Mr Anderson
red bi bio da onaj koji stoji iza njega izade ispred tih navijaca i argumentira zasto je stao iza njega. — Vratite nam Istok
Zagi
Slepicka
Zvonkec
Vratite nam Istok
OK, moja greška, mislio sam da priča o treneru. Ali ne mijenja bitno moj odgovor. Za koji kurac bi Boban trebao navijačima argumentirati povjerenje treneru? Zna se kad se crta podvlači, sigurno ne kad se kome sprdne. Može ga se pitati na članskom danu, pretpostavljam da će nešto reći na tu temu. Ali da ide argumentirati i secirati svoje odluke? Gluposti. — Mr Anderson
Crni86
Plavko
Mr Anderson
Ako te netko izabrao, tvoja duznost je u kriticnim trenucima objasniti situaciju i argumentirati odluke i poteze. Pa zamisli da CEO jedne firme dobije mandat na 4 godine i nitko ga ništa ne pita cijeli mandat, niti mora polagati račune. Ako si prvu godinu završio u minusu, pod povećalom si već drugu. Ako vlasnici vide da ide u krivom smjeru, režu ga i dolazi novi, neće mu dopustit da rasturi cijelu firmu, jer eto, trust the process. — Vratite nam Istok
Vratite nam Istok
Nazvati ovo kritičnim trenucima je prilično katastrofično. — Mr Anderson
Mr Anderson
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.