• nwankwo646
    913
    Ljudi opustite se, biti će bolje. Naime, teško da može gore od ovog.
  • Jurki
    20.5k
    Netko je jučer dobro napisao: "Zašto da se ja živciram, kada se oni ne živciraju".Jima

Sve je to lako i jednostavno napisati.. al daj ti to sprovedi u djelo ako je tako jednostavno?
    Ne mislim tu konkretno na tebe, vec na sve nas.
    Mislis da vec nisam sam sebi rekel.. ma u pm.. oni zarađuju bolesnu lovu, a ja se zivciram ko budala i za kaj?
    Kako se postaviti da te nije briga, a taj klub nam svima nama toliko znaci u zivotu?
    Mislis da nam svima nama nebi zivot bio ljepsi i jednostavniji da nas za to sve nije briga?
    Lako je to reci i misliti.. al kad dojde tekma, kad odes na stadion.. i onda se nebus zivciral?

Tak nekaj sam vec milijardu puta sam sebi rekel.. al znam... da se bum prestal zivcirati onoga dana kad bum zadnji put izdahnul.
  • Jima
    923
    Ma naravno da me briga i da sam bio lud u četvrtak na stadionu i jučer ispred tv-a, čak i previše za svoje godine. Ali šta možemo promijeniti? Trenutno ništa. Da je dobro, nije. Da li je Kovačević trener za Dinamo? 99.99% nije. Ali mi ga ne možemo smijeniti, ne možemo maknuti Nevu s gola, iako bolje da igramo bez golmana... Zato postoji hijerahija i odgovornost. Ovako ćemo prolupati do sljedeće utakmice.
  • Dragon1Warrior123
    4.7k
    Mislim meni jedna stvar više smeta čak i od toga što je ovaj "dobričina" i dalje trener Dinama. A to je da ako se već praviš pametan, onda izađi pred ljude. Reci plan je to to i to, nisam ga zamjenio jer ja stojim iza njega i smatram da je dobro rješenje. Ili ako je plan ga zamjenit, onda to isto jebeno reci. Ne kužim zašto jedine informacije koje dolaze do nas moraju biti preko jebenih insidera. I zašto ja moram danas provesti pola dana na poslu konstanto refreshajući ovdje da vidim jel ovaj smjenjen ili ne. Ili zašto moram onda dok dođem doma čitati da ipak nije jebeno smjenjen...
  • Sibirski plavac
    7.2k
    Nisam previše detaljno čitao portale danas, samo preletio naslove, jel ovo sad znači da je trener preživio ovu krizu ali mu je sad "svaka iduća kvalifikacijska" ili znači da je siguran barem do polusezone i možemo komotno zaključat temu "novi trener Dinama"?
  • dinamozivivjecno
    3k
    prosla sezona nam je definitivno pokazala da moze biti uvijek gore i to iz kola u kolo gdje smo svakodnevno uvjeravali sami sebe da cemo to okrenuti u nasu korist, znamo svi kako je zavrsilo...
  • ruicosta
    377

Imas gresku u inputu - presumiras da on ima plan i rezon zasto nesto radi
  • El Madrigal
    718

Logicno zvuči, ali bojati se pogreške nije za neke face, nego za mlakonje, da ne kažem nešto ružnije.
  • rokikaciga
    6.8k
    Ovaj gif prvi put vidim u divljini, do sad je bio kultni dio jedne moje vacap grupe :lol:
  • nwankwo646
    913
    ma, nema šanse da može gore od ovoga :lol: Varaždin će pasti, teško da neće, vjerojatno s više golova u mreži, onda će sve krenit samo od sebe...
  • GeneralNapoleon
    2.3k

Tocno tak. Vec sam napisao. Barem nek nam daju sluzbeno odluku. Ak su stali iza njega kak se pise neka objave da jesu kao sto su jednom i za Jakira. Da barem znamo da mozemo odustat od svega. Najvise te ubija ta nada da ce konacno na bolje. Ako vec zele unistit sve neka onda barem kazu da se mozemo pomirit sa tom odlukom. Jer stvarno ne kuzim gdje je problem.

Osim ak se stvarno trazi novi trener onda mi je to jos ok. Neka se objavi kad novi dode. Ali iskreno sumnjam. Ne vjerujem da bi izlazile ovakve informacije da se nesto kuha. Ocito smo se odlucili strmoglaviti pa onda neka barem ubiju zadnje zrnce nade do sljedeceg kiksa (ili ti najkasnije Varazdin).
  • NORTE
    21.1k
    jel ovo sad znači da je trener preživio ovu krizu ali mu je sad "svaka iduća kvalifikacijska" ili znači da je siguran barem do polusezoneSibirski plavac

Kova je siguran do daljnjeg, a nisam siguran ni da bi dobio otkaz da izgubi od Hajduga.

Mene dinamov "nogomet" više uopće ne zanima, ne navijam, ravnodušan sam prema svemu što rade, kako se blamiraju i mijese novu fritulu.
    Ovaj put bez mojih živaca, boli me q, neka Boban radi što god hoće.

Mučenja protiv Karlovca, Varaždina, Gorica i sličnih su zagarantirana, kao i porazi od Lillea i Betisa.

Vi niste dinamo.
  • don
    16.8k
    Vi niste dinamo.NORTE

lajka san prije nego ovo pročita. Ovo je malo preoštro, jesu Dinamo, skupa sa svima nama ali jasno da stavljaju glavu na panj zbog ovoga.
  • crophantom
    2.3k
    Mene dinamov "nogomet" više uopće ne zanima, ne navijam, ravnodušan sam prema svemu što rade, kako se blamiraju i mjese novu fritulu.
    Ovaj put bez mojih živaca, boli me q, neka Boban radi što god hoće.
    NORTE

Pa kaj onda prestajemo svi navijati i bit ćemo ravnodušni ak nedaj Bože spušimo titulu?

Ravnodušan sam bio samo dok su krimosi drmali klubom, sad i da sve ode u vražju mater možemo na izbore, pa ajmo probati opet.

Je kriza je i to velika, ne izgleda dobro, nemrem ni ja Kovu vidjet na oči više, al pretjerujete ljudi... di je stara garda sa Zone da dozom optimizma malo balansira ovo, Zona gore izgleda od naše ekipe na terenu :sweat:
  • tp1997
    2.2k
    Je kriza je i to velika, ne izgleda dobro, nemrem ni ja Kovu vidjet na oči više, al pretjerujete ljudi... di je stara garda sa Zone da dozom optimizma malo balansira ovo, Zona gore izgleda od naše ekipe na terenucrophantom

Ja razumijem malodušnost. Preživjele su se godine pod krimosima, godine diktature, klub je onda napokon postao građanski i demokratski...potom Marić, lakrdija od prošle sezone. Onda dođe Boban kao vitez na bijelom konju...i ista lakrdija, ako ne i gora, s obzirom na uložen novac.

Kao Dinamov navijač, zapitaš se postoji li scenarij u kojem nisi na normabelima svaki tjedan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet