• NitkoBitan
    34.3k
    Pitanje je oce li ovakav snijeg u Zagrebu past iducih 10 godina. Kakve god da su zime GK, Lika i Slavonija uvijek nesto dobiju, mi u Zagrebu kao da smo ukleti po tom pitanju. Cak je zadnjih zima vise snijega imala Dalmatinska zagora od nas.
  • rokikaciga
    9k
    Nije senf betmen da jede pahulje ili kako je vec bilo
  • Pacho
    12.5k
    Senf lize sige
  • jedan u nizu
    16.9k
    ''PREDSJEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas kako nadležne službe u Srbiji čiste snijeg znatno brže nego što je to slučaj u velikim svjetskim metropolama poput New Yorka, Washingtona i Berlina. Pohvalio je rad zimskih službi tijekom snježnih padalina koje su zahvatile zemlju, piše N1.

"U našoj zemlji se snijeg čisti mnogo brže i mnogo prije nego u New Yorku i Washingtonu. Neću vam reći da se čisti i mnogo prije nego, na primjer, u Berlinu. Mi smo jedina zemlja koja tijekom padanja snijega kreće u akciju i s bacanjem soli i s čišćenjem ulica prvog prioriteta. Gotovo nijedna zemlja to ne radi", kazao je Vučić novinarima nakon svečanosti otvaranja bolnice u Trebinju.
    ''

Zvuci poznato? :lol: :lol:

''Samo mjesec dana ranije, u prosincu 2012. godine snijeg je također stvorio probleme u metropoli. Zimske službe radile su punom parom, no dio cesta i nogostupa ipak nije bio očišćen.

Bandić je tada najavio "pojest ćemo snijeg s glavnih trgova i ispred ulaza u javne ustanove". Tada se hvalio kako Zagreb nije kao neke druge skandinavske metropole u kojime se, tvrdio je, snijeg ne čisti mjesecima. Kazao je i da se Zimska služba priprema kao da će sutra biti rat.

"Mi nismo kao oni. Podignuli smo visoko ljestvicu poput Blanke Vlašić, a ljude smo naviknuli na visok standard čišćenja ulica od snijega", govorio je Bandić kojeg je, zajedno s gradskim službama, mjesec dana kasnije taj isti snijeg iznenadio, a metropola je više nalikovala na neku skandinavsku prijestolnicu.
    ''
  • Mihael2305
    998
    Oće li nam tomek ugradit ralice na bajseve, šteta tolke love na bicikle a da se ne upotrebljavaju.
  • Zagreb1992
    3k

Jel si ti čistio danas snijeg ? Pa ljudi čiste po 2-3 puta danas i opet ga napada ...Ako se večeras smiri vjerujem da će i ralice opet prolaziti ..Kod mene su i čistili danas i sol bacali po glavnoj cesti
  • Mihael2305
    998
    Jel si ti čistio danas snijeg ?Zagreb1992

Jesam, 2 puta, i shvatio sam da nema smisla više čistit, rađe odem s svojima popit pivu i sutra ujutro prije posla se primit lopate.
  • deda
    42.6k
    Sutra svakom tko bude kasnio na posao skinut 10% plaće.
  • jedan u nizu
    16.9k
    Sutra svakom tko bude kasnio na posao skinut 10% plaće.deda

S obzirom da sam siguran da ce velika vecina ljudi krenuti u identicno vrijeme kao da je normalan dan, ovo nije ni losa ideja :sweat:
  • bbb medimurje
    4.8k
    Snijeg bi do ponoci trebao stati
    Zimske sluzbe imaju do jutra dovoljno vremena sve ocistiti
  • Zagreb1992
    3k

Ralica prođe i nakupi se u svega par sati opet snijeg....Samo što je veći problem da su najavili opet snijeg kroz par dana haha
  • NitkoBitan
    34.3k
    Kuzis oni cekaju da se snijeg ispada kao da je jos najavljeno preko noci pola metra snijega a ne da se u dva dana ispadalo jedva 20 centimetara. Kolike novce dobiva zimska sluzba za jedan snijeg zimi u gradu... oni nesto cekaju... Pa ima da su sve ralice na cestama i dan i noc ova 2-3 dana.
  • rioda
    12.6k
    Dobar primjer od danas...
    https://www.24sata.hr/news/pogledajte-kako-izgleda-cesta-7-minuta-nakon-prolaska-ralice-1099351/1

...kako cesta izgleda samo 7 minuta nakon prolaska ralice.
  • jakov1
    1.4k
    Pa ima da su sve ralice na cestama i dan i noc ova 2-3 danaNitkoBitan

Pa zasto mislis da nisu?
  • Zagreb1992
    3k

Isto je i tu bilo ..kod mene prođe ralica ..pola sata kasnije kao da nisu ..eto sad je stalo ..samo je problem da su i tračnice zaleđene i da ekipa sa brenerom to zagrijava haha
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.