NVKOD
Zagi
Bivši junior 05 godište. Bio na posudbi u Kustošiji.1. Tko je Matija Ruškovački i zašto je dio prve momčadi na TM-u? — NVKOD
Brani i po meni ima.Jako dobar u juniorima. Prvi golman u19 reprezentacije.2. Što se događa s golmanom Rajićem? Je li brani u Kustošiji, ima li potencijala za prvu momčad? — NVKOD
NORTE
Míchel je bez zadrške otkrio da Livaković više ne želi braniti za Gironu.
'Rekao mi je da ne želi igrati ovdje. Gazzaniga je morao braniti s 38 stupnjeva i gripom jer Livaković nije htio braniti u Kupu. Ta me situacija ljuti. On želi igrati na Svjetskom prvenstvu i otići u drugi klub,' poručio je Míchel.
Livaković od dolaska u Gironu nije skupio ni minute, što je dodatno pojačalo nezadovoljstvo hrvatskog vratara koji, prema dostupnim informacijama, želi samo jedno – povratak u Dinamo. Želja je to koju je već prenio i čelnicima Fenerbahçea, s kojim ima ugovor, kao i ljudima iz Genoe koji su pokazali interes, ali ih je odbio.
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.