• E46
    1.9k
    Jebeno je da je ovaj izjavio da ce mikic igrat protiv karlovca i onda ode za repku igrat, e moj Boze ovdje vise iznenadenja nema svi drugi su kurac od ovce koliko smo mi očajni i losi
  • Droljo
    22.5k
    352 trebamo derat. Znam da nikoga nije briga trenutno ali takve igrače imamo a, tko zna, možda bi i iznenadili nekog protivničkog trenera...
    IMG-20251110-165236.jpg
  • dmil
    1.2k
    svida mi se golmanska opcija
  • Probirštift
    1.2k
    Picsart-25-11-10-16-47-30-772.jpg

Od NDH Židova ustaša i ostalog do nosi li Kovačević svijetlo plavu Dinamo kravatu i sako ili crnu i svakakvih insajderskih informacija
    Volim te ZonaDinamo nemoj se mijenjati
  • Jaki991
    540
    ovak bi se Dinamo trebao postavljat svaku jbnu tekmu u hnlu, u europi mozemo sa jednom spicom, to je ok
  • Ijayi Atiemwen
    4.6k
    Vi koji ste u mogućnosti otići na članski dan, jel može jedan postaviti pitanje za mene :

“Zašto se dopušta treneru da nema hrabrosti maknuti Nevistića s gola iako je statistički najgori golman lige, a već se zna da ga i pojedini suigrači ne žele više gledati na golu, za Vašu informaciju primio je 43% udaraca u okvir gola u zadnjih 13 utakmica, umjesto da dobije hlađenje na klupi on njemu daje kapetansku traku?”
  • crophantom
    2.3k
    pa postavi ga preko aplikacije.
    Doduse, u atmosferi kad se provlači pitanje zasto Boban navodno slaze ekipu Kovi, ti ces ga direktno pitati zasto mu ne slaze :lol:
  • Arkada
    16
    Koliko su se pojedini na*rali ovdje o svemu i svačemu,točno se pitam jel mi pratimo isti sport i jel se u isti toliko razumijemo.
  • ToTo96
    159
    Ne znam za vas, al meni ovo s Dinamom zadnjih par utakmica izgleda totalno cudno. Igra bez ideje, bez volje... a znamo svi da imaju ekipu da pregaze pola lige.

Pa sad, jel to mozda neko štimanje? Da se malo napravi napetost u prvenstvu, da ne bude sve rijeseno vec u rujnu. Na kraju ce opet Dinamo uzet naslov, to svi znamo, pa idemo u LP i opet se vrti lova.

Prosli put svaka ekipa dobila oko milijun eura (!!), a Dinamo naravno ispao kao dobronamjerna banka svima. Tako da... mozda se sad samo “igra” malo da bude zanimljivije?
  • Bosskovitz
    19.4k
    u istoj košulji i kravatiNoel

Ne razumijem, u čemu je tu problem? Ozbiljno pitam, nije mi jasno.
  • MarK
    1.2k
    tako se štimalo i lani pa se krivo naštimalo da Rijeka osvoji. Nema vanzemaljaca ni viših sila, loši smo do bola i to je sve
  • Peškaman
    8.2k
    Slijepo vjerujete svakom polunovinaru koji napiše bilo šta u svrhu prikupljanja klikova.
    Kako ne razumijete da im je ovo plodno tlo i da će u narednoj stanci ištancat bezbroj članaka u kojima će "saznati" sočne detalje iz svlačionice i ureda na gornjem katu.
  • Jima
    923
    Netko je jučer dobro napisao: "Zašto da se ja živciram, kada se oni ne živciraju". I to je najbolja izjava koju sam već dugo pročitao na Zoni. Svi mi volimo Dinamo, ali nećemo mi biti krivci ako tovari osvoje naslov ili se osramotimo u Europi. Imaju ljudi koji su legitimno izabrani da vode klub i na njima je odgovornost. Na kraju će oni nama,članovima, polagati račune. Ako niste zadovoljili, hvala doviđenja, pa tko god to bio. Čuvajmo živce i zdravlje.
  • masacusec
    6.6k
    Bez obzira na to ova uprava i Zvonimir Boban moraju bit spremni na kritike jer ovo kako Dinamo izgleda od pobjede nad kriminalcima i pljačkašima kluba je nažalost skoro pa amaterizam. To je idealna podloga da razni Mamićevci uriniraju po Dinamu i zazivaju zlo u klub.Noel

Malo previše naglašavaš tu tezu te čak zvučiš kao oni. Znam da nisi, ali nema smisla baratati njihovom "argumentacijom".
    Trenutno objektivno, Boban zaslužuje kritiku definitivno i svatko tko to ne radi, ili mu nije stalo ili ne razumiju ništa. A mamićeva smeća koja likuju nad aktualnom situacijom ne razumiju da je to naš Dinamo, a ne njihov i da je ovaj naš Dinamo postao najjači klub na balkanu čiji predsjednici i direktori nisu bjegunci pravomoćno osuđeni za organizirani kriminal upravo na štetu Dinama!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet