• Crusades
    19.9k
    A SADA, kada nitko iz kluba ne otima novce, kada imaš mogućnost glasanja ( I KANDIDIRANJA !!!!!!) na izborima u Dinamu, kada postoji članski dan na koji možeš doći i postaviti pitanje na koje ćeš dobiti odgovor od DEMOKRATSKI IZABRANOG PREDSJEDNIKA KLUBAznajdatevolimja

I onda još cinično komentiraju kako je klub "nikad otvoreniji". I da ne spominjem kak se jučer pokušala napravit teorija da Boban neće doć na članski dan iako je davno rečeno da hoće.
  • dmil
    1.2k
    ... zaključak svega toga je da se svi - stranci, domaći, oni koji igraju manje i više - moraju maksimalno fokusirati na završetka ove polusezone. Koliko sam čuo, zaista je došlo do sinergije svih i to bi sada trebalo biti ‘to‘.

Propaganda na nivou 1984
  • Crusades
    19.9k
    A i tih sastanaka smo se nagledali prošle sezone.
  • mali M
    8.9k
    pročital sam ovu olivarijevu glupost i mogu samo reć da bljezga gluposti. Igrači su pričali, bilo je nezadovoljstva itd itd.. šta točno imaju igrači pričati kad su nezadovoljni zbog trenera i njegova manjka rotacije, laganja da će svi igrati, loših taktika itd..
    Glupo lupanje u praznu slamu samo da se opravda Kovu.. Točno kako sam već napisao, ako ispadne da su igrači jedini krivci za ovu situaciju mogu se svi poklopiti sa ušima..
  • Noel
    17k
    Zdravko Mamić je isto kao i Jugoslavija. Režim koji je propao jer je bio zločinački ali svejedno godinama kasnije i dalje ima sljedbenike koji su u tom režimu imali benificije "slobodu" i "demokraciju" jer su bili poslušnici i pljeskavci tog režima te i dalje žale za tim režimom i nikad se neće pomirit da se neće vratit.

Bez obzira na to ova uprava i Zvonimir Boban moraju bit spremni na kritike jer ovo kako Dinamo izgleda od pobjede nad kriminalcima i pljačkašima kluba je nažalost skoro pa amaterizam. To je idealna podloga da razni Mamićevci uriniraju po Dinamu i zazivaju zlo u klub.
  • GeneralNapoleon
    2.3k

Odbijam i dalje vjerovat da netko moze zaista bit toliko glup i ostavit Kovacevica na klupi. Papogotovo da uopce ne razmislja o otkazu. Ali ako stvarno nakon ovoga ostane trener, onda cu stvarno bit razocaran u Bobana. Zazivao sam Bobana jos u prvom mjesecu kad je vafl dobio otkaz. No ovo bi bila atomska bomba na moje povjerenje u njegove odluke.

Smatram da je napravio vrlo dobar prijelazni rok i stvarno ODBIJAM vjerovat da moze bit toliko zadrt i tvrdoglav da ovakvog neznalca drzi na klupi, koji sav taj trud ulozen u prijelazni rok raketira svojim neznanjem. Nemoguce da moze dopustit da Kova iz kola u kolo narusava i njegov a najbitnije Dinamov ugled.
  • crophantom
    2.3k
    ak je Zajc vodio glavnu riječ to mi daje neku nadu. Jedan od rijetkih igraca naših koji mi je materijal za kapetana
  • Slepicka
    389
    i onda pored njega npr. je tebi kapetan Nevistic, majko mila
  • dmil
    1.2k
    jebo vas Zdravko Mamic više, čovjek nema utjecaja u klubu već skoro dvije i pol godine. Sve što se događa i sve što je nastalo (dobro i loše) je trenutno kuhinja Dinamovog proljeća. Neki komentatori se ovdje ponašaju upravo kao ti Jugoslaveni koje prozivaš, čim netko uputi kritiku koja ide kontra kluba ili DPa (Partije u ovom slučaju) odmah ih se etiketira kao Mamićevce (rušitelje države) i štovatelje bivšeg režima.

Doslovno ste mi postali jednaki i vi i oni, štovanje velikog vođe Bobana/Mamića, agresivni pokušaji gušenja bilo kakvog propitkivanja stanja u klubu i etiketiranje ljudi s čijim mišljenjem se ne slažete.

Ja ne znam jel na Zoni postoji 1 promil ljudi koji štuju i vole Mamća, a još manje onih koji ga zazivaju natrag, a zapravo ga najmanje spominju ljudi koji kritiziraju trenutno stanje, a najviše ljudi koji tjeraju kontru zdravom razumu samo kako bi opravdali trenutnu vlast.
  • Dudu 9
    908

Bio je ljut ko ris u Puli. Ne vjerujem da mu nije jasno da Kova mora dobiti otkaz, i da ne radi na zamjeni.
  • Teofil Kateran
    3.5k
    Koliko god je situacija trenutno loša, totalno mi je odvratno i neshvatljivo koliko neki mogu umjesto kritike trovati i biti toliko toksični. Stvarno je odvratno da netko može uopće na ovom forumu izustiti da bi volio da dinamo izgubi od Karlovca ili da nema ništa protiv poraza od Karlovca.

Ne mogu shvatit kako netko može pisati na ovom forumu i biti aktivan, a ujedno priželjkivati i napisati tako nešto.
  • pešća
    653
    Jel se navode autori pitanja imenom i prezimenom ili je na anonimnoj razini?
  • crophantom
    2.3k
    Ak ti je povezano s članstvom, svakako nije anonimno. Meni je više žao da nema teme financija.
  • Mali Zeus
    20k
    Ok, govorim za moderni današnji nogomet.... ako ćemo tak nekad su treneri pljugali na klupi i lupali bombice usput.Noel

Ok vidim da mijenjaš kriterije, ok. :grin:
    Nisam znao da je žvakanje kaugume malograđanština.

Al evo ne znam jel ti ovaj zadovoljava kriterije:
    zidane.jpg
  • fakin
    1.9k
    otkazivanje Dinamova radi loše atmosfere je jako loša odluka. isto tako su mogli otkazati i članski dan zbog loše atmosfere. ne smiju se ovakve stvari događati, ne znam koji kurac se događa ljudima u klubu zadnjih dana, ali sve odluke koje donose su krive.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet