• Marley
    5.2k
    Jebiga dečki i cure, nogomet, sami ste birali kaj bute pratili i za kog bute navijali. Kaj ste mislili da bute živjeli 80 godina i da bu 80 puta Dinamo prvak. Dojdite na stadion, zemite pivicu i pjevajte svom Dinamu, a igrači i uprava nek se bave time kak budu to rješili.Kepec

Potpisujem!
    Istina, uz to ruku pod ruku idu mentalne tegobe, pojava sijedih u kosi, visak kila i naznake alkoholizma... But hey, what else can I do?!
    Vidimo se na Varazdinu.

giphy.gif
  • NORTE
    21.1k
    nije ovo rezultatska kriza ovo je opasna kriza svega onoga sta je vazno odnosno kriza sportske politike koja vec traje 3,4 godine….

Gura se opet glava u pjesak. Da mi bar igramo nogomet, trudimo se, borimo se mislim da 90% ljudi ne bi ovdje nista reklo makar bili na -4.
    Crni86

Zvone na dinamovu štetu izigrava šerifa unatoč tome što nam kola idu nizbrdo.

Umjesto da teren i momčad prepusti treneru s rezultatima, bio to Terzić, Riera ili Bjelica, on gura dalje sa svojim promašenim izborom koji je i prije bio upitan.

"V.d." trener koji igra naređenih 433 i ne uspjeva ništa stvoriti.
    Ovo ne štima od početka, ali je dosta puta otišlo na našu stranu (!), ali ne možeš se vječno izvlačit pa nas sad šamara ko stigne jer smo šrot.

Tog "šarlatana" s klupe bih pitao kako komentira da su "prvaci Švedske" kako ih naziva upravo završili sezonu s -26 bodova iza prvaka i 6.mjestom, a u EL u 4 tekme osvojili bod samo protiv dinama i to neviđenim bunkerom bez da smo im ozbilnije zaprijetili do samog finiša.

Mislili smo da smo se izvukli iz sranja bivših uprava, a sada gledamo jednako loše sranje, ako ne i opasnije.

Ovo je treća horor sezona u nizu, a zadnja je bila fritula kao upozorenje.

Ja ovo više ne mogu trpit, ostanak Kove nakon Pule u ovoj pauzi je kap koja je prelila čašu.
    Zato odustajem dok je vrijeme.

Ljudi kipe u sebi, već duže vrijeme vide što se događa i da je ova momčad katastrofa.

Baklje na terenu naravno nisu slučajnost.
  • Nolifer
    13.2k
    "V.d." trener koji igra naređenih 433 i ne uspjeva ništa stvoritiNORTE

Upravo to kolega... Slažem se :up:

I ako ne uspijeva plan a), pređeš na plan b) ili c)

Dobiješ sve servirano i moraš sam nešto napravit i bit psiholog igračima.

Jer ti si trener koji uz savjete mora znati složit momčad, nažalost mislim da se pogubio u tome svemu, zato smo tu di jesmo...

''Ok'' nije bivši. Ali dok nije kasno, neka promjena negdje mora biti. Svi to vidimo ovdje.
  • NORTE
    21.1k
    Naravno da još nije sve izgubljeno, ako se nekako uspijemo približit vrhu pa na zimu pojačamo momčad više nego rival, ali posebno s ovim trenerom mnogi problemi bi mogli ostati i ovo sada ne valja.
    Stihija i bolikurčina bez intervencije iako je krenulo nizbrdo.
  • Xpert1992
    140
    Prvo se trebamo pitat jel mislimo da Boban ima najbolje namjere za Dinamo? Moje misljenje je apsolutno da, ne sumnjam u to ni najmanje. I ta cinjenica me tjesi trenutno i zbog nje vjerujem da bu bilo sve ok.
    Takodjer, cinjenica je da s obzirom na sve konekcije, veze, znanje koje Boban ima smo ocekivali smjenu i jace ime na klupi od Maria Kovacevica. Ja necu odustat od toga da ce do tog imena doci i da ce se rezultati preokrenuti i da cemo tu sljedece godine u svibnju slaviti naslov pa nakon toga gledat nase decke iz Dinama na svjetskom prvenstvu.
  • E46
    1.9k
    ne moras nuzno imat lose namjere da napravis stetu za klub, kod nas se steta samo produbljava iz dana u dan i ide u nedogled. Od neuvodenja i afirmacije mladih igraca pa sve do rezultata kluba koji su debelo ispod razine
  • jakov1
    1.2k
    Do kraja jeseni imamo 9 službenih utakmica.
    Ako ostavimo Kovu, dobit ćemo maksimalno dvije. I to je uključen Karlovac u kupu.
    Klenx

Imamo 8 i dobit cemo ih barem 5.
  • gaTeDZG
    2.4k
    Prošle sezone smo čekali 8 (OSAM) tekmi za pobjedu protiv trojca Rij/Osi/Jog, punih 6 (ŠEST) mjeseci. Ove sezone imamo 5/5 pobjeda u derbijima i -4 nakon ulaska u drugu trećinu prvenstva...

Da sam normalan - poludio bi, ovako me ništa više ne može dirnut. :death:
  • Ritam Ulice
    2.3k
    Mislim da je jasno da se nasim balerinama jednostavno neda igrat hnl jer ih libo racku za domaci nogomet. Ne znaju tezinu dresa i ne bitno im je jel to nama svetinja i sto nama klub predstavlja. Igra im se uglavnom europa jer se namjeravaju prodat pa se treba pokazat vani. A ovaj Boban jebote ko da drzi Kovacevica da ne bi netko slucajno bio vece ime od njega.. nije mi jasno inace zasto tog kripla jos uvijek imamo na klupi..
  • ivanlivno
    183

Kakav si ti pokvaren lik. Znači napišem ako dođe Boban, svaka čast. Da bi na kraju ja počeo teoriju kako Boban neće doć, a nigdje to nisam rekao. Ti si loš čovjek, eto to ću ti reći. Da mi je zaručnica Adriana Lima, i da ispadne da si ti njen brat, napuco bi ju samo da ne budem u rodu s tobom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet