Mali Zeus
Ne znam ovu statistiku, ali me jako čudi.
Sam centar grada ima Tuškanac, Ribnjak, cijelu zelenu potkovu od Tomislavca, Zrinjevca, onaj potez HNK prema pruzi je cijeli odlično posložen i onda imaš Botanički vrt.
Bundek, Jarun, jel tu treba kaj dodati.
Isto tak potez Holjevac-fontane-Tudjman-spomenik domovini je nizak da ostavlja vizuru prema katedrali i Gornjem gradu kad ideš prema centru s te strane.
Vezano za rastrošnost, jasno da je katastrofa da se izvlači lova, pričam o urbanizmu.
A kad smo kod potreba, imao je Zagreb većih potreba i kad se gradio Juraj koji ubija zmaja, spomenik banu Jelačiću, kralju Tomislavu pa eto sva steća da postoje... — Mali dioničar
NORTE
ono što se danas događa u zagrebu je izgradnja nekog stambenog ili poslovnog kompleksa bez prometne studije koliko će se na taj način povečati prometni pritisak na trenutne prometnice. — Kwedi
Gelipter
Kwedi
Da ne govorim koliko se ne uklapa i nagrđuje okoliš megalomanska početna stanica žičare. — Gelipter
Gelipter
@Kwedijebiga, građani uvijek kukaju kak im treba žičara. eto im je.
xavier
Građani uvijek kukaju valjda se zato i zovu građani — Gelipter
Gelipter
The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.