• Noel
    17k

Malograđanin opasnih namjera sam postao. Netko iz kluba je pisao ovdje čak o tome i Kovinom odijevanju na početku sezone tako da..
  • Mr Anderson
    14.8k
    Razlog otkazivanja je očito trenutna atmosfera.Papastrumf

U svakom slučaju termin je loš, ali otkazivanje u ovom trenuttku baš daje lošu poruku. Treablo je to izgurat muški, pa kako bude.
  • NORTE
    21.1k
    I ja sam tek saznao.
    Po mom mišljenju nije imalo nikakvog smisla niti organizirati dinamovo sredinom 11. mjeseca kada mrak pada u 4 popodne i niske su temperature.
    Razlog otkazivanja je očito trenutna atmosfera.
    Papastrumf

Rekao bih da je i prognoza razlog.
    Ovakav događaj nakon očekivanog fijaska lani opet organizirati u studenom je besmisleno, čak i neodgovorno.
  • Mali Zeus
    20k
    Malograđanin opasnih namjera sam postao. Netko iz kluba je pisao ovdje čak o tome na početku sezone tako da..Noel

Malograđanin si ispao zbog onog onaj. Što se tiče odijela bezveze ako mu je to bilo nametnuto, jer ima puno trenera koji se oblače u klupske trenirke i majice pa ih igrači obziljno shvaćaju.
  • Frka Strka
    18
    Pokretanje takvih događaja (dinamovo) je apsolutno pun pogodak.
    Odgađanje je autogol.
    Nadam se nekom smislenom razlogu jer ako je razlog 'atmosfera je toliko loša' pa druženje klinaca i ekipe nije poželjno, nemamo mi atmosferu - imamo niš...
  • Noel
    17k

Nek mi netko da europska ozbiljna tri kluba (ne reprezentacije) koji oblače svoje trenere u kravate kluba na svakoj utakmici i ovo je moj zadnji upis na ovom forumu.
  • Mali Zeus
    20k
    Nek mi netko da europska ozbiljna tri kluba (ne reprezentacije) koji oblače svoje trenere u kravate kluba i ovo je moj zadnji upis na ovom forumu.Noel

Što uopće znači da klub oblači trenere u kravate kluba?
  • Papastrumf
    19.9k
    hvala. Kad si vec online, se moze preko aplikacije upitati vise pitanja ili jedno?Olmic

Mislim da se može vratiti pa ponovno postaviti.

Rekao bih da je i prognoza razlog.NORTE

Je, evo kažu da je to i glavni razlog.
  • Noel
    17k

Kravatu koju nosi Kovačević nije privatna njegova nego sa obilježjima kluba. Neobično da prije njega to nitko u klubu nije nosio niti sam takav način (osim u reprezentacijama) vidio od bilo kojeg trenera. Vidio sam Simeonea koji fora svoj osobni privatni stil godinama sa crnom kravatom i crnom košuljom. Vidio sam talijansku reprezentaciju sa istim odijelima ali nikad nisam vidio takvu praksu u klubu.
  • znajdatevolimja
    1.7k
    Sjećam se vremena kad je mlađi dalton bio trener Dinama pa nam se spočitavalo to kaj ne slavimo Dinamove golove, ne skandiramo igračima, itd.

Pričam o 2020 i onih par otvorenih utakmica za gledatelje u shizofrenoj atmosferi na stadionu i oko njega (hajduk doma u srpnju - MCOIS transparent, Slaven na koji nakon torture nismo pušteni na stadion, Gorica sa bolesnim pretresima i onim videom skidanja djeteta pred sjeverom, Feyenoord doma + Šibenik, ali tamo nisam bio). Vjerujem kako bi puno vas moglo navesti puno gore primjere iz onih ranijih najmračnijih vremena.

Često se u javnosti moglo čuti kako bi nam rezultatski uspjeh kluba trebao biti ispred neslaganja s vodstvom te kako nam igrači nisu ništa krivi i tako dalje i tako dalje i tako dalje. Podsjetit ću da si u tim vremenima neslaganje mogao izraziti jedino na tribini (ako bi ti dopustili) ili bojkotom. Drugog načina nije bilo. Plus, ljudi su u to vrijeme imali malo više razloga za nezadovoljstvo i neslaganje s vodstvom kluba od lošeg izbora trenera ili toga što je Rijeka uzela naslov prvaka (a nije da se to nije dogodilo u Zdravkovo vrijeme jel).

A SADA, kada nitko iz kluba ne otima novce, kada imaš mogućnost glasanja ( I KANDIDIRANJA !!!!!!) na izborima u Dinamu, kada postoji članski dan na koji možeš doći i postaviti pitanje na koje ćeš dobiti odgovor od DEMOKRATSKI IZABRANOG PREDSJEDNIKA KLUBA, sada ti isti ljudi koji su u onim već spoemnutim najmračnijim vremenima nama spočitavali kako se momčad treba podržati bez obzira na sve, sada ti isti ljudi likuju kada Dinamo izgubi (iako to neće priznati) i jedva čekaju neku negativu u klubu ili oko njega da bi sjeli ispred tipkovnice i prolili kantu govana u komentar. Ili rekli nešto u podcastu. Ili napisali članak.

Sada ti isti ljudi pišu kako će sljedeću srijedu navijati za Karlovac.

Malo vam je trebalo da okrenete ploču, štakori. Na krađu stotina milijuna kuna ste šutili, klicali velikom vođi i slušali njegove kokainske seanse tokom kojih je na najodvratniji mogući način vrijeđao sve i svakoga tko bi mu postavio krivo pitanje (i to pred grbom Dinama), ali to vam je bilo simpatično i smiješno, vukli ste ga za rukav da se slikate s njim, a oralno bi ga zadovoljili samo da je tražio. A u njegovo vrijeme se također izgubio naslov od Rijeke, ali tada ste također šutili, nije vam bila tolika tragedija.

A vidio bih vas sve biste li navijali za Dinamo i bi li vam momčad bila ispred svega da sada prolazite kroz sve što su morali proći ljudi koji se nisu slagali s vašim velikim vođom. Velik vam je problem već kada vam se jadnima izbriše komentar na fejsu u kojem gnjusno vrijeđate i pozivate na linč.

KRKANI, ODJEBITE OD GRAĐANSKOG. ODJEBITE OD DINAMA.
  • Noel
    17k

Ok, govorim za moderni današnji nogomet.... ako ćemo tak nekad su treneri pljugali na klupi i lupali bombice usput.

Ovaj sa slike je nekad i žvakao i preživao žvaku/žvake svaku tekmu , malograđanstvo kako bi ti rekao..
  • Fatos Beqiraj
    337
    bravo za komentar, sve isto mislim samo mi se nije dalo pisat.

Ljudi lijece svoje komplekse preko Dinama. Ko da su oni na svoj poslu ultra giga mega dobri svaki dan i nemaju lose trenutke. Lako je pametovati preko zone
  • Filip B
    172
    Napravili smo nazalost puni krug do toga da smo iz frustracije poceli komentirat trenerovo oblacenje i dikciju. U nogometu je svakako verbalna komunikacija na veoma niskim granama (nama je
    Jelicic fascinacija jer moze sloziti dve prosirene recenice). Ako vodis igru na kaljuzama HNL-a nemas kaj glumiti lakiranim cipelama i s kravatom. Da se mene konkretno pita - nosio bi klupsku trenirku (cak i general na terenu nosi maskirno odijelo). Ali me se ne pita, a ni vas se ne pita.

Ako su medijski navodi istina (a sad je vec vise portala pocelo pisati) onda bih ja cak rekao da je ovo "dobro". Ne nije nuzno dobro da se Kovacevica ostavlja na poziciji, ali sad konkretno imamo imenom i prezimenom odgovornu osobu za rezultat Dinama do kraja ove polusezone. Predsjednik, za kojeg sam i sam dao glas, nakon sto sam prije toga glas dao opciji koja ga je iznjedrila. U svemu ovom, lijepo je da imamo opciju ovako raspravljati i znati da na kraju imamo utjecaja, jer ako ovo ne bude islo, makar imamo clansko i demokratsko pravo mijenjati ono sto nam se ne svida. Ako smijem malo i filozofirati - mislim da je benefit veci od potencijalnog "gubitka": Ako ova podrska treneru ucini da postignemo kontinuitet i damo autoritet vodstvu i struci, onda smo dugorocno postigli ogromnu stvar - postali smo ozbiljan klub. Ako promasimo (znat cemo vec za koji mjesec) nista nije nepovratno izgubljeno a makar smo pokusali dat povjerenje treneru umjesto da nastavljamo greske iz povijesti.

A mozda jedem opet svoja govna kao i prije par tjedana kad sam branio "proces".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet