• Mihael2305
    752
    na istoj stranici sam pitao i dobio odgovor, prolistaj
  • Mr Anderson
    14.8k
    Boban: Mario, reci di je problem, htio bi da ostaneš, bit ću ti podrška, kaj trebaš?

Kovačević: Slušaj Zvone onaaaaaaaj... učimo onaaaaaj, dečki dobro rade onaaaaaj

Boban: (hvata ga bipolarni poremećaj,oči mu se okeću, pokazuje rukom prema vratima)

Kovačević: onaaaaaaaaaj
    Noel

Tebi je valjda ovo urnebesna fora?
  • El Madrigal
    714

Nitko ne drami. Jebote argument poštapalica kod trenera dinama. Piši sro hoćeš. Tvoj odgoj tvoj problem.
    Samo sam pisao o OVAJ ONAJ... pa nećemo se tome rugati. Sve ostalo stoji i dijelin misljenje
  • don
    16.8k
    Zakaj je otkazano dinamovo u spanskom?Crni86

pa vjerovatno zbog same atmosfere koja bi tu zavladala a i vjerovatno jer bi doša mizeran broj ljudi.

klub slučaj - bolestan klub koji treba liječenje ali iz nekog razloga odbijamo priznat da smo bolesni.
    Isti ti ljudi će pozivat na stadion protiv Varaždina, ma koga imaš pravo pozivat? Osobno ni neću (nadan se) gledat tu utakmicu i sačuvat ću i zdravlje i živce. Zaboli me ona stvar i za ligu, kup a pogotovo europu. Ako predsjednika boli kurac, zašto bi mene, osobu koja nema utjecaja na odluke?

neću navijat protiv Dinama, ali apsolutno ne bi ima ništa protiv da nas Karlovac izbaci iz kupa i da se Boban osramoti još više sa svojom odlukom i da vidi koliko je pogriješio. Zapravo, ne znan da li bi i onda dobio otkaz pa ne znan koliko ima smisla.

ego se ne iskazuje na Dinamu. Dinamo je veći od svih nas.

:vomit:
  • fakin
    1.9k
    ovakva atmosfera je zbog dvije stvari: 1. zbog katastrofalne igre i rezultata kluba, 2. zbog nečinjenja uprave, odnosno nereagiranja na katastrofalnu igru i rezultate.

znači otkazali su Dinamovo zbog stvari za koje su samo i isključivo oni odgovorni.
    trebalo je danas nešto drugo otkazati, a ne Dinamovo.
  • Noel
    17k

Pisao sam prvenstveno o njegovom lošem vođenju momčadi Dinama. Njegov nedostatak komunikacijskih vještina je samo dodatak koji je povezan sa lošim upravljanjem svlačionice poput Dinamove. Kad vidim rezultate Dinama i odluku da je ovaj još uvijek trener Dinama onda mi ne ostaje nikaj drugo nego se malo zajebavat. Poludit ćete svi ovdje od stresa i problema. Na zoni je kolektivno ludilo, zajebavat ću se dokle god to ovdje bude dozvoljeno, to je jedino pozitivno na ovoj zoni u zadnje vrijeme.

Ljudi drame ko da je smak svijeta, kao djeca u vrtiću prije popodnevnog sna, ako odgovornog u klubu nije briga za kolektivan raspad svlačionice, pa zakaj bi se onda ja živciral i stresiral, bolje se zajebavat.

Dinamu dajemo život,novce,vrijeme,sve. Na ovakvo stanje mogu se samo ili ubit ili zajebavat jer imam osjećaj ko da mene netko zajebava već duže vrijeme i sve nas na koji način se igra i vodi Dinamo.
  • dmil
    1.2k
    dodao bi i zbog apsolutno manjka transparentnosti iz kluba i ne komuniciranja s navijacima
  • Mali dioničar
    18.4k
    Osobno ni neću (nadan se) gledat tu utakmicu i sačuvat ću i zdravlje i živce. Zaboli me ona stvar i za ligu, kup a pogotovo europudon

neću navijat protiv Dinama, ali apsolutno ne bi ima ništa protiv da nas Karlovac izbaci iz kupa i da se Boban osramoti još višedon

ego se ne iskazuje na Dinamu. Dinamo je veći od svih nas.don

?
  • Jay
    2.8k
    @don
    Ne bi dosao mizeran broj ljudi, doslovno cijeli vikend gdje god si otisao od Stenjevca do Jaruna to je bila jedina tema. Umjesto da iskoristis ovaj uzas od atmosfere za malo podignut moral ljudima, a i igracima odlucis se na kukavicki potez.
  • don
    16.8k
    izvoli, šta ti njje jasno?

Ne bi dosao mizeran broj ljudi, doslovno cijeli vikend gdje god si otisao od Stenjevca do Jaruna to je bila jedina tema. Umjesto da iskoristis ovaj uzas od atmosfere za malo podignut moral ljudima, a i igracima odlucis se na kukavicki potez.
    now
    Jay

moguće da bi i došlo dosta ljudi, ali tim više ide na sramotu ljudima u klubu jer su otkazali. Zbog svojih grešaka.
  • PetkoDaniOršaGol
    1k
    Nigdje ne mogu naći objavu da je otkazano Dinamovo u Španskom. Doduše, više ne mogu naći ni najavu... :monkey:
  • Mali Zeus
    20k
    Kakva sramota, strašno.
  • MarK
    1.2k
    Otkazano zbog loših rezultata, trener ostaje pošto su dobri rezultati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet