• Mali Zeus
    20k
    bezveze, osobito onaaj dio.
  • PetkoDaniOršaGol
    1k
    Kriste, evo sad vidio. Super, klinci su se ful veselili. :smirk: :angry: :fear:
  • NKDZ86
    6.4k
    može se postavljati pitanja za članski dan, pa ko nejde il se boji uzivo rec neka postavi pitanje upravi i predsjedniku!

svi u cinestar!
    :lol:
  • El Madrigal
    718

Slažemo se u svemu, osim u izrugivanju s načinom komunikacije. Ni ja ne želim trenera s takvim nedostatkom, ali poanta je bila u izrugivanju. U svemu ostalom se u potpunosti slažem!
  • Olmic
    5.4k
    @Papastrumf mozda on zna vise, ako se ne varam zaposlen si u klubu i dio odjela za clanstvo a vjerujem sudjelujes i u ovakvim aktivnostima
  • Mali Zeus
    20k
    Nisam ja nikakav redar, nego mi je nepojmljivo da netko odrastao pokušava biti duhovit na takav način. Ako taj netko ima 15 godina, onda OK, ispričavam se.Mr Anderson

Meni je nejasniji onaj dio da su mu na silu stavili kravatu i odijelo. Valjda se kaj čovjek nije znao sam obući ili nije za odijelo. Baš neke malograđanske, prizemne fore.
  • fakin
    1.9k
    je najbolje još da se bojimo uživo pitati predsjednika kluba i upravu neugodna pitanja po njih. pa ne radi se o mafijašima
  • Probirštift
    1.2k
    Ostao, ne ostao svejedno ću bit na tekmi i navijat
    Ostalo nemrem promijeniti, sad je sve na njima
    Kad bu karte za Karlovac?
  • Dzoni
    2.8k
    Na koliko imamo pravo pitanja postaviti, 1, 3, 5, neograničeno...?
  • keppi
    447
    Kovačević ostaje, traži se Pedro....najbezbolnije da smjene Kelavu.
  • PetkoDaniOršaGol
    1k
    ako je tome tako, volio bih znati kaj je bilo, tj. zakaj se otkazalo. @Papastrumf
  • Papastrumf
    19.9k

I ja sam tek saznao.
    Po mom mišljenju nije imalo nikakvog smisla niti organizirati dinamovo sredinom 11. mjeseca kada mrak pada u 4 popodne i niske su temperature.
    Razlog otkazivanja je očito trenutna atmosfera.
  • fakin
    1.9k
    prošle godine je održano na točno isti vikend u 11. mjesecu na Trešnjevci.
  • Mr Anderson
    14.8k
    Meni je nejasniji onaj dio da su mu na silu stavili kravatu i odijelo. Valjda se kaj čovjek nije znao sam obući ili nije za odijelo. Baš neke malograđanske, prizemne fore.Mali Zeus

Vjerojatno su ga na taj način htjeli malo podići u očima igrača i javnosti. Znam priču iz prve ruke kad je Krznar postao prvi trener. Naslijedio je Mamića koji je onako visok uvijek bio sređen, a Krznar uvijek u klupskoj majici i trenirci, pa su mu rekli da razmisli o promjeni imidža kako bi ga i igrači ozbiljnije shvaćali. On je to odbio, Kova prihvatio. A možda mu je i naređeno tako.
  • Olmic
    5.4k
    hvala. Kad si vec online, se moze preko aplikacije upitati vise pitanja ili jedno?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet