• Droljo
    22.5k

Kad smo kod gableca jeo sam sote stroganof sa pirjanom rižom i paradajz juhu. Hvala na pitanju :snicker:
  • mali M
    8.9k
    to je največi problem Kove koji je nepovratan. Nema autoritet i izgubio je bespovratno svlačionicu i tu sad više ne postoji način na koji se on može tamo vratiti kao pobjednik.. i da počnemo pobjeđivati igrači će to pripisivati sebi i inatu, a ne da ih je trener razbudio, baš naprotiv... vjerojatno bi prevladalo u svlačionici mišljenje da bi bilo bolje da ih vodi Mišić nego Kova... zato mislim da je ovo nobrainer odluka za Bobana... trebao je to još jučer riješiti..

ad smo kod gableca jeo sam sote stroganof sa pirjanom rižom i paradajz juhu.Droljo

ja sam se baš izudarao za vikend pa sam danas na 125 grama pečenih purećih prsa i brokuli.. kasnije još samo udarati proteine da se vratim k sebi :rofl:
  • El Madrigal
    713

Hahhaa
    Ne pravi se pametan. Govorio je tako i prije 5 mjeseci. To govori o vama. Idemo dalje čekati novog trenera
  • Goncalo Santos
    2.3k
    ocito nije nikome sad do naslikavanja i druzenja pa se ceka bolja atmosfera oko kluba
  • Jay
    2.8k

Jel ovo zezancija neka? Nas 20 se organiziralo, hrpu klinaca vodimo i sad se otkazuje
  • Mihael2305
    751
    ma nakon ovog debakla u istri i bolje da se otkazalo, situacija u klubu nije bas kakva treba bit i eto sranja.
  • Goncalo Santos
    2.3k
    kazu ne brinite, dolazimo sljedece godine.

Meni isto jako zao jer generalno na zapadu grada fali ovakvih klupskih akcija, sve je vise bazirano na istok. Ako se ne varam uskoro bi se u z centru trebalo otvoriti ducan.
  • Noel
    17k

Dramiš bezveze. Sam si je kriv. Prvenstveno zbog rezultata i igre. Zbog svojih reakcija na klupi onda kasnije zbog svojih izjava poslje tekmi koje su u najmanju ruku smiješne. Da ne budem zločesti kak ti veliš pa da ne napišem nekaj ružnije.

Kad sam vidio na početku sezone da su čovjeka na silu stavili u onu košulju i kravatu izgubio sam optimizam za ovog čovjeka kao trenera Dinama. I dalje mislim da je odličan trener, da ima znanja ali ne za trenera Dinama. Kao čovjek je totalno van nogometa. Nogomet je danas malo drukčiji nego prije 50 godina. On sa svojim karakterom i ponašanjem ne može egzistirat u modernom nogometu i to je svakom jasno.
  • Mr Anderson
    14.8k
    Ne pravi se pametan. Govorio je tako i prije 5 mjeseci. To govori o vama. Idemo dalje čekati novog treneraEl Madrigal

Baš, svi ovi postovi u kojima pojedinci ismijavaju izražavanje trenera, ne da uopće nisu duhoviti nego su retardirani. Na nivou osnovnoškolaca.
  • Noel
    17k

Nitko ne ismijava nego čovjek doslovno tako nastupa u javnosti kao trener Dinama. To je realnost a ne šala ili pokušaj duhovitosti.
  • Crni86
    16.9k
    Zakaj je otkazano dinamovo u spanskom?
  • Mr Anderson
    14.8k
    Nitko ne ismijava nego čovjek doslovno tako nastupa u javnosti kao trener Dinama. To je realnost a ne šala ili pokušaj duhovitosti.Noel

Daj ne izmotavaj se, izmišljaju se neduhoviti skečevi nekakvih imaginarnih razgovora i intervjua Kovačevića. mogu biti smiješni jedino nekom s IQ veličine cipela.
  • Jay
    2.8k
    kazu ne brinite, dolazimo sljedece godine.

Meni isto jako zao jer generalno na zapadu grada fali ovakvih klupskih akcija, sve je vise bazirano na istok. Ako se ne varam uskoro bi se u z centru trebalo otvoriti ducan.
    Goncalo Santos

Cekamo 3 pobjede u nizu pa mozda dodu :)
  • Noel
    17k

I ove tvoje fore i gluma kao da si nekakav redar na školskoj porti koji klince opominje da se stišaju su isto guba ljudima sa IQ veličine cipela. Znači imamo istu publiku :smile:

Kovačević je trener Dinama, javna ličnost, i kao takav je užasno nespretan i nedorastao toj ulozi. Kraj.
  • Mr Anderson
    14.8k
    I ove tvoje fore i gluma kao da si nekakav redar na školskoj porti koji klince opominje da se stišajuNoel

Nisam ja nikakav redar, nego mi je nepojmljivo da netko odrastao pokušava biti duhovit na takav način. Ako taj netko ima 15 godina, onda OK, ispričavam se.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet