• mali M
    9.6k
    bok brate, narativ ti je i dalje isti tako da ne mjenjam mišljenje dok me ne argumentiraš drukčije, ali za razliku od tebe volio bi da odgovoriš na pitanje i kažeš zašto je i sa kojom svrhom Kova poslušnik i što Boban ima od toga?
    Lijepi pozdrav i tebi
  • cibona
    7.9k
    Rekao sam više puta. Pozdrav!
  • hanibal
    85
    da bi nešto izubio prvo to treba imati, osim toga da je dobar čovijek nema tu M od pobjedničkog mentaltieta, sa Belupom je iskoristio prošlu lošu Sezonu "velike četvorke" i prosipanje bodova, kad je bilo stani pani da iskorači i izbori europu na rujevici je to izgledalo kako je izgledalo u Kupu je to ličilo kao Dinamo protiv Genka, Rijeka zabijala Belupo promašivao, osim fine igre na momente.....na našu zalost od Dinama Belupo napravio
  • vjeko1701
    22.8k
    Rekao sam više puta. Pozdrav!cibona

Rekao si i tezu o poslušniku više puta pa te nije zaustavilo da ponoviš. E sad, prvo pokreneš opet istu raspravu i onda se povučeš jer si "već rekao".
  • hanibal
    85
    šta ga sluša da forsira 4-3-3 i ne pravi prilagodbe u europi i da postavi igru protiv genka kao protiv kurilovca u kupu i da cila ekipa kolektivno skine gaće i "puno respektira protivnika" jel na to misliš ?
  • austrijanac
    10k
    Najveci provokator na ovom forumu, samo čudo kaj vise ljudi nije banirano radi vrijedanja istog.

Neizdrživ je kad su u pitanju porazi, cibona i bobane poslusne kuje.
  • modri-kibic
    1.3k
    https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/boban-nakon-genka-trazi-napadacki-dinamo-i-odlucniju-igru-15681493

Ali reakcija Bobana jasno pokazuje da predsjednik Uprave neće sjediti skrštenih ruku i gledati kako momčad ne igra dobro, kako loše ulazi u utakmice, kako se plaši svakog malo ozbiljnijeg protivnika. To što je Boban pozvao Kovačevića na razgovor nakon ogleda s Genkom ne znači da se u Maksimiru događaju bilo kakve turbulencije kad je trener u pitanju. Dakle, nemojte misliti da Boban razmišlja o njegovoj smjeni, ali svakako treba apostrofirati da mu je poručio što očekuje od njega. Jer je zbog toga doveden.
  • Crusades
    22.2k
    Toliko o tome da je Europa "nebitna" i da će se Kova maksimalno trpit pa makar i ispali iz lige kako su neki eminentni kritičari ovdje tvrdili.
  • prefontaine
    6.9k
    Ajmo treneru, puna podrška! Lako je srat kad ne ide, treba nekad i nagraditi i pohvaliti kad nije sve kako treba. Idemo treneru!
  • Sveznalica86
    1
    pa cini mi se nakon svake blamaze u europi ili cak u hnlu se vode takvi razgovori di se apostrofira da Boban ima povjerenje u dobrog covjeka al mu ukazuje na lose stvari i kakva ima ocekivanja. Sta konkretno na kraju dana donose takvi razgovori kad se uvijek iznova ponavljaju pretezito europske blamaze?
  • cibona
    7.9k
    sad, prvo pokreneš opet istu raspravu i onda se povučeš jervjeko1701

Čovjek me pitao, ja sam odgovorio. Pročitaj ponovno.
  • cibona
    7.9k
    Ne čitaj ono što ti ne paše. Zaobiđi me u širokom luku jednako kao što ja izbjegavam tvoje opskurne stavove.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.