• don
    16.8k
    mislin da kolega kaže prvenstveno na gledanje utakmica jer želi sačuvat svoje živce i zdravlje dok ljudi iz kluba rade pizdarije sa stvarima koje evidentno vode u propast, a ne na općenito navijanje za klub.

da ljudi ne gledaju utakmice dok se stvar ne smiri podržavan naravno, ali prestanak navijanja je retardirano.
  • NitkoBitan
    32.9k
    I u dobru i u zlu - toliko tome. Zestoki navijaci do prve rezultatske krize (koja btw. nece vjecno trajat).
  • Tvrdica McTvrdi
    3.3k
    prve rezultatske krizeNitkoBitan

Prva rezultatska kriza je kada spojiš 2 kola bez pobjede. Mi meda nemremo već 3 sezone u HNLu, prošle izgubili naslov i sad vozimo prema istom scenariju. Odavno je preskočena crta
  • Noel
    17k
    Malo previše naglašavaš tu tezu te čak zvučiš kao onimasacusec

Sigurno da i pretjerujem nekad, vruća glava i tak dalje ali kaj znači točno baratati njihovom argumentacijom? Rekao sam i prošle sezone da je to jedna od najsramotnijih sezona u povijesti Dinama isto tako ću reći i ako ove sezone se nastave ovakvi porazi i predstave. Jer to i mislim. Briga me iskreno jer tak misli neki Mamićev isprdak sa društvenih mreža.

Isto tak sam pričao u nepopularna vremena da je sramota slavit naslov pred 500 navijača ili liga prvaka pred 5000 ljudi. Da smo prošle godine uspjeli bit prvaci sa 63 boda isto bi rekao da je to jedna od najsramotnijih sezona u povijesti.
  • Crni86
    17k
    Nas nogomet zadnjih dvije i pol godine je opasan za ljudsko zdravlje pogotovo za zeludac i nase oci…

Ja totalno razumijem ljude kojim je puna kapa svega. I nije ovo rezultatska kriza ovo je opasna kriza svega onoga sta je vazno odnosno kriza sportske politike koja vec traje 3,4 godine….

Gura se opet glava u pjesak. Da mi bar igramo nogomet, trudimo se, borimo se mislim da 90% ljudi ne bi ovdje nista reklo makar bili na -4.

Gledate nogomet radi zabave i uzbudenja ili cira na zelucu?
  • crophantom
    2.3k
    jasno je meni da većina izgara od želje da to sad bude to, da Zvone s Dinamom osvoji naslov i to premoćno, zgazi i našamara sve, utiša svu jeku ostataka prošlosti što gizme ispod kamenja...
    Al jbg, kriza je, nije prvenstvo gotovo prvenstvo, pa majku mu staru, nebumo puške v kuruzu u 11. Mjesecu. Ponavljam, kad je dolazio Zvone sjetite se komentara, svima nam je bilo jasno da il bu po njegovom il nebu nikak i svi smo govorili treba mu dati vremena koliko god treba, "joj samo da Zvonu ne potrošimo u 6 mjeseci"...
    Onda dođe prijelazni rok, razmazi nas s Beljama i Bennacerima, narajcamo se ko seljak na poticaje sve izgleda bajno i lupi kriza...

E pa baš zato kaj smo i demokratski klub čekali kolko smo čekali i Zvonu 20 godina dozivali i prije 6 mjeseci se bojali da ga ne potrošimo, jbg treba dat potporu i nadat se najboljem, a ako nejde nejde, vjerujem da ce se sami maknuti.

Tako da, nema mjesta ravnodušnosti, bit ce naslov u Istanbulu slati :rofl:

I to kažem kao neko ko bi poteral Kovu vec negdje oko Lokomotive :sweat:

@Paggini kad završiš s teretanom dođi spasiti stvar, sve je otišlo u kurac ako sam ja glas optimizma
  • NerminB
    160
    Ljudi, spustite loptu. Da je kriza jeste ali nije bas da se ovako teske rijeci pisu. Lako je kad je sve med i mlijeko, sad treba da budemo vjetar i podrska vise nego ikad.
  • Kepec
    7.7k
    Bila bi velika sramota za klub i vodstvo kluba da se s ovakvim prijelaznim rokom ne osvoji hnl. Bila bi velika sramota s obzirom na igrače koje Dinamo nudi i koje ostatak lige nudi.

Unatoč tome mislim da je histerija prevelika. I ne, ne kažem da treba govorit kak bu sve u redu i da se treba ponašat kao da se ništa ne događa jer događa se nešto veliko, ali u negativnom smislu. Kolike godine je Juventus dominirao Italijom, pa zadnjih godina ništa, Bayern kojima se dogodi prošle godine Leverkusen, PSG kojem se dogodi Monaco i Lille, Benfici i Portu kojem se u zadnjih godina događa Sporting. I ne, ma naravno da nije isto i nisu iste te lige s našom bjedom, ali želim reć da je to nogomet i nismo u FIFI gdje namjestiš beginner i udaraš na najjače. Nigdje nije zapisano da je Dinamo svake godine prvak. I naravno da se 95% nas ovdje slaže da ništa ne bi rekli da smo jaki, ali da su jednostavno Hajduk ili Rijeka jači pa budu ispred nas na tablici. Muči nas kaj smo mi ti koji smo jači (kao), pa nas eto iza. Zašto? Zbog igrača, trenera, Bobana, uprave, marketinga, stadiona, shopa? A rekao bih svega po malo, jednih više drugih manje. Dada, shop, marketing, stadion nemaju veze s rezultatima, malo figurativno pišem.

