• Georg Koch
    7k
    Bennacer se tehnicki ne moze niti prijaviti, buduci da je dosao tek nakon 01.09.
    Topic moze jer je tada bio u kadru.
  • Kvasina
    54
    da da i to si u pravu...
  • rioda
    12.1k
    Legendarno mi je kako se tri mjeseca raspravljalo o tome kako prijaviti Bennacera, da bi ispalo da nije moguće :rofl:
  • Peškaman
    8.3k
    Ima li gdje potvrđeno kada i jesu li pozvani Bennacer i Bakrar za AFCON? Ako jesu kada je okupljanje Alžiraca i koje utakmice bi mogli propustiti?

Našao sam po internetu da je okupljanje oko 15. 12. - bilo bi super kada bi nam bili u kadru za Slaven. Tako bi bez njih odigrali samo protiv Lokomotive.
  • Georg Koch
    7k
    mislim da bi trebali biti tu za vikend i to je to.
  • NORTE
    21.5k
    Monstruoznu laž provlači guba po raznim kanalima, a to je da je famozni Zobenica brže bolje otrčao do mjesta odakle pomoćni sudac prati penal i da je tako Kolarića nagnao da dosudi penal. :rofl:

Istina je zapravo da je pomoćni to napravio tek nakon što je Kolarić zviždaljkom i rukom pokazao na penal.

Guba mitomanska, čisto zlo.
  • vlatkomarkovic
    2.5k
    Htio sam se malo odmaknuti… Opet ću ponoviti ponosan sam na igru, mentalitet, srce sve sto smo pokazali protiv Hajduka i iako smo uzeli samo bod pokazali smo puno vise nego u pobjedama protiv Gorice i Varaždina…. Da je bilo pošteno suđenje bilo bi nakantavanje…. S druge strane mi nije drago način na koji dio navijača pristupa ovoj cijeloj situaciju, da, pokradeni smo i to teško i neobjašnjivo… i moramo to reci…. No moramo to reci da na gospodski način na način kakav Dinamo uvijek treba reagirati. Mirno, jasno i glasno! I da se da do znanja da iako smo pokradeni to nas ne zanima, jer ćemo sve pobjediti i dici titulu sto god drugi radili i ove krade nam neće biti izlika nego samo još jedan dokaz tko smo i što smo. Razočaran sam s brojem videa i analiza suđenja na razno raznim platformama….

Mnogi su počeli vaditi minijaturne situacije i to me smeta jer me podsjeća jako na ove s kojima nismo isti! Treba pokazivati samo bitno. Jer Dinamo pobjeđuje i osvaja titule usprkos tome, a ne traži izliku u krivo dosuđenim ili nedosuđenog autovima i kornerima. Znam da većina tu se slaže samnom.

Ja sam sretan i ponosan na način na koji smo izjednačili bez predaje, borbeno do kraja i na način na koji su igrači reagirali kod mene je to veća vrijednost i vise nego 3 boda i vise nego pobjeda nad rivalom. Dobili smo još jednog igrača u Topicu sto također puno vrijedi. Vratio se RPG i to vrijedi. Mikic je pokazao zašto se priča o njemu toliko i to vrijedi. Sada imam nakon dugo vremena i optimizam i veliku vjeru da nam nitko neće stati na kraj!
  • CastAway1986
    4.6k
    Topić i sluzbeno dobio zeleno svjetlo za nastup protiv Betisa
  • Masto
    533
    bolji od antonya
bold
italic
underline
strike
code
ulist