80% prepisano sa zone
  • Zagi
    15.5k
    a dobro ti si sad ocekivao da tomo preko noci postane shakespeareCrni86

Nisu problem njegove stilske figure ali kada mi počneš sa očuvanjem pobjedničkog mentaliteta kroz serije poraza... Nema tu mozga.
  • emilperska
    14.9k
    Jucer generalno to i nije bilo toliko loše. I onaj zadnji susret s Genkom doma nije bio bolji što se dojma tiče.

Ono što me smeta je kao da nismo znali da su ovima ti brzi protuudari najjace oružje i da brzinom lome ekipe, a mi smo fkt spori. I onda kao da su svi šokirani na terenu (pogledajte reakcije tijela) U JEBOTE KAKO SU NAS ISKONTRIRALI.

Druga zamjerka je uvođenje Varele dok smo bliže bili mi drugom golu, nego oni trećem.

Nadam se pobjedi u Varazdinu. Beljo 90+ min jer ga nema u uzvratu i idemo dalje.
    Mislim da necemo proci Genk, ali ako bi u 60.minuti vodili s 1 golom, ovi su mlada ekipa, usrat ce se.
  • Laugreano
    5.3k
    Znaci ti tvrdis da mu Boban diktira sastav?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.