• NVKOD
    12.8k
    Promatram malo Dinamo na Transfermarktu i zanima me nekoliko stvari:

1. Tko je Matija Ruškovački i zašto je dio prve momčadi na TM-u?
    2. Što se događa s golmanom Rajićem? Je li brani u Kustošiji, ima li potencijala za prvu momčad?
    3. Kad možemo očekivati novi update cijena?
  • Zagi
    17.7k
    1. Tko je Matija Ruškovački i zašto je dio prve momčadi na TM-u?NVKOD
    Bivši junior 05 godište. Bio na posudbi u Kustošiji.
    2. Što se događa s golmanom Rajićem? Je li brani u Kustošiji, ima li potencijala za prvu momčad?NVKOD
    Brani i po meni ima.Jako dobar u juniorima. Prvi golman u19 reprezentacije.
  • NORTE
    24.9k
    Míchel je bez zadrške otkrio da Livaković više ne želi braniti za Gironu.

'Rekao mi je da ne želi igrati ovdje. Gazzaniga je morao braniti s 38 stupnjeva i gripom jer Livaković nije htio braniti u Kupu. Ta me situacija ljuti. On želi igrati na Svjetskom prvenstvu i otići u drugi klub,' poručio je Míchel.

Livaković od dolaska u Gironu nije skupio ni minute, što je dodatno pojačalo nezadovoljstvo hrvatskog vratara koji, prema dostupnim informacijama, želi samo jedno – povratak u Dinamo. Želja je to koju je već prenio i čelnicima Fenerbahçea, s kojim ima ugovor, kao i ljudima iz Genoe koji su pokazali interes, ali ih je odbio.
  • Zoran
    614
    Livi-vrime je
  • Laugreano
    5.6k
    3. Kad možemo očekivati novi update cijena?NVKOD

23.12 je bio lani, pretpostavljam da ce isti ili slican datum biti i ove godine.
  • Nogo
    11.3k
    Screenshot-20251211-160904-Adobe-Scan.jpg

Opet ekipa na zadatku. Sere mi se od ovog suđenja
  • NORTE
    24.9k
    Imam neki dobar predosjećaj za večeras protiv Betisa.
  • Kujtim Shalla
    9.7k
    dobro je da nisi predosjetio nešto drugo :lol:
  • Ijayi Atiemwen
    6.1k
    IMG-5570.jpg

Sve pod kontrolom…
  • fakin
    4.7k
    Dinamo od utakmice s maccabijem, prije više od 2 mjeseca, odigrao je u hnlu i europskoj ligi 12 utakmica.
    u tih 12 utakmica imamo 5 pobjeda, 2 remija i 5 poraza uz gol razliku 12:20.
  • Ljubo
    772
    Ima samo jedan covijek koji je kriv za ovo…
  • nwankwo646
    1.2k
    Stanje je takvo da sam prvi šut u okvir gola slavio kao gol, a utješni gol kao pobjedu! Hvala treneru i pomoćniku.
  • Xpert1992
    628

Trebao je stavit Godu, slab je prema naprijed ali je bolji defenzivno od Vinlofa.

I kaj smo jos rekli, bolji je u skoku.
  • mrgud
    793
    Nije Goda bio bezveze na klupi u Rijeci i kada je bio zdrav
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.