• NORTE
  663
  Trenutno +25 za Joea.


  nemojte si dozvoliti da u 2020 ovisite o pracenju izbora na N1Bosna86

  Tko prati taj portal uopće?
 • xavier
  2.3k
  Kako sam napisao na drugom mjestu, meni je sasvim svejedno tko će biti američki predsjednik, ali ako zbog ničeg drugog, lijepo je da Trump pobijedi zbog otvorenog navijanja svih naših medija i općenito javnosti za Bidena...i onda ide "šok i nevjerica". Kad se radi o našim izborima, onda su mediji uvijek šokirani otkud desnici glasovi jer "nitko koga znaju ne glasa za desnicu". Ne znam hoće li i sad kmečati da "nitko koga znaju nije glasao za Trumpa"...
 • Navijač Dinama
  1.1k
  slažem se sa svime napisanim.

  Unatoč mnogim polurarnim osobama,crncima i idiotima koje su tjerale svoje "obožavatelje" da izađu na izbore i glasaju za Bidena. Kao što su glupače i antipjevačice Taylor Swift,Lady Gaga, jebeni LeBron,Wade i njemu slični crnci, opet su izbori na knap. Trump mi je osobno drag, radi stava i radi odnosa prema ljevičarima(proglašenje Antife teroristickom org.) istospolnim brakovima, i dr..
 • Nino Bule
  395
  Ankete opet fulale masu, floridu za 6%. Izgleda da ce senilni ipak dobit, ali ovo je sad stvarno smrt anketa.
 • Mališan
  208
  Jel može neko od vas koji detaljnije pratite situaciju s izborima napisati ukratko za nas neupućene ko vjerojatno to uzima?
 • xavier
  2.3k


  Kako stvari stoje, Biden skoro pa sigurno. Nisu još prebrojani svi listići, ali moralo bi se dogoditi stvarno veliko iznenađenje da se nešto okrene.
 • Bosna86
  2.9k
  Pensilvanija Trump vodi, Georgia Trump vodi, North Carolina Trump vodi, Nevada i Arizona Biden vodi... Ako ovako ostane 270:268 za Bidena... Svih 5 drzava su jako blizu

  L
 • NewGeneration
  323
  Kako mogu objaviti nesto s Twittera a da se ne mora ulaziti na link nego da se odmah vidi objava?
 • nkdz
  675
  mislim da total tv ostaje bez spanjolske lige na kraju sezone tak da bi se ovo poklapalo s tim

  sportklub na totalu*
 • deda
  3.6k
  Šta bi to značilo da Sportklub odlazi s A1, a Arena dolazi. Ili idu oboje.
 • flexXy
  142
  Zanimljivo da dan i pol nakon izbora i dalje se ne zna koliki je broj listica ostao za obradit u Pennsylvaniji. Americka posta je izjavila da nije dostavljeno 300k listica do glasackih mjesta da bi se nakon par sati ispravili i rekli da je sve dostavljeno. Bidenovi mediji govore o otprilike 600k glasova u kojima bi Biden trebao dobit 160k glasova vise, dok drugi nepristrani govore o puno manjem broju. U Arizoni je Trump smanjio Bidenovu prednost za 40k glasova i ima ih jos oko 250k za obradit u vecinom republikanskim okruzima. Sve u svemu, ne zna se tko pije a tko placa i moglo bi tu jos puno preokreta bit.
 • Infinity
  3k
  Imal sanse da bude X? :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.