Po meni je Boban odradio jako dobar prijelazni rok, rješio se onih koji su gušili momčad, doveo nove igrače i kad ih staviš na papir to super izgleda. S trenerom je pogrješio i to treba ispraviti. Ja bi prvi maknuo Kovačevića jer je zeznuo, ali kaj nakon tog? 10.11. neće naći dobrog trenera jer je usred sezone. Pričekat s Kovačevićem do polusezone pa ga micat, ostavit ga cijelu sezonu pa kaj bude, mijenjat ga sad odmah, ali za koga? Pitanja za koja da netko od nas ima odgovor bi sjedio u nekoj kancelariji u Maksimirskoj 128, a ne bi tipkao po forumu. Ja vjerujem u Bobana, uostalom da ne vjerujem ne bi ga zaokružio na izborima, i vjerujem da će pronaći rješenje.

Na nama je da idemo u Karlovac, Lille, Goricu, Koprivnicu, prije svega na Maksimir, da čupamo kosu, tko je još ima, zbog odluka na terenu, zbog sastava, zbog odabira igrača, zbog poteza kluba i da živimo u nadi da će doći do promjena. Prošle godine nismo osvojili, ove godine kasnimo 4 boda za Hajdukom, iako je tek 13. kolo. Godinu i pol smo bez naslova, a već je ovako. Pa kaj bi bilo nakon 20 godina, građanski rat?

Jebiga dečki i cure, nogomet, sami ste birali kaj bute pratili i za kog bute navijali. Kaj ste mislili da bute živjeli 80 godina i da bu 80 puta Dinamo prvak. Dojdite na stadion, zemite pivicu i pjevajte svom Dinamu, a igrači i uprava nek se bave time kak budu to rješili. Ako im je stalo, dogovorit će se, posložit i vratit postavke na staro. Ak im nije stalo, najebali su.
  • crophantom
    2.3k
    a jbt, prije 3 mjeseca smo nakon prijelaznog roka proglašavali Zvonu nogometnim genijem kakav se nije i neće se roditi više nikad u svim paralelnim svemirima. Sad pak sve vodi u propast.
    Tad smo previše emotivno hvalili, sad su u strahu velike oči, istina je negdje na sredini.

A da mi je do živaca nebi nikad za nikoga nigdje navijao, pogotovo ne za našu repku i taj naš nazovi nogomet. :sweat:
  • Crni86
    17k
    Te sve silne negativne reakcije nisu ni lose.. znaci da je ljudima stalo, tuzni su, isfrustrirani itd. Bolje i to nego da je tisina sto bi znacilo da sve boli briga. Ali sve opet u granicama normale bez vrijedanja i sl.

Tu energiju kakva god bila treba usmjerit u podrsku momcadi i treneru koji god on bio. Drugo nista ne mozemo.
  • ElDorado
    7.1k
    Bojim se da najvise boli kurac one koje bi najmanje trebao boliti kurac
  • ZrnTSCHeZ
    1.7k
    90% Zone (ili barem onih koji su glasali ljetos) je odabralo opciju da bu Kova ostal cijelu sezonu.

Devedeset posto!

A i Boban od prvog dana naglašava da je potrebno vrijeme, strpljenje, kontinuitet.

Tak da, osobno ni nisam očekival kadrovske promjene...pogotovo jer je unatoč negativnom rezultatu na uvijek neugodnoj Drosini i mnogim lošim odlukama, jučerašnja tekma paradoksalno priličan pomak po pitanju pristupa, htijenja pa i stvorenih šansi/opasnih situacija u odnosu na Vukovar.

Nego, vezano za te sinoćnje produžetke u svlačionici, jel ima netko provjereni info dal je bio prisutan i Mišić kao kapetan (pošto je bilo najavljeno da ide s ekipom na tekmu)?
  • Tvrdica McTvrdi
    3.3k
    A i Boban od prvog dana naglašava da je potrebno vrijeme, strpljenje, kontinuitet.ZrnTSCHeZ

Koliko ja znam on se oglasio jedanput u dirigiranom intervjuu, nije imao još nijedanput pressicu u otvorenom formatu "rasturite me". Tako da ne znam kaj naglašava
  • Kepec
    7.7k
    Te sve silne negativne reakcije nisu ni lose.. znaci da je ljudima stalo, tuzni su, isfrustrirani itd. Bolje i to nego da je tisina sto bi znacilo da sve boli briga.Crni86

Slažem se apsolutno.
  • Thor
    1.3k
    OVIM PUTEM ZELIM SE ISPRICATI, TJ. ISPRICAVAM SE,
    prvo moderatorima a onda i svim clanovima Zone na mom jucerasnjem ishitrenom postu,komentaru:
    "Kova dobio otkaz!!! Jel moooguce!???"
    a koji post sam upisao netom dobivene (ocito nedovoljno provjerene iz pouzdanog izvora) informacije, a nakon primitka iste valjda sam toliko bio uzbudjen da je istina da sam vjerovao da je i zelio ju podijeliti.
    Ovim putem ispricavam se jos jednom. Nije bila namjera sirenja dezinformacije vec da podijelim svoje saznanje sto prije ali ocito krivo i pogresno.
    Najte kaj zameriti.
    I ja sam nesto iz ovog naucio i nece se poniviti.
    Pozdrav :victory:
    P.S. otpjeti cu svaku sankciju moderatora za ovaj nepromisljeni ispad
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal