• KtcGoat
    2.6k
    Zna li netko razlog zbog cega su toliko nabrijani na nas. Kompleksi?Alkmar1312

Kompleksi jer ce ce se doma osjecat kao u gostima, jbg
  • Xpert1992
    371
    Kaj mislite hoce li biti kaj rotacija za ovu tekmu? S obzirom da smo igrali jucer, pa protiv Osijeka u nedjelju, i protiv Midjytllanda u cetvrtak?

Bennacer sigurno starta u nedjelju, vjerojatno i Vinlof ako je spreman. Od ostalih ne znam koga bi mogao rotirati. Mozda Topic umjesto Bakrara, Kule u spicu?
  • Brusa
    4k

Mislim da Kule nije u sastavu zbog žutih kartona.
  • hardek
    8.1k
    Topić umjesto Bakrara i Benni umjesto Ljube i ovo je plitak potok. Ako Vinlof može igrati to je samo šlag na tortu.
  • El Madrigal
    785

Pa to je nama na čast da se cijela liga jebeno nabrijava na nas.
  • njurci10
    357
    mislim da je rečeno da moze igrati i protivni fcsba ali ne cijelu, tako da bi trebao protiv Osijeka igrati, bar se nadam.
  • Sibirski plavac
    7.8k
    Ne smijemo ih podcjenit. Vidjeli smo zadnjih sezona da nam na opusu stvaraju probleme i kad su u kurcu i kad nisu.
  • Peškaman
    8.4k
    Zna li netko razlog zbog cega su toliko nabrijani na nas. Kompleksi?Alkmar1312

Zašto se Levante naloži kada mu dolazi Real?
  • Navijač Dinama
    11.4k
    Bit će ovo teška utakmica.
    Osijek(bez obzira Gradski vrt ili Opus) je uvijek zajebano i teško gostovanje, kao i Rujevica, bez obzira u kakvim su formama Rijeka i Osijek.

Plus doveli su nekih solidnih igrača, ima i sadašnji im roster neke pojedinačne kvalitete što su pokazali i u zadnje dvije utakmice + jasna nabrijanost

Sve u svemu, da bježimo malo više tovarlandu od jednog boda, X bi ovdje, na ovakvom gostovanju, par dana nakon i prije Europe, bez ikakvog pardona potpisao.

I ovako je X generalno možda ne loš, al se nadam i volio bih da sva tri boda opet uzmemo.
  • Alkmar1312
    193
    pitao sam navijacki ne igracki. Nekako mi je logicnije da im se navijaci vise naloze kad im dolazi torcida ipak su oni nekada bili osijek tor...
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.