• Jaro
    11.4k
    Ima samo jedan covijek koji je kriv za ovo…Ljubo

Zvonimir Boban
  • Dudu 9
    937

Teško je suditi roster kada ga vodi trener za kojeg je evidentno da nema kapacitet za Dinamo.
    Vjerojatno ima tu i promašenih transfera, ali nitko me ne može uvijeriti da većina ovih igrača ne može bolje od ovoga.
  • Do kraja2023
    366

Povedi nas legendo, ipak si strucniji!
  • Xpert1992
    263

Tak je nekak i moje razmisljanje. Zato mi i nije jasno zasto forsiramo covjeka na klupi ako mu zbilja ne ide? Zbilja ne igramo dobro, ni jedan igrac nam ne dolazi do izrazaja, ok, Hoxha, ajde, on igra dobro. Ne mozemo iskreirat prilike za gol, izgledamo blijedo, dosadno, ponekad i nezainteresirano za nogomet. Igraci su bez inspiracije. Iz kola u kolo mi se nadamo, navijamo, trazimo pozitivu i u najmanjim sitnicama ali jednostavno ne ide. Ili nam ide? Prvi smo u hnlu. Mozda je ovo zapravo dobro ali ja ocekujem previse. Vise ne znam ni sam.
  • El Madrigal
    729

Mislim da je najveći problem vezni red. Unatoč najviše igrača u rosteru, nemamo razarača na 6-ici, nemamo pravog španera, nemamo pravu opasnu 8-icu koja ulazi iz drugog plana. Mišić ne moze toliko, a i njegovi udarci su "Bože, sačuvaj"... Vezni red nije kompatibilan kako u napadu, tako još vise u obrani. Mislim da bi i obrana bila puna jača da je vezni red stabilan.
  • cibona
    7.1k
    Mi na sjeveru smo se barem zabavili drugo poluvijeme. Malo naguravanja, malo plesanja, malo smijeha. Čak je i pukla koja stolica. Rezultat je bio potpuno nebitan. Kao u dobra stara vremena.

Znakovita je bila simbolika na kraju, zadnjih 10ak minuta utakmice kada smo pjevali "igrače odlaze, uprave prolaze". I to je ono što ću najviše pamtiti danas.

Igrači odlaze. Uprave prolaze.
  • NORTE
    21.5k
    Ispadanje iz Europe bi nam čak i dobro došlo.
    Kvalitete ionako nemamo niti ćemo imat, ovo je mučenje i sramoćenje.
  • miro
    8.1k
    Jedino dobro od ovakve europske sezone je spoznaja koliko smo u biti daleko od nekog ozbiljnog nogometa, a ne da se zavaravamo proljetnim šamaranjem liliputanaca po HNL-u
  • vlatkomarkovic
    2.5k
    Opet isti kurac, nije me sram toliko rezultata koliko igre….
  • Kermit
    857
    Kaj mislite kolko još Sjever može/treba trpiti prije nego javno okrene palac dolje ovome kaj gledamo?

Kad je dosta?
  • blue heart 72
    2.9k
    ovo je jedna velika istina
  • Fatos Beqiraj
    531
    Necu nista komentirat, ali samo ove price o Petkovicu sto se protezu kako je on bog za ove sve danas kako ovo kako ono, kako bi on spasio dinamo.

Pricate o liku koji je bio daleko najplaceniji igrac dinama, nije ga bilo 70 posto prosle sezone i nema ga ove 70 posto, to nema znaci ne nastupa. A zaboravljate koliko se utakmica proseta terenom nije se ni uznojio.

Sere mi se od tih prica vise, lik je otisa i poljuva klub i sve i sad neki kao bio je u pravu ovo ono. I sve na stranu o tome koliko je smece od covika nije bitno.

Igracki, ima 31 godinu, nikad nije bio neki fizikalac, muce ga ozljede, pao bi ko i Livaja. Plus uz to one price da u slacionici glumi serifa, kasni, pusi pije busi trenere , to ne mogu potvrdit pa necu ni uzimat u obzir. Daj malo postovanja prema Dinamu prije svega
  • zagrebackidinamo
    73
    Inače samo da pohvalim i one koje treba pohvaliti.

očigledno je da je Ivan Kelava top trener golmana.

Nevistić i Fililović, ne znaš koji je bolji i na golu i psihički.

samo nastavi Kele!
  • Xpert1992
    263

Mislim da Kelava cak ni nije trener golmana. Zapravo ne znam kaj on dela.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet