Ne znam ovu statistiku, ali me jako čudi.
Sam centar grada ima Tuškanac, Ribnjak, cijelu zelenu potkovu od Tomislavca, Zrinjevca, onaj potez HNK prema pruzi je cijeli odlično posložen i onda imaš Botanički vrt.
Bundek, Jarun, jel tu treba kaj dodati.
Isto tak potez Holjevac-fontane-Tudjman-spomenik domovini je nizak da ostavlja vizuru prema katedrali i Gornjem gradu kad ideš prema centru s te strane.
Vezano za rastrošnost, jasno da je katastrofa da se izvlači lova, pričam o urbanizmu.
A kad smo kod potreba, imao je Zagreb većih potreba i kad se gradio Juraj koji ubija zmaja, spomenik banu Jelačiću, kralju Tomislavu pa eto sva steća da postoje... — Mali dioničar
ono što se danas događa u zagrebu je izgradnja nekog stambenog ili poslovnog kompleksa bez prometne studije koliko će se na taj način povečati prometni pritisak na trenutne prometnice. — Kwedi
Da ne govorim koliko se ne uklapa i nagrđuje okoliš megalomanska početna stanica žičare. — Gelipter
@Kwedijebiga, građani uvijek kukaju kak im treba žičara. eto im je.
Građani uvijek kukaju valjda se zato i zovu građani — Gelipter
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.