• Xpert1992
    262

Ma to se ja zajebavam malo, nije Goda kriv za poraz.
    Hocu samo reci da primamo hrpu golova a nemremo naprijed doslovno nis napravit, i to malo kaj imamo da odigramo prema naprijed, i to srezemo zbog cega? Gode?
  • veselko tenžera
    6.4k
    Ovo je naša realnost i ne vidim razloge za silne izljeve bijesa. Sreća pa su ovi digli nogu s gasa u drugom.

Očekujem pobjedu u Koprivnici i protiv Lokosa, kako znamo i umijemo.

Drago mi je zbog Galešića, dečko je trebao dobiti koju utakmicu više.
  • Carrasco
    6.8k
    Odmorio igrače za Belupo jer zna da bi svakako izgubio, genije.
  • NORTE
    21.5k
    dobro je da nisi predosjetio nešto drugoKujtim Shalla

Imao sam u glavi 3:0 poluvrijeme, Hoxha, Topić, Beljo.
    A onda povratak u realnost.
    Mario nije dostojan dinama i to mora završiti u roku 'odmah', on ne smije vodit momčad u novoj godini.
  • shameless86
    1.2k
    zabrijao da je bongo,pa da ocima preokrene tekmu
  • mrgud
    636
    Pobjediti ove sljedeče 2 tekme pa vidjeti kaj če Zvone napraviti u zimskoj pauzi nema nam druge
  • Xpert1992
    262
    A nis, prvo promjenit trenera i stozer. A ak ne bu ni to dosta, promjenit roster i ispocetka.
  • Kujtim Shalla
    7.7k
    neko treba odgovarati ako nam je ovo realnost. Od kako je došao ovaj čovjek mi smo kanta za napucavanje postali. Nije nama niko poklonio prvi pot nego smo ga sami zaslužili . Pobjedama protiv jakih europskih momčadi
    Mi smo da slabijim momčadi dobili Milan koncept.prvog mjeseca ove godine.
    Sa Nevon na golu, rpg ,mmae, Theo,Torrente ,izračunani pjaca, stojke i kulen i napadu, Ademi , svi u prvoj postavi. A na drugoj strani leao, morata, pulišić. Ova momčad naša je sigurno bolja na papiru ,kvalitetnija a mi izgledamo kao Santa Klara. Ovo me smije nikad biti naša realnost i neko mora odgovarati. Ne postoji niko ko me može uvjeriti da je Kovačević trener za Dinamo. Nije ni kad je dolazio a sad još manje jer je prevara. Neka osvoji HNL i dalje ćemo biti ovakvi u Europi. Godinama praviš neki image,Boriš se za svaki bod u Europi. Postalo navika da prezimimo u Europi. Na neviđen baksuzluk smo ispali iz lige prvaka sa 11 bodova. To se nikad prije nije desilo a neće više. Sad ćeš imati prolaz i sa 10 definitivno. Mi sad izgledamo kao prije gdje nas je držao svako imalo ozbiljan protivnik
  • Nolifer
    13.6k
    Kralju Dmitre Zvonimire, kroz planine odjekuju krici, u tamnici tvoji su vojnici....
  • veselko tenžera
    6.4k
    ha, Kujtime brate, ta ekipa koja je skupila 11 bodova u Europi je izgubila prvenstvo od tužne Đalovićeve Rijeke sa 60% osvojenih bodova u tužnom HNLu. I ono je bila tadašnja realnost, zato je ta ekipa rasformirana i ova sastavljanja od nule. Je li Kova trener za Dinamo? Vjerojatno nije, ali sigurno nije prvi i jedini (kako velika većina ovdje piše) koji bi trebao polagati račun zašto je ovo naša realnost.

Ja čak ne tražim glave, bio bih zadovoljan kad bih na pauzi vidio da se uočilo greške i da ih se korigira.
  • Xpert1992
    262
    Zanima me vas dojam o trenutnom rosteru. Mislim da se svi mozemo sloziti da Kovacevic nije trener za Dinamo. Ajmo rasprave radi pretpostavit da on odlazi sutra.
    Koje je vase misljenje o nasem rosteru? Onako generalno?
  • Dr Hofmann
    4.4k
    Igrači odlaze, uprave prolaze...Nakon duže vremena se pjevala ta pjesma, i to mi je jedino kaj ću pamtiti od ove tekme. Malo ludnice pred kraj i ajde, bar na tribini je uvijek zanimljivo.

Nek se vade sad protiv Belupa i Lokomotive. Ova ekipa trenutno ne može igrati na nekoj višoj razini Europsku ligu. Opet smo pali bez ispaljenog metka, nakon prvih desetak minuta neke poluborbe, Celta, Lille i Betis 1-10 gol razlika Sunce mu jebem.

Tako neki tulav osjećaj koji samo Dinamo Zagreb ponekad može priuštiti.

Šest bodova do kraja polusezone pod mus
  • Goncalo Santos
    2.7k
    mozda nepopularno, ali mislim da nam samo golman treba, ostalo ne bi dirao nista.
  • San Lorenzo
    23.6k

Da smo 2018. imali Kovačevića, nit bi Petković bio Petković, nit bi Oršić bio Oršić, niti Olmo Olmo...roster je sasvim dobar za dominantno prvo mjesto u hnlu, ali sa ovakvim neambicioznim trenerom kojem je Slaven Belupo u nedjelju finale LP je neambiciozni nogomet ono na što se moramo naviknuti.
  • Sibirski plavac
    7.4k
    Da smo 2018. imali Kovačevića, nit bi Petković bio Petković, nit bi Oršić bio OršićSan Lorenzo
    Bili bi, ali Orša i Petko iz Koreje i talijanskih niželigaša. :nerd:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube