• Omake
    15.4k
    Koliko najava Sope o ratnicima itd itd pa xG 0.08 hahaha
  • NitkoBitan
    35k
    Btw. jel igrao Matkovic za kog se kakti interesiramo?
  • KtcGoat
    2.7k
    Pa kako ga nisi vidio, to ti je onaj sta se valjao po travi 90% vremena
  • hb1
    362
    Akcija kod prvog gola mi je zapala za oko pa sam je malo iscrtao, doduše amaterski i u softwareu sa watermarkom ali mi se nije dalo zamarat, ispod ide link.
    Akcija je u više segmenata savršena pa ću ih pobrojati ispod
    - Obratite pozornost prije dodavanja Sergija kako Stojković pravi prostor između njihovog krila i veznog kretnjom prema sredini terena, prostor koji se otvorio posluzio je za progresivno dodavanje Sergija prema Galesicu koji se odlicno podigao i osvajamo jednom loptom 30 metara, savršenstvo dodavanja jednog braniča
    - Galešićev savršeno smiren ubačaj, jako iskusan, po zemlji, gdje nalazi Belju koji izvlači malo obranu prema vani i oslobađa prostor za lijevu stranu i dodavanje
    - Na kraju Stojkoviceva zavrsnica koja je rezultat pracenja cijele akcije i dobrog pozicioniranja

Ovo su obrisi inteligencije pojedinaca i kvalitetne pripreme od strane stožera, po meni.

https://streamable.com/g8ra7a
  • nemapredaje
    6.8k

S time da je uz prvu Stojkovićevu kretnju istu takvu napravio i Topić, tako da je desna strana bila skroz slobodna.
  • hb1
    362
    Da, da bravo, to sam propustio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.