• rioda
    11.3k
    Meni je strašno što pokusavaju ovi srbi pogurati pod dane kulture u hrvatskim gradovima, ali još mi je strašnije što se sada ide prosvjedovati dok Brena, Prijovićka i ostala govna svaki tjedan po hrvatskim klubovima rade derneke i kafanske večeri, a nitko ne reagira....nego dapače siguran sam da i dio to odobrava ili čak posjećuje.ZGV

Nisam fan te glazbe niti sam ikad posjetio takav koncert, ali mi je to lakše podnošljivo jer tu ipak ljudi dolaze svojom voljom i iz svog džepa plate ulaznicu i sve ostalo, dok se ove dane kulture financira iz državnog i lokalnih proračuna...
  • Navijač Dinama
    10.9k
    nije se skandiralo 43. u Odžaku.Kulminacija

Imal neki izvor(slobodno možeš u inbox), kao geslo ili što? Odžačani od pamtivijeka poznati po svojim stavovima, koji se nisu ni malo(bar kod HR puka tamo) promjeneili nego tih godina i Odžačani kao takvi svoje Hrvastvo ne moraju nikome dokazivat, kao i ostatak Hrvata iz Posavine, kako prije,tako sada i u buduće.

Mislim da bi se drugačije birale riječi da se htjelo ograditi od toga.Kulminacija

Govorim sto se skandiralo, o povijesnim faktima i činjenicama.

Priče i mišljenje kakve plasiraju ljudi sa dna svih dna kace poput Krasica, čobana Denisa Mahmutovica, Dezulovica, Zvonkeca Alača, Goldsteina i Puhovskog i ostale oborske stoke mi je relevantno i bitno kao prodaja pačjih jaja u Azerbajdžanu 1989.e- 90.te godine.
  • The Undertaker
    9k
    Uskoro će u Srbiji početi Dani hrvatske kulture koje organizira Zavod za kulturu vojvođenskih Hrvata i udruga Urbani Šokci. Tko to financira?
  • NKDZ86
    6.4k
    Tko to financira?The Undertaker

Urbani Šokci
  • miro
    7.9k
    Bilo bi fora da u sklopu toga bude organizirano čitanje novela Mile Budaka
    Trebamo ko Srbi - odvojimo djelo od autorove uloge u društvu
    Baš me zanima kakve bi bile reakcije i domaće i srpske javnosti
  • The Undertaker
    9k
    Dakle, malo ljudi to prati (iako ih dosta komentira) ali postoji nešto što se zove Memorandum SANU broj 2 koji se bavi sanacijom štete nastale za Srbiju uslijed gubitka ratova u Hrvatskoj, BiH i Kosovu. To je polujavni dokument i neslužbena strategija Srbije i srpske elite za povratak na staro, koliko je to moguće. Dobro ga je pročitati jer onda lakše možete prepoznati ideju vodilju u konkretnom djelovanju svih srpskih organizacija, kući i vani, uključujući i institucije hrvatskih Srba. Ne treba biti previše pametan pa shvatiti kome ovakva fantomska okupljanja i napadi na srpsku manjinu idu u prilog.
  • cibona
    6.9k
    Mile Budak ima iznimno kvalitetne novele koje rado čitam, s velikim guštom. Ne vidim problem da se organizira grupno čitanje njegovih djela, dapače uvjeren sam da bi odaziv bio rekordan. Djela su mu kvalitetnija od današnjih kvazi lektira kvazi "hrvatskih" pisaca.

A reakcije hrvatske javnosti bi bile pozitivne, tu naravno ne mislim na potomke partizana i udbaša, a za reakcije srpske javnosti me i nije pretjerano briga ukoliko bi se organiziralo čitanje u našoj državi.
  • Batigol
    106
    financira drzava...posjecuje politicki Zagreb...
    I cemu ti?
  • Tvrdica McTvrdi
    3.3k
    da dok oni bježe prema Austriji, ustaški vrh pobjegne pacovskim kanalimaivanlivno

Ovo je isto djelomično točno. Do zadnjih trenutaka se vijećalo što i kako napraviti i hoće li se braniti Zvonimirova linija ili ne (Karlovac - Dugo Selo - Koprivnica). Među ostalim, Maks i Boban su ostali u Jugoslaviji kao križari. Što god ideološki mislili, ne znam kako to možemo okarakterizirati "kukavičkim". Dosta ministara je i dočekalo partizane i svoju smrt. A općenito to da državni vrh pobjegne kada država kapitulira nije čudno, i Charles de Gaulle je vodio Francusku iz Londona, i Zelenski ima plan bjega ako ode sve u pm, kao što je imalo i vodstvo RH 90ih (da se ode u Austriju i Italiju).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.