• Praskaton
    4.6k
    Auuu kako kad se dirne u yugu nestaje ono da nema politike na šanku.
  • NitkoBitan
    32.8k
    I sadasnji Izrael je cisto zlo za okolne narode pa im svjetski lideri glancaju jajca. Ti se nemas sramit kaj!
  • Hnlovac
    3.8k

Sve su krivi Rimljani
    Theodosius-I-s-empire.png
  • Georg Koch
    6.9k
    Atalanta I. Jurića gubi 0:2 u 63.min od Sassuola doma, blizi se tome da ostane samo na 2 pobjede ove sezone u vec 11 kola.
    Zanimljivo, zena mu - Irena, vidjena je jucer kako nosi zimsku robu na pranje u jednu praonicu koja se nalazi u Velikoj Gorici.
    Zivot pise cudne price
    Georg Koch

Edit 0:3 gotovo je
    Edit 2) Narucila je i prvoklasnu psenicu koja ce se za za malo vise od mjesec dana, po tradiciji posijati na sv.Luciju, te uz psenicu, personalizirane, stilski vrhunske posudice za psenicu, sa simbolima Grada Zagreba.
    Mislim da bi to bilo to, that's it!!! :cool:
  • KtcGoat
    2k
    i ja mislim da su mu dani u Bergamu odbrojani nakon ovog
  • pešća
    650
    Sve su krivi RimljaniHnlovac

Znači Rim im je uzeo Egipat.

Inače sretna 1312 stranica ove teme svima koji slave.
  • don
    16.7k
    jel ovo bila pametna reakcija?miro

da, i sam spominješ SANU deklaraciju čiji je autor bia Dejan Medaković i od kojeg je krenula četnička agresija na RH, a tu istu izložbu otvaraju nemožemosi iz Zagreba zajedno sa Pupovcem. I pitaš je li bilo pametno?

razumia bi da si Ti napisa "super pa je prošlo sve mirno i bez ikakvih incidenata, da nikome dlaka sa glave nije pala", a ne pitat je li pametno. Bilo je nužno.
  • jedan u nizu
    16.2k
    da, i sam spominješ SANU deklaraciju čiji je autor bia Dejan Medaković i od kojeg je krenula četnička agresija na RH, a tu istu izložbu otvaraju nemožemosi iz Zagreba zajedno sa Pupovcem. I pitaš je li bilo pametno?don

Mislim da je kolega tu pisao kako se i trebalo reagirati, ali da povezivanje sa NDH i skandiranje nije bilo potrebno/primjereno.
  • Droljo
    22.5k
    Idemo mi dobit istru danas, lako za propale države i sisteme. O tome bumo svakako droljili još bezbroj puta...
  • miro
    7.9k
    bilo je nužno, apsolutno, ali je to napravljeno na izuzetno glup način, evo
  • don
    16.7k
    a koji bi tvoj prijedlog bia za reakciju?
  • Pacho
    10.2k

Nema nacina za prosvjedovati protiv toga, a da mediji i NGO bagra ne oznace prosvjednike kao ustase. Pogle kako raspale po npr. braniteljima koji se mirno okupe.

Znaci mozes ili biti oznacen kao ustasa od te strane ili prosvjedovati na nacin koji ce imati odjek kao da prdnes u uragan.
  • miro
    7.9k
    Možda gurnuti na vrijeme tu informaciju o SANU deklaraciji i činjenicu da je ovaj potpisnik? Upitati Ministarstvo kulture, pa podsjetiti da se bliži Dan sjećanja na zrtve upravo te deklaracije. Možda poslati novinare da ta neugodna.pitanja postave predstavnicima Srba, pa onda pozvat Nazora ili nekoga u Dnevnik da raščlane tu deklaraciju itd
    Ovako je ispalo da krvožedne ustaše udaraju na nejač i građane koji samo žele da uče
  • cibona
    6.8k
    Ante nazor je mjerilo objektivnosti ili? Za tvoju informaciju, znam što nazor misli i cijenim ga kao hrvatskog branitelja. Ali i tuđman je bio povjesničar isto kao što su to klasić i goldstein. Trebamo li im slijepo vjerovati? Znam što svaki od njih misli o ovoj temi i vjeruj mi, načitao sam se više od tebe i tlak mi se diže kada pročitam da je NDH bila marionetska država u odnosu na ono što imamo danas. Tada smo bili u neku ruku podređeni reichu, to je neosporivo. Ali ja pitam, po ćemu je danas hrvatska država slobodnija? Vanjsku politiku nam diktiraju amerikanci, ozakonili smo istanbulsku, izgubili smo vlastitu valutu.

A ako je išta bilo zlo, to je onda jugoslavija u razdoblju od 1945-1948, nekako te ne čujem da o tome strastveno govoriš, jednako kao i o hrvatskim žrtvama toga razdoblja kojih je bilo nekoliko puta više negoli jasenovačkih. Tada se provodilo sustavno, plansko ubijanje nepodobnih i to je najveća tragedija i poraz hrvatskog naroda, veća od vukovara, škabrnje i srebrenice.

Vi pokušajte uć s nekim u ozbiljnu raspravu o tome, pa vidite kako ćete proć - govorim o raspravi na europskoj ili svjetskoj razini.miro

Na ovo ti samo imam reći - povijest pišu pobjednici i naravno da se nikada neće moći ozbiljno raspravljati o ovim temema bez da s druge strane imaš ljude koji predstavljaju poraženu stranu. I to je žalosno, iako u jednu ruku posve očekivano. Pobjednicima nije u interesu oživjeti duha, teškom se krvlju stvorio današnji cionističko američki imperijalizam.

I s ovim završavam, javi se u inbox pa ću te slobodno podsjetiti na određene povijesne činjenice koje si ovdje zaboravio ili izostavio napisati.
  • Pacho
    10.2k

I ministarstvo ce to ignorirati, a mozes misliti kako ce mediji odraditi to sto zelis van nekih opskurnih portala. 99% ljudi koji danas znaju o cemu se radilo na toj "izlozbi" to ne ni znali da nije bio ovakav prosvjed.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.