• Keyser Soze
    17.9k
    Mislim na foru kao i na Poljudu kad smo izašli u dresovima Gradjanskog.
  • OsamŠest
    6.7k
    NAPOKON!

Sretno Plavi!
  • Dinamovapriča
    669
    Nemojte zaborovit da Tovaric sudi. Puno zivaca ce bit potrebeno. :pray:
  • Mikato01
    117
    Jel zna ko dal se ekipa koja ide izvan kaveza isto ide pod pratnjom i parkira se tam unutar onog ograđenog ili samo ko da nisi gostujući navijač? Dosad sam uvijek bil u kavezu pa ne znam ovaj drugačiji tretman...
  • gaTeDZG
    2.6k

Ajmo Dinamo, hrabro Dinamo!
  • emilperska
    14k
    Danas protiv Kolarića i Sopićevih ratnika.
    Bit će gadno..
  • NerminB
    753
    Neka moja pjesma tebi snage da..
  • Masto
    952
    samo da ne primimo gol u prvih 10 minuta i bit će to dobro
  • Minken Bojna
    100
    da, poslije naplatnih skupe 10-ak auta i odprate vas do stadiona
  • Nemrem igra Dinamo
    5.1k
    ... zbog tebe osvajamo tuđe gradove!
    Uff kaj sam nabrijan, konačno opet kreće HNL ludilo.
    Ajmo po ta tri boda i vratiti naslov u ZG, gdje i pripada!
  • Tvrdica McTvrdi
    4.2k
    Nevjerojatno mi je kako prije Rijeke sam uvijek opušten i siguran da dobivamo, a kada izlazimo u Osijeku kao da smo u najmanju ruku u Sevilli, bez obzira što je omjer uvjerljivo na našoj strani. Smireno samo prvih 20 minuta gdje će oni letit kao da imaju Yamaha motor u guzici i onda im uvaljat 2 komada i privest kraja
  • don
    17.9k
    a kada izlazimo u Osijeku kao da smo u najmanju ruku u SevilliTvrdica McTvrdi

baš. I uvik tako bude. Mirniji sam kad idemo na poljud nego u Osijek. (laž al razumite šta je pisac htio reć)
  • DiddyGuela
    5.3k
    Gostovanje u Osijeku je uvijek neugodno ali danas bi sve osim 3 boda bio veliki podbacaj. Prije svega zbog nas samih. Moramo od prvog kola nastavka pokazati tko je glavni u ligi.Isto tako moramo pokazati i znacajan napredak u igri. Price o novoj momcadi vise ne drze vodu, vrijeme je da pocnemo nastupati autoritativno!

Sa druge strane imamo Osijek koji je pod ogromnim pritiskom. Zadnji su u ligi i hitno moraju poceti skupljati bodove. Isto tako pola danasnje prve postave ce im prvi puta nastupati zajedno u jednoj prvenstvenoj utakmici. Vjerujem ni da oni sami ne znaju sto ocekivati od sebe danas.

Sve je na nama i ne postoji niti jedan razlog da danas ne uzmemo 3 boda.
  • Xpert1992
    379
    Uzimamo 3 boda danas! Samo hrabro!
  • rioda
    13k
    Po tportalu, koji je dosad pogađao, očekivani sastav Dinama: Filipović - Galešić, Dominguez, McKenna, Perez Vinlöf - Stojković, Mišić, Zajc - Bakrar, Beljo, Hoxha

Dvije izmjene, Vinlof i Stojković umjesto Gode i Ljubičića
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.