• KtcGoat
    2.6k
    Zna li netko razlog zbog cega su toliko nabrijani na nas. Kompleksi?Alkmar1312

Kompleksi jer ce ce se doma osjecat kao u gostima, jbg
  • Xpert1992
    372
    Kaj mislite hoce li biti kaj rotacija za ovu tekmu? S obzirom da smo igrali jucer, pa protiv Osijeka u nedjelju, i protiv Midjytllanda u cetvrtak?

Bennacer sigurno starta u nedjelju, vjerojatno i Vinlof ako je spreman. Od ostalih ne znam koga bi mogao rotirati. Mozda Topic umjesto Bakrara, Kule u spicu?
  • Brusa
    4k

Mislim da Kule nije u sastavu zbog žutih kartona.
  • hardek
    8.1k
    Topić umjesto Bakrara i Benni umjesto Ljube i ovo je plitak potok. Ako Vinlof može igrati to je samo šlag na tortu.
  • El Madrigal
    786

Pa to je nama na čast da se cijela liga jebeno nabrijava na nas.
  • njurci10
    357
    mislim da je rečeno da moze igrati i protivni fcsba ali ne cijelu, tako da bi trebao protiv Osijeka igrati, bar se nadam.
  • Sibirski plavac
    7.8k
    Ne smijemo ih podcjenit. Vidjeli smo zadnjih sezona da nam na opusu stvaraju probleme i kad su u kurcu i kad nisu.
  • Peškaman
    8.4k
    Zna li netko razlog zbog cega su toliko nabrijani na nas. Kompleksi?Alkmar1312

Zašto se Levante naloži kada mu dolazi Real?
  • Navijač Dinama
    11.4k
    Bit će ovo teška utakmica.
    Osijek(bez obzira Gradski vrt ili Opus) je uvijek zajebano i teško gostovanje, kao i Rujevica, bez obzira u kakvim su formama Rijeka i Osijek.

Plus doveli su nekih solidnih igrača, ima i sadašnji im roster neke pojedinačne kvalitete što su pokazali i u zadnje dvije utakmice + jasna nabrijanost

Sve u svemu, da bježimo malo više tovarlandu od jednog boda, X bi ovdje, na ovakvom gostovanju, par dana nakon i prije Europe, bez ikakvog pardona potpisao.

I ovako je X generalno možda ne loš, al se nadam i volio bih da sva tri boda opet uzmemo.
  • Alkmar1312
    193
    pitao sam navijacki ne igracki. Nekako mi je logicnije da im se navijaci vise naloze kad im dolazi torcida ipak su oni nekada bili osijek tor...
  • Filip85
    1.3k
    Kad smo u Osijeku slavili onako bez stresa, sa velikom razlikom ? Meni je ostala u sjećanju tekma iz 2002/2003. sezone pod Ćirom kada smo dobili 6:1 ili 6:2....
  • Mihael2305
    1.1k
    Isprike na fulanoj temi, ne znam gdje bih stavio post, zanima me ako ima netko preporuku za rentanje kombija do Osijeka i nazad. Inbox
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.