• rioda
    11.3k
    Meni je strašno što pokusavaju ovi srbi pogurati pod dane kulture u hrvatskim gradovima, ali još mi je strašnije što se sada ide prosvjedovati dok Brena, Prijovićka i ostala govna svaki tjedan po hrvatskim klubovima rade derneke i kafanske večeri, a nitko ne reagira....nego dapače siguran sam da i dio to odobrava ili čak posjećuje.ZGV

Nisam fan te glazbe niti sam ikad posjetio takav koncert, ali mi je to lakše podnošljivo jer tu ipak ljudi dolaze svojom voljom i iz svog džepa plate ulaznicu i sve ostalo, dok se ove dane kulture financira iz državnog i lokalnih proračuna...
  • Navijač Dinama
    10.9k
    nije se skandiralo 43. u Odžaku.Kulminacija

Imal neki izvor(slobodno možeš u inbox), kao geslo ili što? Odžačani od pamtivijeka poznati po svojim stavovima, koji se nisu ni malo(bar kod HR puka tamo) promjeneili nego tih godina i Odžačani kao takvi svoje Hrvastvo ne moraju nikome dokazivat, kao i ostatak Hrvata iz Posavine, kako prije,tako sada i u buduće.

Mislim da bi se drugačije birale riječi da se htjelo ograditi od toga.Kulminacija

Govorim sto se skandiralo, o povijesnim faktima i činjenicama.

Priče i mišljenje kakve plasiraju ljudi sa dna svih dna kace poput Krasica, čobana Denisa Mahmutovica, Dezulovica, Zvonkeca Alača, Goldsteina i Puhovskog i ostale oborske stoke mi je relevantno i bitno kao prodaja pačjih jaja u Azerbajdžanu 1989.e- 90.te godine.
  • The Undertaker
    9k
    Uskoro će u Srbiji početi Dani hrvatske kulture koje organizira Zavod za kulturu vojvođenskih Hrvata i udruga Urbani Šokci. Tko to financira?
  • NKDZ86
    6.4k
    Tko to financira?The Undertaker

Urbani Šokci
  • miro
    7.9k
    Bilo bi fora da u sklopu toga bude organizirano čitanje novela Mile Budaka
    Trebamo ko Srbi - odvojimo djelo od autorove uloge u društvu
    Baš me zanima kakve bi bile reakcije i domaće i srpske javnosti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.