• NitkoBitan
    32.9k
    Boban, Kovačević i klupske legende se oprostili od ikone Rudija Belina

Nista jos od sastanka
    Ivdzo11

Komemoracija je bila u 11 sati, od 13 sati je oprostaj i sprovod na groblju/krematoriju. Ne znam tko moze ocekivat ozbiljan sastanak izmedu ta dva dogadaja na kojima prisustvuju i trener i predsjednik.
  • Noel
    17k

Zaboravio si napisat da je Sunderland donedavni drugoligaš dok je Dinamo višegodišnji šampion svoje lige i kilometrima iznad ostalih u toj ligi i ozbiljan klub u europskim okvirima.
  • Fan
    1.7k
    Pih, al Sunderland je tek 4., Dinamo 2.
  • Jurki
    20.5k
    Cim cujem za proces, pouke, dobijem proljev i dojde mi da si iskopam oci.
    Proces treba za pobijediti raspalu Istru, Loksu koja proda svake godine kompletnu ekipu?
    To se moze govoriti jedino u kontekstu zidanja momcadi za Ligu prvaka .. pa da tamo ides po jaci rezultat.
    Glupi izgovori za katastrofani rezultat.

Jebo ih proces da ih jebo.
  • fakin
    1.9k
    ljudi ne razumiju što znači riječ proces. proces bi bio kad bi imali mladu momčad kojoj treba godinu, dvije da se uigra i da igrači osjete seniorski nogomet i steknu iskustvo. ovo što mi imamo u momčadi nije proces, nego težnja za što bržim i konkretnim rezultatom. kojeg nema.
  • Droljo
    22.5k
    Dovodenje Kovacevica je bio popularan potez, jedan od "najlajkanijih" na drustvenim mrezama. Nemojte da kasnije bude kako je samo onaj ludi Zvone bio za tamo nekog trenera SBa koji je bljesnuo jednu sezonu.NitkoBitan

https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/676523

Bilo nas je protiv dosta ali nakon imenovanja se mogu jebat. Dat podršku i nadat se najboljem....
  • El Madrigal
    715

Iskreno, niti jedan čovjek na svijetu, a kamoli trener našeg Dinama (kakav god da je) nije zaslužio izrugivanja na temelju govorne mane. Uzmimo to u obzir. Možemo kritizirati, ako treba i popljuvati njegovo nogometno znanje/neznanje, ali ne treba se spuštati na tako niske razine.
  • Noel
    17k

Jel znaš kaj su govorne mane ili laprdaš samo da nekaj napišeš? "Onaaaj" nije govorna mana nego poštapalica, poštapalice su pokazatelj nenačitanosti govornika i nedostatak ili manjak vokabulara.
  • Droljo
    22.5k
    Poštapalica
    Noele, sad kad si editirao post ja ispadam kao da sam moždani imao :rofl:
  • mali M
    8.9k
    To što je Mamić divljao na presicama i smjenjivao trenere kako mu se sprdnulo ne znači da sad sve mora biti suprotno samo zato da bude suprotno.Klenx

baš ovo... cijeli post ti je fantastičan, al ovo je suukus svega što se trenutno događa. I ja sam za to da Boban nije šerif koji mjenja trenere kao čarape, ali se malo previše filozofira oko svega.
    Fulavaju s trenerima i puno veći klubovi i sa jačim trenerskim imenima, ne treba se sad bojati da ćeš ispasti isti kao nekadašnje uprave, baš naprotiv. pokaži autoritet kad treba, pokaži i strpljivost kad treba. Kova je do sada dobio moooooore strpljivosti.. vrijeme je Bobanu da malo pokaže autoritet. Pa trener mu je razbucao svlačionicu sa 20milja eura pojačanja.. ne možemo se tak igrati..
  • Mihael2305
    752
    Zasto je otkazano dinamovo u Španskom?
  • Fan
    1.7k

https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/663998

Također nisam bio zadovoljan, na kraju mu isto dao podršku jer kaj buš, moraš.
    I iako bih rekao da je bilo na početku više zadovoljnih od nezadovoljnih, ne bih rekao da je ta podrška bila na razini nekih drugih prije imenovanih trenera, uključujući Jakira, Bjelicu pa čak i Mistera.
  • Vedraca
    215
    slazem se. Jedan Leverkusen je izbacio Ten Haaga nakon 1mj. i 2 Utakmice. Jer je vidio da ce ovaj sjebat sve
  • Noel
    17k

Pa dobro često tebe ulove neki moždani, pogotovo u ovo vrijeme gableca, tak da ljudima ovdje to nije niš čudno :lol:
  • GeneralNapoleon
    2.3k
    Leverkusen je smijenio Ten Haaga, koji je realno papogotovo za tu razinu dokazano trenersko ime, nakon 3 utakmice. Ako se ne varam razlog je bio taj sto jednostavno sa nikime u klubu nije kliknuo, ni sa ekipom ni sa upravom. Kako stvari stoje cini se da je bila dobra odluka, jer su jedino popusili protiv PSGa i Bayerna od tad.

Kova evidentno nije kliknuo sa nikime osim Bobanom. Ili ako i je prvotno sve je uspio urusiti. Ne moze bit da trener ostane trener samo zato jer ga Boban smeka. Kao sto sam rekao na drugoj temi. Mozes stat iza trenera ak je protiv trenera jedan il dva igraca. Ali ne ako izgubi svlacionicu. A ja sam uvjeren da je on nju izgubio.

Tako da eto nije sramota mijenjat trenera. Bitno je samo jel ima dovoljno razloga. A ima ih i previse za to. Tocnije nema prakticki uopce razloga ga drzat. Ekipa igra daleko ispod toga sto bi po kvaliteti trebala tako da je ocito trener krivac. Odbijam vjerovat da ni 20 novih igraca nakon onih 20 senatorskih ne valja. Koje su sanse ljudi moji.

Jednostavno ne smijemo napravit gresku da u strahu da ne promijenimo opet 4 trenera kao prosle sezone, koja jednostavno nije usporediva sa ovom makar rezultatski za sad lici na nju, dopustimo da nas jedan covjek koji nije dorastao zadatku pokopa.

Prosle sezone kadar ove sezone trener. Samo zato kaj je prosle sezone bila greska mijenjat trener, ne znaci da je i ove.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet